گفتگوي آزاد در باره هواپيماهاي استيلث ايران...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

گفتگوي آزاد در باره هواپيماهاي استيلث ايران...

پست توسط marge bozorg »

دوستان عزیزم سلام.
بعد از اعلان رسمی فرمانده نیروی هوایی ارتش در مورد پرواز جنگنده های استیلث(رادار گریز) ایرانی و تعجب تمامی علاقه مندان به توان دفاعی کشور و ایجاد بحث های زیاد بین این عزیزان با سکوت بسیار عجیب رسانه های خبری دنیا مواجه شدیم خصوصاً رسانه های آمریکایی و اسرائیلی. اگر به نوع خبر دقّت شود این خبر بسیار مهم است زیرا منبع این خبر فرمانده نیروی هوایی ارتش بود در ضمن نوع گویش خبر هم فرق می کرد این که یک مقام عالی رتبه لشگری این خبر را اعلان کند که در آینده نزدیک این هواپیما پرواز خواهد کرد یعنی تمامی مراحل آزمایشگاهی و تست های خود را پشت سر گذاشته است.
اما چرا دنیا سکوت کرد؟؟؟؟
به نظر میرسد که دنیا این خبر را یا باور نکرده یا جرأت پخش این خبر را نداشته اند و یا این را یک بلوف می دانند. به هر صورت این موضوع بسیار پر اهمیت بود. بعد از اعلام چند سال پیش ایران در ساخت مواد جاذب برای پنهان سازی هواپیماها که حتی از نوع آمریکایی آم بهتر است و همچنین ساخت هواپیمای شفق ما انتظار این خبر را می کشیدیم اما چیزی که برای آنها نگران کننده و دلهره آور است این است که هیچ کشوری آخرین دست آوردهای نظامی خود را رو نمی کند.و اعلان این خبر از سوی یک مقام عالی رتبه؛ یعنی اینکه ایران بسیار فراتر از تصورات آنها پیشرفت های نظامی داشته است.
حتی پیشرفتهایی که ایران داشته و آمریکا هنوز به آنها دسترسی نداشته است مثل موشک حوت با سرعت 100 متر بر ثانیه. پس حق دارند که بترسند. این اعلام خبر باعث یک موضوع دیگر هم شد و آن عقب نشینی آمریکا از مواضع قبلی هسته ای در مورد ایران شد و آن 1) برداشتن پیش شرط علیه ایران 2) اعلان حضور یک مذاکره کننده آمریکایی در مذاکرات با جلیلی با 1+5. اگر بگوییم که آمریکایی ها ترسیده اند دروغ نگفته ایم. کشورها و شبکه های خبری دنیا که با آن هجمه عظیم اطلاعاتی و رسانه ای ایران را تهدید به جنگ می کردند، با شلیک 9 موشک ـ که آنها سعی در بیان 4 موشک را داشتند ـ همگی جازدند با شنیدن این خبر دچار شُک شدند و هیچ یک از رسانه ها این خبر را منعکس نکردند.
به امید پرواز این هواپیماها بر فراز میهن عزیزمان و ایجاد قابلیت های بیشتر برای رسیدن به ساخت بهترین جنگنده و تسلیحات نظامی دنیا برای پاسداری از کیان ایران زمین. :grin: :grin: :grin:
ز شير شتر خوردن وسوسمار عرب را بدانجا رسيدست کار
که تاج کـــيــانــــي کنـــد آرزو تفو بر تو اي چرخ گردون تفو
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

marge bozorg, جان دوست عزيزم متاسفانه مسولين ما اينقدر غلو کردن و متاسفانه در بعضي موارد دروغ گفتن که حتي من و يا بقيه دوستان که اخبار نظامي ايران رو دنبال ميکنيم به اين خبر اهميت نداديم چون اولين چيزي که به ذهن ما خطور کرد اين بوده که قرار دوباره يه اف5 با يه رنگ ديگه يا همون هواپيماي آموزشي شفق رو نشون بدن و با بستن يه سري دروغ بهش و يا بيان طرح ها و آرزوهاشون که داره تو آرشيو نيروي هوايي خاک ميخوره مارو دوباره شرمنده دنيا کنن و آبروي کشور رو در رسانه هاي خارجي ببرن(اين موضوع براي کساني که در خارج از ايران زندگي ميکنن محسوس تره).
پس بهمون حق بديد که حتي اگر خود هواپيما رو هم نشون دادن هيجان زده نشيم چه برسه به خبرش.
فرمانده نيروي هوايي ارتش شخص واقع گرايي هستند و از اونجايي که اين خبر اول از همه توسط ايشون عنوان شده خودش جاي اميدواري داره .................... :D
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

