هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط knell »

david68 نوشته شده:سلام دوست خوبم شما ميتونيد با قرار دادن يك مقاومت متغيير مقدار ولتاژ رو هر چه قدر كه ميخواهيد پايين بياريد در ضمن از روي لباس نازك جواب ميده ولي اگه كلفت باشه جواب نميده .

david جان سلام دوست عزیز
من امروز رفتم تمام خیابان سعدی مشهد زیرو رو کردم بعضی ها که نفهمیدن بقیه هم که میفهمیدن گفتن این اسم چوک (ترانس lt44) خارجییه باید ورودی خروجی بگم در کل پیدا نشد یک جا پیدا کرم گفت برات میپیچم گفت چه هسته ای میخواد چفتم کوچیک ترین یک هسته نشون داد یک بند انگشت بود گفت هسته فریت اسمشه میخواستم بدونم میشه با اونا درست کرد؟ اگه بشه عالیه چون واقعا کوچیک بود.و اینکه ولتاژ بالاتر بخوام درست کنم مثلا 5000 یا بالاتر کدوم قطعات باید عوض بشه ؟
راستی در مورد عکسی که گذاشتم اون هم برد (کیت) داره چون خیلی کوچیک درست کردن زیره ترانس جمش کردن اینو از رو این عکس میگم.
[External Link Removed for Guests]
ممنون از همه دوستان عزیز :smile: .
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

دوستان سلام اگه بخوايم اين شوکرهارو بخريم حدودا چند در مياد؟
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

سلام شوكر حاضري گرون درمياد بالاي 60 تومن و با ولتاژ 5 هزار در مورد چوك هم بله اتفاقا بايد با هسته فريت باشه و ترانس هم هرچي قويتر بهتر در مورد تغييرات هم بعد بهت ميگم كه چيكار بايد بكني .
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط knell »

[align=left]
renger نوشته شده:دوستان سلام اگه بخوايم اين شوکرهارو بخريم حدودا چند در مياد؟

سلام دوست عزیز این لیست قیمت اون وره

150,000 Stun Guns $18.95
350,000 volt Stun Guns $28.95
600,000 volt Stun Guns $37.95
800,000 volt Stun Guns $49.95
150,000 volt Stun Pen $18.95
300,000 volt Stun Pen $28.95
500,000 volt Stun Pen $38.95
900,000 volt King Cobra Stun Gun $59.95
900,000 volt King Cobra Police Stun Gun $67.95

stun gun شوکر های معمولیه
stun pen شوکر های قلمیه(اندازه یک قلم)
دو تا آخر هم که دیگه مشخصه دیگه.حالا یک سر انگشتی حساب کنی اگه تو ایران پیدا بشه یک محدوده ای دستت میاد که این مدل ها بالای 60.000 تومان باید به بالا باشه.اگه عکس هم خواستین از این مدل ها بگین بزارم.
ممنون david جان و تشکر از همه عزیزان.
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

دوستان اگه ميخواهيد شوكر شما قويتر باشه به جاي چوك يك به بيست بگيد براتون چوك يك به سي بپيچند و همينطور به جاي خازنهاي 1 كيلو ولت از خازنهاي 6 كيلو ولت استفاده كنيد و در صورت استفاده از اين نوع خازن دو تا ديود رو روي هم منطبق كنيد (موازي كنيد ) چون اگه يك ديود باشه ميسوزه و در اين صورت بايد شما به جاي 10 تا ديود از 20 تا ديود استفاده كنيد يعني ديود ها رو دو تا دوتا روي هم موازي كنيد و بعد در مدار قرار دهيد .
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط knell »

david68 نوشته شده:دوستان اگه ميخواهيد شوكر شما قويتر باشه به جاي چوك يك به بيست بگيد براتون چوك يك به سي بپيچند و همينطور به جاي خازنهاي 1 كيلو ولت از خازنهاي 6 كيلو ولت استفاده كنيد و در صورت استفاده از اين نوع خازن دو تا ديود رو روي هم منطبق كنيد (موازي كنيد ) چون اگه يك ديود باشه ميسوزه و در اين صورت بايد شما به جاي 10 تا ديود از 20 تا ديود استفاده كنيد يعني ديود ها رو دو تا دوتا روي هم موازي كنيد و بعد در مدار قرار دهيد .

