گفتگوي آزاد در باره هواپيماهاي استيلث ايران...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

marge bozorg فکر کنم من هم اين مقاله رو تو ميليتاري خوندم و فکر کنم نوشته بود رادار هاي ارايه فازي ميتونن اين ها رو شناسايي کنن
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: سلماس
سپاس‌های ارسالی: 1256 بار
سپاس‌های دریافتی: 1595 بار

پست توسط Hadi1001 »

نويد جان ممنون که حرفامو تاييد کرديد دوستمون نمي دونن موشک رادار گريزي به نام نور در ايران ساخته شده به هر حال بزاريد بگند و من و خيلي ها تماشا کنيم
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

پست توسط kpars »

JSF نوشته شده:kpars, جان بله درست ميگويي به طور مثال F-35 هم در طراحي داراي برخي از خصوصيت هاي طراحي بدنهء رادار گريز هست ولي نام استليث بر روي آن نگذاشته اند.
منظور فرماندهء نهاجا از استليث چيزي مثل اف 117 بوده همون چيزي که خبرگذاري ها اعلام کردند.
اين دليل نميشود که يک تغييري در ظاهر فانتوم ايجاد کنند و بگويند استليث!!!!

«JSF» جان

حتی اف ۱۱۷ هم بازتاب پذيري یا «Reflectivity» داره. اف ۱۱۷ و ب-۲ که بهترین های استیلث هستند سطح مقطع راداری خود را ۸۵ درصد کاهش دادند و با اشعات موج بلند ۱۰ گیگا هرتز و۳ سانتیمتر این سطح مقطع بزرگتر است زیرا که این نوع امواج براحتی منعکس میشوند. حتی سیستم دفاع هوایی عراق هم اف ۱۱۷ را میتونست بینه و تشخیص بده ولی پدافند هوایی لازم به مقابله را نداشت.
منبع: کتاب «http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0300100698»

در هر صورت هر قدم و پیشرفت علمی را در میهن خودمون را باید گرامی داشت و تشویق کرد.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Hadi1001 »

اقاي jsf اينم قايق پرنده ي تفريحي شما اينو خواهش مي کنتم همه بخونن تا ابهامات روشن بشه اين قايق پرنده ها ميتونن موشک هم شليک کنن [External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Hadi1001 »

[External Link Removed for Guests]

اینم مرکز ثقل هواپیما اف 5 اونایی که مهندس هوافضا هستند لطفا بگید با اضافه کردن رادار بزرگ مرکز ثقل چه تغییری می کنه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط kpars »

هادي آقازاده 2 نوشته شده:اقاي jsf اينم قايق پرنده ي تفريحي شما اينو خواهش مي کنتم همه بخونن تا ابهامات روشن بشه اين قايق پرنده ها ميتونن موشک هم شليک کنن [External Link Removed for Guests]

نه تنها که امکان داره بلکه روسها اینرا سالها پیش نشان دادند که از این نوع پرنده های دریایی میشود موشک شلیک کرد.

تصویر

پرنده نیروی دریایی نه تنها رادار گریز است بلکه بخاطر مکان موتور در داخل بدنه جای حمل موشک راداره و دو قسمتی بودن دماغ این پرنده در فیلم واضح بود.

شاید دلیلی که به این پرنده تفریحی نام دادند بخاطر ابنه

تصویر

AirFish-3 (AF3) is a 2-seater recreational craft

ولی اشتباه نکنیم این پرنده ایرانی برای تفریح ساخته نشده و میتونه بسیار مرگ اور باشه
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

نه تنها که امکان داره بلکه روسها اینرا سالها پیش نشان دادند که از این نوع پرنده های دریایی میشود موشک شلیک کرد

عزيز عجيبه که هيچ عکسي از قايق پرندهء ايران به کار نبردي!!!!
عکسي که به کار بردي عکس هيولاي کاسپين روسيه هستش 50 برابر قايق پرندهء ما طولش هست.

براي اينکه اين همه بحث بيهوده سر اين قايق تک نفره و کوچک نشود بنده عکس اين قايق سه و نيم متري را قرار ميدهم تا با هيولاي کاسپين مقايسه کني!!!!!
قايق پرندهء ايراني که يکي به رنگ زرد ليمويي با موتور 4 سيلندر اگر اشتباه نکنم.
و اين يکي با موتور 2 سيلندر

به خلبان نگاه کنيد اصلا فضاي خالي درون بدنه شايد يک متر هم نباشد هيچ موشکي يک متري وجود ندارد که درون آن جاي داد.
چون موتوري که حداکثر 150 اسب بخار قدرت دارد توانايي حمل حتي يک موشک کوچک را هم ندارد و خلبان را نيز به زور حمل ميکند اصلا رادار گريز هم نيست
بازهم صد رحمت به اون قايق پرندهء تفريحي که پيشرفته تر هست!!!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

