سپاه پاسداران در سال57 تاسیس شد و وظیفه اون برقراری نظم و امنیت و آرامش در جامعه و مقابله با عناصر مخالف نظام و جمهوری اسلامی بود که الحق هم خوب از پسش بر اومد. دقیقا یک سال بعد از شروع جنگ توسط عراق نیرویی تشکیل شد به نام نیروی قدس(IRGC_QF) البته اون زمان زمین تا آسمون با الان فرق داشت و وظیفه اش حمایت از نیروهای مخالف صدام در کردستان و حمایت از شیعیان عراق بود و بهمین دلیل مثل کف دستشون عراق میشناسن و دقیقا پس از جنگ اول خلیج فارس قدرت و نفوذ این نیرو در عراق بیشتر شد. نیروهای قدس از نخبگان نظامی سپاه تشکیل شده و البته در کنار اون از ارتشی ها هم کمک گرفته میشه. ورزیده ترین و بهترین و وفادارترین نیروهای نظامی ایران در این نیرو قرار دارند و به اذعان کارشناسان نظامی غربی از بهترین و مخوف ترین و هولناک ترین نیروهای کوماندویی و واکنش سریع جهان هستن. نیروهای قدس هنوز هم در نظر کارشناسان نظامی یک معمای حل نشده باقی مونده و دقیقا کسی از ساختار و سازمان رزم و آموزش این نیرو با خبر نیست و همین باعث مخوف تر شدن این سازمان شده. این نیروها از سخت ترین آموزش ها و بهترین تجهیزات برخوردارن و قادران در تمامی شرایط عملیات انجام بدن. این نیرو به 5 بخش تقسیم شده که عبارتند از ناحیه اروپا ، آسیا ، آمریکای شمالی ، آمریکای جنوبی و خاورمیانه. نیروهایی در هر کدوم از این بخش ها آموزش های مخصوصی میبینن مثل زبان ، فرهنگ ... تا بتونن به بهترین شکل ممکن خودشون وقف بدن. حالا برای چی نیروی قدس به 5 بخش تقسیم کردن؟ برای اینکه در حالت بحرانی بهترین مدیریت داشته باشن به همین خاطر که رهبر ایران آیت الله خامنه ای فرمودند ما می توانیم منافع آمریکا را در هر نقطه از جهان هدف قرار بدهیم . در اولین واکنش این نیروها به طور مثال میتونن سفارت آمریکا در ژاپن منفجر کنن یا به نیروهای آمریکایی مستقر در دیگر کشورها حمله کنن . البته همون طور که گفتم هیچ وقت به طور مستثیم وارد عمل نمیشن و همیشه از نیروهای تربیت کرده خودشون استفاده میکنن. نیروهای محلی. بله ممکنه یک ژاپنی به سفارت آمریکا حمله کنه نه خود نیروهای قدس. البته شایان ذکر که این نیروها به خوبی قابلیت هاشون در جنگ بسنی و کزوو و لبنان و سودان ... اثبات کردن. این نیرو تقریبا از 5000 نفر از بهترین نیروها و کماندوها تشکیل شده و بر خلاف تصور عامه که کار نیروهای قدس فقط بمب گذاری و حمله انتحاری و یه مشت بسیجی ریشو هستن که به کمرشون بمب بستن باید عرض کنم اصلا بمب گذاری و حمله انتحاری تو کار این نیروها نیست. چون ایران بیکار نیست که بیاد 5 سال زمان و هزینه کنه کوامندو تربیت کنه که خودشو منفجر کنه. این کار همون شاگردهای تربیت کردشونه که گفتم. تمامی کوماندوهای حزب الله توسط این نیرو آموزش داده شده و تجهیز شدن. یه چیزیو خاطر نشان کنم که هیچ کابوسی برای کوماندوی آمریکای یا اسراییلی بدتر از این که اسم نیروهای قدس بشنون نیست چون همچین تبلیغات خفنی در غلب پیرامون این نیرو انجام شده که من هم میترسم چه برسه به این بدبخت ها. نیروهای قدس مشهورن به این که در کمترین زمان ممکن و بدون هیچ گونه تلفات و سرو صدایی کارشون میکنن. اگه قصد ترور باشه طرف تو خواب میکشن اگه قصد ربودن باشه طرف تو اتاق خوابش میدزدن و اگه قصد درگیری با نیروها باشه تو یه عملیات برق آسا کارشون میسازن. مثل همون مثالی که زدم پاسگاه اسراییلی ها که کل عملیات ظرف 8 دقیقه انجام شد. یعنی از شروع نفوذ اونها به داخل پاسگاه تا زمان خروجشون فقط 8 دقیقه بود. خیلی هاشون در همون حال که در حال پست دادن بودن گردنشون شکست. یکی دیگه از ویژگی این نیروها اینه که میتونه تا مدت ها بدون پشتیبانی و فرماندهی عملیات انجام بدن یعنی احتیاج به دستور مستقیم ندارن و خود مختارن. بر خلاف نیروهای آمریکایی که متکی به اطلاعات ماهواره ای و جی پی اس هستن این نیروها با کمترین و حداقل امکانات عملیات میکنن و یه جورهای خودکفا هستن. یه چیز با حال که تو همون پست قبلیم هم گفتم هویت اونهاست که از زمانی که عضو نیروهای قدس میشن هویتشون از بین میره و دیگه کسی به اسم رنجر وجود نداره. تمامی سوابق اونها حتی سوابق تحصیلیشون محو میشه. هیچی کی دقیقا نمیدونه اونها کی هستن. حتی نزدیک ترین افراد خانوادشون هم نباید از شغلشون چیزی بدونه. اونها ممکنه یه مدیر تو یه سازمان دولتی تو آمریکا یا اروپا باشن. یه کی از تجهیزات با حالی که شنیدم توسط سازمان فناوری های برتر -های تک وزارت دفاع تکمیل شده و تحویل این نیروها شده یه نوع اسپری که میتونه جلوی خونریزی بگیره تا طرف خودش به یه درمانگاهی جایی برسونه. فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه باز هم میگردم دنبال مطلب براتون فعلا این داشته باشین تا بعد.

حالا این اعضا رو از کلاه سبزهای ارتش انتخاب میکنن یا تکاورهای سپاه یا هر دو؟

ولي همون مقداري هم که اطلاعات بدست اوردن هم باعث ترسشون شده