دوستان به نظر نميرسه ايندفعه غلو باشه هرچند که هيچ وقت مقامات نيروي هوايي غلو نکردن اين رسانه ها بودن که همش اشتباههاي خنده دار ميدادن
فرمانده نيروي هوايي 2 بار خبر از توليد جنگنده پنهانکار داده و خودش هم گفته به زودي پرواز ميکنه
امير ميقاني ما منتظريم
راستي دوستان اين قضيه حذف پيش شرط تعليق چيه؟ قراره امريکا با ايران بدون پيش شرط مذاکره کنه؟
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

بنده در حال حاظر هيچ طرحي را براي ساخت يک هواپيماي تمام ايراني نه در هسا و نه در صنايع اوج و نه در صنايع هوايي ايران و حتي فجر نديده ام و نشنيده ام.
در حال حاظر تنها پروژهء جت آموزشي تذرو که 50 الي 70 درصد آن طراحي مهندسان زحمتکش صنايع اوج بوده کنار گذاشته شده و پس از سقوط يکي از سه تذرو ساخته شده پروژه منحل شد و دو تذرو نيز زمينگير شدند.
در حال حاظر هيچ پروژهء ساختي مطرح نيست و نخواهد بود.
شوروي سابق نيز در ساخت جنگندهء رادار گريز دچار مشکل بود.
انحصار ساخت چنين جنگنده اي فقط در دست آمريکا هست.
در ايران حتي يک موتور هواپيما طراحي و ساخته نشده و حتي ارابهء فرود هواپيما نيز به طور کامل در ايران ساخته نشده

ما حتي تجربهء مهنسي معکوس در ساخت جنگنده و يا ساخت کامل يک هواپيما و ساخت يک جت جنگندهء نسل يک نداريم
به خاطر دارم سالهاي مختلف چون 1374 و 76 و 78 و.... که ايرج عصاره و فرماندهان سابق نهاجات خبر از توليد انبوه آذرخش و حتي آزمايش پروازي دو فروند از آنها را دادند.
اما همه ساله اين موضوع تکرار ميشد در نهايت هم با گذشت 16 سال مشخص شد آذرخشي وجود ندارد.
اين بار هم يک بلوف تبليغاتي بزرگ هست.
بنده از اونجا که فعلا يکي از تايگر هاي نهاجا را غيب شده ميبينم حدث ميزنم قرار است صاعقهء چهارمي بوجود آيد.
البته طرح صاعقهء دوسرنشينه نيز مطرح بود که با مشکلات آيروديناميکي زيادي مواجه بود و البته گفته شد طرح به حالت تعليق درآمد.
به هر حال اگر پروژهء فوق که همون صاعقهء چهارم باشد تا شريور پايان يابد وعده نمايش آن را در روز 31 شهريور از حالا ميدهم.
آذرخش هم منتفي شده و ديگر قرار نيست تايگري به رنگ سبز تيره درآيد رنگ آميزي همان چهار فروند کافي بوده.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط marge bozorg »