سلام david جان دوست عزیز
میشه یکم بیشتر توضیح بدین که دو تا دیود که میگین موازی وصل کنید در کجا مدار میگید؟ شکل کلی مدار تغیر نمیکند؟ رو همون مدار 3000 باید وصل بشه؟ در مورد اینکه دیود سر و تهشون بهم وصل میشه کارایی داره؟ :? :-x یعنی در شکل مدار بجای یک دیود باید 2 تا دیود وصل بشه و هیچ تغییری ایجاد نمیشه دیگه؟ اگه اینجوریه که عالیه.
با تشکرر فراوان از شما دوست عزیز. :smile:
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

دوست عزيز منظور من در همين مدار سي هزار ولت بود و همينطور منظور از موازي كردن ديودها اين هست كه دو تا ديود رو از سر و ته به هم وصل كنيد يعني قطب مثبت ديود رو به قطب مثبت ديود ديگه وصل كنيد و قطب منفي رو هم به قطب منفي و اينطوري 10 تا ديود دوتايي درست كنيد و در مدار به كار ببريد اين كار در واقع ديود شما رو قويتر ميكنه واز سوختنش جلوگيري ميشه من خودم يه فيلم از يه شوكر دستساز ديدم كه ترانسش از نوع ضعيف بود يعني يك به هفت بود و جرقه قوي ايجاد ميكرد حالا اگه از يه ترانس يك به سي استفاده كنيد و از خازنهاي كه گفتم تو مدار استفاده كنيد واقعا عالي ميشه در ضمن تا اونجايي كه من ميدونم ترانس يك به بيست ولتاژ رو از 9 به 60 افزايش ميده و اين خازنها و ديودها هستند كه ولتاژ رو به سي هزار ميرسونن در حالي كه ترانس يك به سي ولتاژ رو از 9 به 120 افزايش ميده و بعد از عبور از مجموعه خازنها و ديود ها فكر كنم ولتاژ به شصت هزار هم برسه و اينكه شما ميتونيد مجموعه خازنها و ديود ها رو هر چه قدر كه ميتونيد بيشتر كنيد اينطوري به صدهزار ولت هم ميرسيد كه واقعا خطرناكه .
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط Aryan-Mc »

با سلام

آقا این خازنهای 103 و 102 باید چند ولت باشه ؟

در ضمن من چوک 1 به 20 گیر آوردم هرکس خواست بگه براش بگیرم

من خودم 8000 تومن خریدم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

دوستان من در دوران دانشجويي، رشته برق صنعتي بودم، به عنوان يك پروژه چنين دستگاهي البته از نوع ضعيف ان را ساختم و باهاش كلي سر به سر دوستان گذاشتم. البته به علت ضعيف بودن دستگاه تنها در نقاطي كه داراي پوست نازك هستند و يا محل عبور مويرگ ها (تجمع وسيع خون ) بود به طور قابل توجه اي اثر گذاري مي كرد. مثلاً پشت گوش و لاله آن،‌ بخش هايي ا ز گردن كه پوست ظريف دارند و ...

اما امروزه من در سيستم هاي ديگري فعاليت مي كنم. پروژه هاي اين چنين را ديگه دنبال نكردم. يك طرح جالب ديگه از اين قبيل كه من روش تحقيقات داشتم؛ هاله دفاعي ضد ورود بود. با استفاده از دفع مغناطيسي اجسام به كمك الكترسيته ساكن و ابر هاي باردار. اين پروژه اي بود كه 4-5 سال پيش در وزارت دفاع آمريكا روش كار مي شد كه خبر ندارم به كجا رسيده و اصلاً تونستن كاري كنند يا نه اما خود من و چند تا از دوستام به نتايج شگفت آوري رسيديم. :shock:

توليد قطار ها ي گريز از مركز (مترو هاي شهري مدرن، مثل مال شيراز كه هنوز افتتاح نشده) يكي از دستاورد هاي اين رشته از تحقيقات در جهان بود. ( دفع اجرام به كمك مغناطيس)

يادش بخير اون زمان اهل علم بوديم نه $$
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