حامد1234 دوست من اين کارا تنها نتيجه اي که ميده اينه که تاپيک رو قفل ميکنه دوست عزيز شما ميتوني حرفات رو بدون توهين و مودبانه بزني اينطور نيست؟ البته ببخشيدا من نه سنم و نه درجم در حديه که بخام تذکر بدم ولي فقط به خاطر اينکه تاپيک قفل نشه اين خاهش رو ازت دارم
jsf عزيز شما همچنان هم ميگي قايق تفريحي از اين پيشرفته تره؟ به سوالم جواب ندادي دوست من : يه قايق تفريحي به چه درد يه سازمان نظامي ميخوره؟ اصلا هدف از توليدش چيه؟يه چيز ديگه اين جمله ي اصلا هم رادار گريز نيست يعني چي؟ دوست من مگه لج و لج بازي که همينجوري ميگي اصلا هم رادار گريز نيست خب اگه شما مدارکي داريد يا چيزي تو اين عکس ها ديديد که نشون ميده رادار گريز نيست بگيد نه اينکه همين جوري الکي بگيد اصلا هم رادار گريز نيست
ميدوني دوست عزيز من يه ذره به صحبت هاي شما بدبين شدم اخه شما حتي پروژه ي موفق نصب موشک هاي هاگ بر روي اف-14 رو هم مسخره ميکني
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

هادي آقازاده 2 نوشته شده:پرنده نیروی دریایی نه تنها رادار گریز است بلکه بخاطر مکان موتور در داخل بدنه جای حمل موشک راداره و دو قسمتی بودن دماغ این پرنده در فیلم واضح بود.

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اكرانوپلان::.. هيولاي درياي خزر به تاپيك زير مراجعه نمائيد:
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط kpars »

JSF نوشته شده:عزيز عجيبه که هيچ عکسي از قايق پرندهء ايران به کار نبردي!!!!
.....

.....

«JSF» عزیز

متوجه منظورتان یا طعنه شما نمیشم. عکس قایق پرنده ایران چون در پست قبلی بود دوباره تکرار نکردم.

در پروسه ساختن سیستمهای نظامی بسیار عادی است که از مدل پيش الگو استفاده بشه. عکس بالا میتونه مقیاس کوجکتر باشه.

در ویدئو که پخش شده بود اشکاربود که دو قایق پرنده بود. عکس پائین نوع دوم است و بزرگتر از عکسی که شما گذاشتید

تصویر

دو نوع پرنده در عکس پائین

تصویر

اشکار است که قایق دورتر بزرگتر از قایق کوچکتر جلو است و بدنه قایق پرنده دوم بیشتر از یک متر جا دارد. و ممکنه که قادر به حمل و شلیک موشکهای موجود در دست نیروی دریایی ایران باشد.

حتی اگر حرف شما درست باشه و این قایق پرنده قادر به حمل و پرتاب موشک نباشه میتونه که برای مكان يابي هدف استفاده بشه. یادتون نره که موشکهای ضد کشتی و ماورا افق احتیاج به اطلاعات مکان هدف در مرحله اول پرواز دارند. این قسمت مهم و واجبی برای این نوع عملیات است و کوچک بودن و شکل هندسی رادار گریز این قایق پرنده بهش اجازه میده که تا ۱۰ یا ۱۵ کیلومتری هدف نزدیک بشه بدون اینکه کشف بشه!

اگر همگی اجازه بدهید لازم میدونم که تاکید کنم این صحبتها در فورومها و اینترنت بسیار مفیدتره که همگی از مسائل شخصی و طعنه زدن پرهیز کنند و از منطق و علم استفاده کنیم. ممنون. ک پ
Frenzied Poster
Frenzied Poster
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط A10 »

قايق قرنده ايران هر امكاناتي كه ميخواهد دادشته باشد ، داشته باشد ولي مقايشه آن با قايقهاي پرنده غول پيكر روسيه مقايسه كاملا اشتباهي است . وقتي در اين مقاله اي ميخوانيم اين قايل شباهت زيادي با مدل روسي دارد به اشتباه بسيار بزرگي در مقاله پي ميبريم كه كل مقاله را زير سوال ميبره .
اين قايق از نظر نظامي در مقايسه با قايق هاي تند رو سپاه قاعدتا تجهيزات كمتري حمل خواهد نمود ولي در عوض از سرعت بيشتري برخوردار است . ( درمورد شدت مانور نظري نميتونم بدم ) تنها جايگاه هاي مناسب براي حمل سلاح هم روي بال است همانطور كه ميدانيد استقرار موشك روي بال داراي مشكلات خاص خود است به نظر ميرسه درصوت استقرار موشك روي بال قايق فشار زيادي را تحمل كنه . نصور ميكنم از اين قايق بيشتر جهت ماموريتهاي شناسايي و يا مانور هاي گمراه كننده استفاده ميشه
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Hadi1001 »

اقاي jsf داداش اين پرنده کجاش 3 متره اين حداقل 8 1متر طولش و به راحتي موشک هم شليک مي کنه در مورد مرکز ثقل همون طوري که ميبينيد با منطبق شدن محور عمودي و طولي مرکز ثقل به وجود مياد پس با کشيدن بالها به کمي عقب فکر کنم صاعقه بتونه رادار حمل کنه
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”