jsf عزیز:
در ابتدا از شما بسیار متشکرم که در مورد این بررسی خبری و تحلیل من واکنش داده و پاسخ دادید؛اما به چند نکته باید اشاره کنم:
1) مطمئناً ارتش ایران و دولت ایران اونقدر زرنگ هستند که تو این مراکزی که جنابعالی نام بردید طرح های سرّی رو انجام ندن ضمن اینکه تا اونجایی که من میدونم هیچکدوم از این شرکتها زیر مجموعه ارتش نیستند بلکه صنایع دفاع و سپاهن. چون مطمئنّاً این مراکز در طبقه بندی سرّی این کشور هیچ جایی رو ندارند و الا حتماً شما رو اونقدر توجیه می کردن که هیچوقت نباید در مکان هایی که مشخص نیست چه کسانی از اون اطلاعات استفاده می کنند به این صراحت از جزئیّات کار محل خدمت نوشت.
2) پیشرفت های نظامی که در ارتش در صنایع هوایی و یا زمینی صورت می گیرد تنها در دانشگاه های ارتش برنامه ریزی می شوند که در این دانشگاه ها از نخبگان کشور با پرداخت حقوق و مزایا استفاده می شود.
3) اینکه چرا خیلی از طرح ها به ورطه فراموشی سپرده شدند نباید فقط به این نکته توجه کرد که طرح ها شکست خوردند بلکه شاید پروژه از جایی امکانات یا طرح های جدیدی برای پیشرفت های چند مرحله ای که شاید اگر خودمان می خواستیم به دست آوریم باید سالها زمان می گذاشتیم بدستمان رسیده است.
4) خدمت شما عرض کنم که این صنعت فقط در دست آمریکا نیست بلکه چین و ژاپن هم به این صنعت دست پیدا کرده اند.به این نکته هم توجه کنید که هواپیمای استیلث اف 117 آمریکا توسط رادارهای چین شناسایی شد و به همین علت هم بازنشسته شد.
5) ساخت موتور یک هواپیما یک قسمت از ساختش است در ضمن ما دلیلی برای سرمایه گذاری های بسیار هنگفت مثلا برای ساخت یک مدار الکتریکی یا یک پیچ پرداخت وقتی دوستان ما با هزینه کمتر ساختن ما هم استفاده می کنیم.
6)حتی اگر در ایران ما هواپیما های اف 5 رو در رنگ آمیزی یا تغییرات الکتریکی و موتوری و ... با دوستان روس و یا دانشمندان روسی زبان ایران نشین!!! تعمیرات اساسی یا ارتقای کیفی آن را بدهند چه اشکالی دارد که از تعداد اف 5 ها کم و به آذرخش صاعقه یا هر اسم دیگر تبدیل کنیم.دوستان تام کت ها که یادتون هست از 25 سال پیش زمینگیر بودن اما نمی دونم چرا همیشه آماده پروازن و حتی قطعات رو ما داریم می سازیم!!!!!
و اما فکر کنم تا همین جا برای ـسب عزیز بس باشه
torabi 89: دروغ یا بلوف یک حربه تبلیغاتیه مثل اینکه آمریکا میگه عراق بمب اتم داره ولی برای نفتش میاد یا حزب الله میگه اسیرا زندن اما مردن. این یک روش برای گرفتن امتیاز از طرف های مقابله مثل همین که الان آمریکا میگه من بدون پیش شرط تعلیق غنی سازی برای گفتگو با ایران حاضرم. و دیگر مسائل.
دوستان عزیزم به همه شما توصیه می کنم که از مطالب طبقه بندی شده در محل های کار یا خدمتتون با کسی حتی پدر و مادر یا همسرتون صحبت نکنید.
حفظ اطلاعات = بقای زندگی خودمان و بقای کشور عزیزمان ایران
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط kamran_25200 »

