سلام سلام،همگی سلام.

خــــــــــــــــــب؟؟؟
این خب مصلحتی بود عزیزم.

بستنی سنتی با دراژه و سس شکلات.
همین یه سوالو بلدی داداشم؟
100% بستنی سنتییییی
نه ولله.ولی این سوال یه جورایی با من عجین شده.

بخاطر اینه هر دفعه میپرسم.

اگر بخوایم اونجوری حساب کنیم که خب، پس هیچی نباید بخونیم. پست قبلیم گفتم، ایراد از سیستمه. بالاخره عربی هم یک زبانه که در تعداد زیادی از کشور ها صحبت میشه
این درست ولی آیا اول ما نباید بتونیم بگیم که فعل چیه،فاعل چیه،متمم چیه،نهاد چیه گزاره چیه؟بعد بریم سراغ عربی؟مثل اینه که یه آمریکایی یا روس یا کلا هر کس دیگه ای مسلمون بشه بعد بیاد تو ایران،فارسی رو نتونه درست صحبت کنه بعد بهش بگن که عربی رو باید با صدای درست و با فتحه،کسره و ضمه ی درست ادا کنه.(منظورم قرآنه)شما درست میگی،نظام ایراد داره ولی...اصلا" بگذریم از این بحث،حرف زیاده صندلی به انحراف کشیده میشه.ببخشید

والا من پرورشی اصلا سر کلا نمیرفتم
مهمم نبود.
چرا مهمم نبود؟من جای رئیس جمهور و رئیس مجلس بودم اسم وزارت رو عوض میکردم میذاشتم وزارت پرورش و آموزش.بچه های ما اول باید تربیت بشن(یعنی این درس مکمل تربیت پدر و مادر باشه)بعد درسهای فارسی و عربی و زبان و ریاضی و علوم و... رو آموزش ببینن.

میدونستی کاپیتان مجید افتاده حال هم در سال 79 داستانی مثل داستان کاپیتان شهبازی سرشون اومده؟
نه، اصلا ایشون رو نمیشناسم. ولی خب در هر صورتهر دو عزیز واقعا کار تحسین برانگیزی انجام دادن
ایشون کاپیتان ارشد هما هستن،متولد 10 مهر 1339(هم سن پدر من،البته 28 شهریور

)در بهمن ماه سال 61 فرم خلبانی رو پر کردن و در دی ماه 62 دوره ی آموزشی رو در پایگاه قلعه مرغی آغاز کردن.در سال 65 مدرک CPL رو دریافت کردند و وارد هما شدن،بعد از CPL پروازهای کور و پروازهای چند موتوره رو گذروندن و از تیر 66 پروازهاشون رو رسما آغاز کردن.دوستان اگر سوالی بود در این تاپیک ادامه ندین،تو PM مطرح کنید.

100% F-5. من نمیدونم این میگ-21 هم شد طیاره اخه؟
چرا نشه؟تعمیر نگهداریش سبکه و راحت،قیمتش کمه،2 ماخ سرعت میره و... .حالا دیدی طیاره شد؟

میدونستی من 19 بهمن مدرسه نرفتم نشستم فیلم ببینم ولی از بخت بدم فقط شبکه تبرستان یه فیلم گذاشت که اونم 100 بار دیدم

(اسمش عقابها بود!)؟
از قضا این فیلم رو دیدم. خب کار اشتباهی کردی، مدرسه خیلی جذاب تره. من جای ناظمت بودم به فلک میبستمت.
فلک قدیمی شده،ناظم ما به سنگ فرز(فرض،فرظ)میبنده در جا دو شقه ات میکنه،بیا و ببین

این سوال رو از کتاب دینی پارسالم میپرسم،برهان نظم چیست؟برهان علیت چیست؟(میدونی چرا از کتاب پارسال؟چون کتاب امسال غیر از مجله هیچی نیست!الحق که راست میگفتی

)
از اون سوالاااااستا
گرچه این کتاب رو 2-3 سال پیش خوندم، ولی همیشه واسه امتحان دینی مجبورم خط به خط کتاب رو حفظ کنم. برهان نظم: هرچیز در این دنیا بر اساس و نظم و هماهنگی خاصی آفریده شده که نشان از وجود خالقی حکیم و دانا است. برهان علیت: اینو دقیق یادم نیست. ولی میدونم راجع به این بود که هر معلولی علتی داره و از این به نتیجه میرسیم که خداوند تنها خالق و افریننده ی ماست.
بارک الله،آفرین صد آفرین پسر درسخون.پاسخ شما درست است،من از 20 به شما 10 میدم.

نه جدا از شوخی لایق 19/5 هستی.

چرا ایرلاینرز ایرادات بنی اسرائیلی برای پذیرش عکس میگیره؟من ده بار عکسم رو Trim کردم بعد به من میگه عکست وسط نیست.