خازنهاي 103 هرچي ولتاژشون بيشتر باشه بهتره تو مدار نوشته 1000 ولت ولي شما ميتوني 2000 ولت يا همون دو كيلو ولت بندازي در مورد چوك ميتوني در پيغام خصوصي بهم بگي از كجا گير اوردي ؟؟؟ خازن 102 هم نميدونم بايد چند ولت باشه ولي ولت اون زياد مهم نيست راستي يكي از دوستان من داره شوكر 750 هزار ولت ميسازه كه واقعا عاليه البته من فيلمهايي تو يو تيوب ديدم كه شوكرهاي قوي حتي 1 ميليون ولت رو ميزدن به خودشون ولي هيچي نميشد شايد به خاطر كم بودن زمان يا كم بودن امپرش بوده باشه.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

david68 جان :razz:
تعداد خازنها رو تا یه حدی میشه زیاد کرد :-o در صورت افزایش ولتاژ بیش از حد اکثر توان خازنها الکترولیت قطبیده میشه و علاوه بر اون دیود هاتون هم از مدار خارج میشن در کل واضح تر بگم خازنهای اخری یکی یکی شروع به سوختن میکنند و همچنین دیودها البته یکی از دوستان میگفت که خازنها منفجر میشن که من چنین احتمالی نمیدم . :? من شوکر خودمو ساختم البته با یک چوک با هسته فیریت خوشبختانه جواب داد اما مجبور شدم خازنها رو تعویض کنم . از نزدیک حدود 3 تا 4 میلیمتر هم جرقه میزد .
شوکر 750 هزار ولت که میگید باید جالب باشه و همچنین 1 میلیون ولتی اما فکر نمیکنید که دیگه اسم اون شوکر نیست :-( :-o گمان کنم به همچین چیزی میگن ionisatio machine یا Ionisation Engine که در علوم نظامی بهش میگن .plasma Ionisaton REPRODUCTIVE.
چه این شوکر و یا شوکر 1 میلیون ولتی هردو خطر ناک هستن . متاسفانه دوستان خبر ندارن ذرات باردار حاصل از هر ازمایش خطر ابتلا به سرطان پوست و ریه رو افزایش میده . :sad:
البته گمان نکنم اون شوکر 1میلیون ولتی واقعا یک میلیون ولتی بوده باشه :-( چون حتی با پایین بودن امپر اون بازهم درد بسیار شدیدی که بعد از ازمایش ایجاد میشه و همچنین اختلال سیستم عصبی و سوختگی درجه 3 بزاره حتی اونها خودشون رو تکون بدن چه برسه به حرکت ::ss

اما در کل مقالات بسیار جالب و اموزنده هستن لطفا ادامه بدید .
و یک سوال ::ss . ایا مدار ساخت بهتره بگم یونیزه کننده های بالای 2 ملیون ولت رو در اختیار دارید ؟ اگر این امکان رو دارید سپاس گذار میشم که در اختیار من هم قرار بدید :D
:razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

والا همونطور كه قبلا هم گفتم من خودم چيز زيادي از الكترونيك نميدونم ولي شما خودتون ميتونيد تو يو تيوب كلمه stun gun رو سرچ كنيد و فيلمهايي كه بنده ميگم رو مشاهده كنيد شايد هم به قول شما ولتاژش رو الكي مينويسن ولي با توجه به صدا و همينطور شدتي كه داره نميشه گفت كه الكي ميگن اگه خودتون نگاه كنيد از حالت جرقه گذشته و بين دو الكترود كه در فاصله چند سانتي از هم قرار دارن يه قوس قوي ايجاد ميشه با صداي زياد در مورد شوكرهاي 2 ميليون ولت به بالا چيزي نميدونم ولي تو اين يوتيوب 1.5 ميليون ولت رو هم فكر كنم ديدم تازه شوكرهاي قوي قطعات ديگري هم احتياج دارن كه يكيش اسپارك كپ 1400 ولتي هست كه يه نوع جرقه گير هست كه مثل شمع خودروها عمل ميكنه كه تو ايران 250 ولتش وجود داره و 1400 پيدا نميشه ديگري ترانسهاي قوي اين شوكرها هست كه دوستم براي اون شوكر 750 هزار داده دو تا براش ترانس پيچيدن و قيمتش شده 15 هزار تومن منظور از ترانس قوي همون چوك هست اگه اسپارك كپ يا قطعه مشابه اون رو پيدا كنه فكر كنم بتونه اون شوكر 750 هزار رو بسازه .
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”