سلام دوستان حقير بيشتر مي خونم تا نظر بدم اما اين دوست ما داره خيلي تند مي ره اولا که اون بخشهايي که نام بردي شما متولي اين کار بزرگ نيستن. اين کار شخصا زير نظر چند فرمانده ارشد نظامي و با همکاري مخفي دانشگاه هاي مهم انجام شده.دوما عزيز من آذرخش رو نديدي پس انکار نکن.ازم مدرک نخواه چون دوباره سکوت مي کنم ولي من ديدمش نه از روي عکس بلکه واقعي در يه جاي اين کشور بزرگ خيلي با صاعقه و اف5فرق داره و تازه اصل کاري چيزي درحد و اندازه هاي اف16(از نظر ابعاد)اگر مي بيني خبري ازش نيست حتما خبرهايي در زير آب وجود داره که شما نمي بينيد.ثانيا شفق اگه به همين اسم باشه اون شفق که ديدي نيست اون آموزشي اين يکي اندازش در حد فانتوم پس باز هم انکار نکن. ايران رنگي رو توليد کرده که اگر روي يه پرنده بکشن به اندازه 2000/1 امواج بازتابش رو کم ميکنه بيش از اين شرمنده ام نمي تونم بگم به خاطر مسائل شرعي(اون عدد دوهزاره نه دويست آقاي جي اس اف)دقت کن.امريکا چون نتونست يه رنگ جاذب موج بسازه مجبور شد اف117يا بي2 بسازه. شايد به حرفام بخندي ولي هيچ مهم نيست مهم برام اينه که فرماندهان ارشد نظامي وقتي طرح هاي دوستان من آزمايش مي شه از خوشحالي گريه ميکنن و مي گن کجا بوديد زمان جنگ که براي يه موشک تاو سر و دست مي شکستن نيروها. آقاجون اون تذرو هم از بي عرضگي مهندسين همون موسساتي که گفتي افتاد زمين. بهتره بري هوافضاي تهران تا مهندس هوا و فضا به خصوص موشک ببيني تا نظرت عوض بشه البته اگه اجازه ورود بدن به شما که انشاالله مي دن.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط kamran_25200 »

در ضمن از کجا م يدوني موتور ساخته نشده پس از پروژه هاي بچه هاي ارشد و دکتري دانشگاه ها بي خبري حتما. مگه هر چي مي سازن بايد توي بوق کنن تا همه بفهمن. همين که نمي گن خوبه تا روز موعود همه رو بکوبن توي سر اونا. به خدا توي اين رزمايش يک دهم تجهيزات اصلي و مدرن به کار نرفت و همچنان مخفي مونده . شما بدبين باش و خوش باش با افکار خودت اما مهم نيست چون اونايي که بايد کارشونوکنن انجام م يدن. در ضمن آذرخش اولي-صاعقه و حتي آذرخش دوم که سبز رنگ بود هم نمونه هستن براي اصلي. نسل جديد صاعقه با توانايي هاي بسيار بالا براي پشتيباني نزديک ساخته شده و آذرخش دوم مي شه ستون فقرات نيروي هوايي . رادار-موتور و چيزهاي ديگه رو يه روز مي بيني و افسوس اين حرفها رو که زدي مي خوري.اگه دستي توي کار داري اينا رو نگو مومن.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

پست توسط Hosein1395 »

kamran_25200 نوشته شده: اين کار شخصا زير نظر چند فرمانده ارشد نظامي و با همکاري مخفي دانشگاه هاي مهم انجام شده.

می شه بفرمایید دانشگاه های مهم کدوم ها هستند؟

ودانشگاه های غیر مهم کدوم ها هستند؟

واین تقسیم بندی از طرف کی انجام شده؟

واگر این تقسیم بندی از طرف شخص شما انجام شده میشه بفرمایید براساس چه فاکتور هایی این تقسیم بندی روانجام دادید ؟

متشکرم
:P
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

marge bozorg, عزيز در حال حاظر هيچ دانشمند روسي در نهاجا فعال نيست.
چون اساسا نهاجا وابسته به هيچ مهندس خارجي نيست.
فقط مستشاران روس به وفور در تا سالهاي اواسط دههء 1370 در پايگاه هاي اول و دوم و هفتم شکاري براي تعميرات و آموزش پرسنل زميني حضور داشتند.
مستشاران کرهء شمالي نيز در سالهاي اوليهء تحويل جنگنده هاي F-6 به اسکادران استشهادي کاميکازه نيروي هوايي سپاه در ايران حضور داشتند.
در سالهاي نخستين تحويل جنگنده هاي شنيانگ F-7M/FT-7M نيروي هوايي مستشاران چيني به وفور در پايگاه اميديه و اصفهان ديده ميشدند حتي خانه هاي سازماني نيز داشتند.
در حال حاضر نيز براي مسائلي چون تعميرات موتور اين جنگنده ها هر از چندگاهي در ايران هستند و مهندسين ايراني اجازهء تعميرات در برخي مسائل را ندارند.