:
در این زمینه باید از DJ و دوستان دیگر سوال کنی. من زیاد به عکس و عکاسی علاقه ندارم
نه این شوخی بود،سوال نبود.ازشون پرسیدم.

مهران قشنگ تره یا اون یکی اسمه

؟
خداییش، اون یکی
باشه.گر توانم آن یکی نام بر خود خواهم گذاشت.

هر چند که کنون بر من است.

(من نمیدونم چه طوری ادبیات 20 میگیرم!

)
Manoto یا National Geographic Farsi؟ اصلا پای تلویزیون نیستم، ولی بین بد و بدتر، National Geographic Farsi
اگر نیستی خب پس از کجا انتخاب میکنی؟

بابا اتی

؟
مهران 
بابا شاه؟
Oweiys

اسکاندیناوی:
این کشورارو از کجا گیر آوردی مهران داداش؟من جغرافیم از صفر هم پایین تره
شبه جزیره است داداش.کشور کجا بود.

آرال:
دریاچه هستش؟

آره داداش.
کلاله: کجاست؟
هم ولایتی کلاردشته تقریبا"

انور سادات:
خدا بیامرزتشخالد اسلامبولی:

به قول مجتبی جان همون ما هیچی نگیم بهتره

خلیج همیشه پارس: میخوان اسمشو عوض کنن، ولی به قول معروف وطن یعنی خلیج تا ابد پارس
هر کی میخواد عوض کنه بیجا کرده.مگه شهر هرته؟(حرته؟)

محبوبیتت رو بین کاربرا چقدر میبینی؟ نمیدونم، باید اینو دیگران بگن
97 درصددددددددددددد
در حدی که باید باشه. اینقد که الان بجای درس نشستم دارم جواب میدم. ولی خب از حق نگذریم، حوصله درس نداشتم الان 
اشتباه کردم بهت گفتم درسخون،من فردا امتحان تاریخ دارم 5 ساعت و 7 دقیقه فیکس خوندم با این که همش تستیه و دو تا درسم بیشتر نیست،اونوقت شما پس فردا امتحان حسابان داری حوصله ی درس نداشتی؟
چقدر در ماه خرجته؟ بعضی ماه ها تا 200-300 تومن. بعضی ماه ها 100 تومن
من کلا" ماهی 75 تومن،بعضی ماه ها 120 130 تومن.

ببین چقدر کم خرجم؟

چقدر PC سرت میشه؟پ
در حدی که کار خودم و دوستان و آشنایان و فامیل و همسایه رو راه بندازم 
بغالی سر کوچه چی؟حسن آقا سبزی فروش؟

پک نرم افزاری که استفاده میکنی چیه؟ KING
دو هزار و چند؟اگه 2012 ورژن سی و دو باشه که من و تو در یه مورد دیگه هم تفاهم داریم.

کی میخوای با من ملاقات داشته باشی؟
هر موقع شما امر کنی عزیز 
والا ما هرچی تا حالا گفتیم،میگیم،خواهیم گفت عرضه.

پشت باندخوبه؟

داستانش رو که برات تعریف کردم الان.

آقا من پنجشنبه هفته دیگه دارم میام تهران یه مراسم استقبال درست و حسابی تو برج میلاد برام میگیری یه بستنی طلا هم مهمونم میکنی. OK؟
آقا حسام برج میلاد؟؟؟؟؟؟؟بریم پشت باند مهرآباد اونجا راحتتر میتونیم همدیگه رو پیدا کنیم.

ایندفعه یه بلای دیگه ای سرم اومد واقعا نزدیک بود بیفتم هولوفدونی.دوتا مأمور از پشتت ظاهر شن.ههه وای ی ی ی ی ی ی ی چه شود؟

نگفتی کی به ما شام میدی

؟
گفتم که، بذار دانشگاهرو بریم، 1-2 سال بگذره بعدش
من به عنوان مشاور خانواده و مشاور یک چیز دیگه(چیز بدی نیست!مدرسه است بابا!)به شما میگممممممممممممممممممممم بذار 24 سالگی.

1-2 سال خیلی زوده.

فعلا اینارو داشته باش تازه از جایی برگشتم.دستم خسته شد.
بودی حالا مهران جون. توروخدا. باور کن ناراحت میشم اگه بری
حالا که اومدم.فعلا برای امشب کافیه عزیزم.

بذار دستت گرم بشه بلایی که تو صندلی خودم به سرم آوری به سرت می آورم

راستی اون سواله هم اینه،یعنی تو این پسته،بگرد پیداش کن.اولش ز داره.

بعد جواب رو برام PM کن لطفا".
لینکشب همگی بخیر.در کنار خانواده از شب لذت ببرید.