اما دوست عزيز شما از پتانسيل دانشگاهي ايران گفتي!!!!
در صورتي که اکثر مهندساني که در صنايع اوج و يا هسا و صنايع مهدسي هوافضا ارتش و سپاه سمت مديريتي دارند مدارک خود را از دانشگاههاي خارجي گرفته اند!!!!
متاصفانه هيچ طرحي تا به حال براي طراحي يک هواپيما از سوي دانشجويان يک دانشگاه در سراسر دنيا وجود نداشته به خصوص دانشجوياني که هنوز در رستهء ساخت هواپيماي راديوکنترل و بدون سرنشين فعاليت بالايي دارند و هنوز سالهاي زيادي با طراحي هواپيما آن هم از نوع نسل 5 فاصله دارند.

جنگندهء استليث ژاپن که با کمک آمريکا تکميل شد.
و جنگندهء استليث چين که تا حدودي استليث هست و با کمک مستقيم روسيه تکميل شد.
در صورتي که ايران حتي پتانسيل لازم براي ساخت آلياژ تيتانيم و مواد مرکب و جاذب راداري ندارد از همه مهمتر ساخت موتور و رادار و اويونيک و ..... ندارد و حتي روسيه حاظر نيست قطعات مورد نياز ميگ 29 هاي ما را تامين کند ساخت جنگندهء استليث يک رويا هست.

در مورد صاعقه همان طور که اشاره کردم تغييرات اعمال شده روي آن از سوي متصا فقط آيروديناميکي و بدنه بوده.
صاعقه ارزش رزمي بسيار پايين و ارزش مانورپذيري بسيار بالا دارد.
حذف ريل سايدويندر و رادار و هوک و ....... نه تنها از قابليت هاي درگيري و رزمي هوايي اين جنگنده ميکاهد بلکه امنيت اين جنگنده را در شرايط اضطراري تهديد ميکند.

دوستي در مورد آذرخش نوشته بود که از نزديک ديده بوده اون را توي نمايشگاه نيروي هوايي در دزفول.
خوب اين چيز مهمي نيست همان طور که بنده اشاره کردم اين آذرخش يک F-5E با شماره سريال 7330-3 هست که در سال 1364 پس از ارتقا رادار و اويونيک و کابين خلبان و اضافه کردن هشدار دهنده هاي راداري و جايگذاري اخلالگرهاي رادار به جاي يک توپ آن و بزرگتر شدن دماغه به علت استفاده از رادار گريفو از سوي اتيوپي تحويل نهاجا شد و تابستان همان سال هم به همراه 3 فروند اف 5 ديگر در مهرآباد به زمين نشست.

دوست عزيز اگر شما اون را از نزديک ديدي بنده بارها توي کابينش نشستم نه تنها 7330-3 را از نزديک ديده ام بلکه 7361-3 را هم از نزديک ديده ام.
توضيحاتي هم در مورد همون هواپيما که اين دوستمان از نزديک ديده در اين تاپيک قرار داده ام 7330-3

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 38&start=0

در صفحهء سوم هم در مورد جفت اين تايگر يعني 7361-3 توضيح داده ام
در صفحهء آخر هم در مورد عکس جعلي آذرخش

ايران رنگي رو توليد کرده که اگر روي يه پرنده بکشن به اندازه 2000/1 امواج بازتابش رو کم ميکنه بيش از اين شرمنده ام نمي تونم بگم به خاطر مسائل شرعي(اون عدد دوهزاره نه دويست آقاي جي اس اف)دقت کن

مسخره بازي نيست پسر جان اينجا بحث بحث علمي هست
مگر مادهء مرکب آن قدر مسخره بازي هست که اين گونه توليد شود.

به خاطر اين حرف هم

آقاجون اون تذرو هم از بي عرضگي مهندسين همون موسساتي که گفتي افتاد زمين

يک تذکري بايد بدهم :x :x :x
دوست عزيز اصلا تا به حال تذرو را از نزديک ديده اي و يا آشيانهء صنايع اوج را ديده اي براي همين تذرو که تو ميگويي به خاطر بي تدبيري مهندسانش سقوط کرد حدود 20 سال رويش زحمت کشيدند تا ساخته شود.
علت اصلي سقوط اون فشار فرماندهان نيروي هوايي براي آماده کردن اون تذرو براي رژه 31 شهريور بود که براي مدت زماني موقتي با اضافه کردن سرب به بال روز قبل از رژه آماده اش کردند و موجب شد تا يک خلبان شهيد و هواپيما نيز از دست برود.

و در آخر دوست عزيز kamran_25200, اين را رک بهت ميگويم: با دروغ گويي هيچ چيز حل نميشود نه نيروي هوايي قوي ميشود و نه ما پيروز ميشويم.
نيروي هوايي هم اکنون در بدترين شرايط عمرش را پس از شهريور 1320 ميگذراند با دروغ گويي نميشود آن را قوي جلوه داد.
ميدانم اين آرزوي من و تو و همهء دوستان هست که شاهد يک نيروي هوايي قوي و متشکل از جنگنده هاي پيشرفته باشيم ولي با دروغ گويي و خوراندن چند داستان ساده به چند نفر نميتوان اين ناراحتي را تسکين داد.
به اميد روزي که نيروي هوايي دوباره قوي شود.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

جي اس اف عزيز:

پست توسط marge bozorg »

Jsfعزیز:
شما یا خلبانید یا همافر یا متخصص یک قسمتی یا یکی از نزدیکان این افراد: ابتدا به شما بد نیست موردی رو که در موارد قبل هم متذکر شدم دوباره تذکر بدم دادن اطلاعاتی از قبیل شماره سریال یا اطلاعات علمی هواپیما های نظامی ایران بر خلاف موارد «حفا» است.
اما در مورد وجود و یا حضور دانشمندان و متخصصین روسی دلیلی نمیبینم که جای اونها رو به شما بگم اما همین قدر میگم که خیلی از اونها الان تو همین کشور مشغول دادن آموزش به بعضی یگانها و نفراتی هستند که بیشتر از همه به اونها اعتماد هست و دهنشون چفت و بست محکمتری داره در ضمن این عزیزان بعد از فروپاشی شوروی قدم رنجه فرمودن:eek:
نهاجا حتما یه پایگاه یا یک پادگان نیست. بد نیست به موردی از نیروی زمینی اشاره کنم؛در نیروی زمینی تانک های مستهلک تر رو در بعضی پادگانها که خطر کمتری اونها رو تهدید می کنه نگهداری میشن تا آماده به کار شوند. حالا اگه کسی از این پادگانها بخواد حرف بزنه میگه ارتش همه تانکاش زمینگیرن یا حتی یه کامیون بدرد بخور نداره هنوز از کامیونهای ز یل رضاخان و جیپ کا ام های محمدرضا استفاده میشه ولی آیا این تمام واقعیته؟؟؟؟؟
دوست عزیز، من کاملاً میدونم که پایگاه های هوایی با پادگانهای زمینی بسیار متفاوت تره اما فقط مثال زدم.
اینکه گفته بشه نیروی هوایی در پایین ترین سطح آمادگی به سر میبره شاید از بعد تعداد حق با شما باشه اما حتما میدونی که نیروی هوایی شامل آفند و پدافند هست؛از موشکای ضد اشیاء پرنده که حتما میدونی؟؟؟؟؟
اینکه گفته بشه ما هواپیماهای خوبی نداریم یا پیشرفته نیستند شاید حق با شما باشه چون الان پیشرفته به اف 22 و بقیه پیشرفته های آخرین مدل میگن.
اما دوست عزیز من، اینکه مثلا شخصی با داشتن چند تاعکس یا اطلاعات جزئی که به نظر خودش همه چیز هستند شروع به گفتن اظهارات یا ادعاهای عجیب و غریب کنه یا اینکه مثلا من تو پایگاه تبریز یا دزفول بودم یا ... آیا دلیل اینه که شما از تمام اطلاعات با خبر باشید؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزم شما اگه خیلی تحصیل کرده باشید از یکی از دانشگاه های ایران مدرک تحصیلی داره اماامیدوارم که بدونی که اساتید دانشگاه های فنی ما در بهترین دانشگاه های دنیا تدریس می کنن و یا مدارکشونو از بهترین دانشگاه ها گرفتن.
دوست گلم تو مطالب قبلیت گفته بودی که روس هامشکل در ساخت این هواپیماها دارن حالا چه جور شد که در عرض چند ساعت به چینیا مستقیما واسه این طرح کمک کردن؟؟؟؟؟
عزیز دلم شاید از پهباد که فیلم از یه ناو آمریکایی تا دندان مسلح بدون شناسایی شدن گرفته به گوشت نخورده خدمتت بگم که اون فسقلی با همون پوششی که شما ازش بیخبری پوشیده شده بود.تازه اون فیلم مستقیم واسه یکی از مقامات اماراتی مستقیم رو آنتن بود که دیگه زیادی وراجی نکنه.
اما بازهم در مورد همون مواد جاذب دلبندکم اگه یادت باشه موشک شهاب 2 که کاملاً رادار گریزه هم با همون پوشش پوشیده شده که وقتی آمریکاییا این مورد رو دروغ فرض کردن خبرنگار بی بی سی از سخنگوی پنتاگون پرسید پس چرا ناوهای شما نتونستن این موشک رو شناسایی کنن در حالی که در خلیج فارس بودند؟ بعد از کلی مکس گفت شاید اصلا شلیک نشده باشه...!!!!
امیدوارم که شما دوست عزیز هم با دشمنان دوست نما مقابله کنید!!!

و اما دوست عزیزم AKBAR65:
دانشگاه های مهم شهید ستاری صنعتی شریف امیرکبیر یا خواجه نصیر یا صنعتی اصفهان و یا دانشگاه امام حسین و....
و غیر مهم دانشگاههایی که به این رشته ها مربوط نمیشن.
عزیزم این دانشگاه ها بودجه مخصوص دارن.
اما اگه بخوام حرفای بقیه بچه ها که در مورد پوشش جاذب نوشتن بگم الزاما فقط پوشش ایجاد استیلث نمودن شی پروازی نمیکنه بلکه دوستان در پروژه پایان نامه یکی از عزیزان همین آب و خاک طراحی هواپیمایی که پس از برخورد امواج ، به جای رادار به سمت دیگری منحرف بشه رو هم داشتن که با استقبال دوستان نظامی مواجه شدحتی بعضی شرکتای خارجی هم قصد خرید طرح و داشتن که ایرانی جماعت راضی به فروش واسه یه مقدار پول بیشتر نشد. دمش گرم نفسش حق.
دوستان عزیزم نه دروغ گفتم نه دروغ میگم به قول مرحوم گل آقا یک زبان دارم دو تا دندان لق میزنم تا زنده هستم حرف حق.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

تا اينجا دوستان نظرات خودشون رو با دليل و سند ارائه کردن اما متاسفانه انتهاي تاپيک داره يواش يواش منحرف ميشه و بجاي بحث علمي داره به يک مناظره بين اشخاص تبديل ميشه تا بحث.
دوستان خواهش ميکنم بحث رو همينجا نگهداريد و ادامه نديد و صبر کنيد تا روزي که نيروي هوايي مانور خودش رو برگزار کنه اون وقت دوباره به همين بحث ادامه ميديم.
از مديران خواهش ميکنم در صورت امکان و صلاح ديد اين تاپيک رو موقتا تا مانور نيروي هوايي قفل کنن.
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

Re: جي اس اف عزيز:

پست توسط Hosein1395 »

marge bozorg نوشته شده:عزیزم این دانشگاه ها بودجه مخصوص دارن.

دوست بسیار عزیزم marge bozorg،بسیارخوشحال شدم ازاین که فاکتورمورد نظر خودتان را بیان کردید :razz:
که البته سلیقه وزاویه دید شمابرای من محترم است.
به عقیده ی من شرایط داخلی وخارجی یک حکومت تاثیرزیادی دراین که چه نوع دانشگاه هایی یا چه حوزه ی تحقیقاتی ای اهمیت بیشتری پیدا می کنند داره.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”