محدوديت اينترنت پرسرعت، هميشگي مي‌شود

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

محدوديت اينترنت پرسرعت، هميشگي مي‌شود

پست توسط sohrab_poet »

سليماني وزير ICT: محدوديت اينترنت پرسرعت به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مورد نامه سازمان تنظيم مقررات به شركت‌هاي ندا مبني بر ممنوعيت ارايه پهناي باند بالاتر از 128 كيلوبيت بر ثانيه به اماكن شخصي و عمومي گفت: توصيه‌ مي‌كنيم كساني كه در اين زمينه مشكل پيدا مي‌كنند، مانند بخش خصوصي اين مشكلات را مستند و به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كنند؛ تا ما براي آنها راهكار پيدا كنيم؛ چرا كه بعضي مشتريان خاص وجود دارند كه پهناي باند بيشتري مي‌خواهند كه بايد نياز آنها را بررسي و مشكل را رفع كرد.

محمد سليماني در گفت‌وگو با ايسنا در باره اعلام محدوديت شركت‌هاي ندا براي ارايه پهناي باند بيشتر از 128 kbs اظهار كرد: كاهش پهناي باند براي مشتريان خانگي مشكلي ايجاد نمي‌كند، چرا كه با بررسي‌هاي انجام شده، كاربران خانگي نيازي بيشتر از اين رقم ندارند.

وزير ارتباطات در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين وضعيت مقطعي است يا نه؟ تصريح كرد: بر روي اين مساله در حال حاضر كار مي‌شود،‌ اين كه مقطعي است يا نيست، فعلا به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند و دليلي به تغيير ندارد؛ اما مشكل ما مشتريان خاصي هستند كه به پهناي باند بيشتري نياز دارند كه در صورت اعلام، براي آنها راه حل موضعي پيدا خواهيم كرد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

خدا از سر تقصيرات اينها نگذرد. :-?
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

Re: محدوديت اينترنت پرسرعت، هميشگي مي‌شود

پست توسط Yasser »

sohrab_poet نوشته شده:سليماني وزير ICT: محدوديت اينترنت پرسرعت به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند
...
محمد سليماني در گفت‌وگو با ايسنا در باره اعلام محدوديت شركت‌هاي ندا براي ارايه پهناي باند بيشتر از 128 kbs اظهار كرد: كاهش پهناي باند براي مشتريان خانگي مشكلي ايجاد نمي‌كند، چرا كه با بررسي‌هاي انجام شده، كاربران خانگي نيازي بيشتر از اين رقم ندارند.
...

آخه یکی نیست بگه شما که همین دیال آپ رو نمیتونین درست به مردم سرویس بدین و دیالآپ رو به قیمت Adsl و اونو به قیمت خون پدر شیطون میفروشین اونوقت از کجا میدونین اگه سرعت مناسب باشه و قیمت مناسب مردم نیازشون رو مطرح نمیکنن و یا اصلا نیاز ندارن.
من خودم یه با یه برنامه کلاینت کار میکنم که زیر 128 به دردم نمیخوره.
در ضمن ادمین یه مرکزم که وقتی میخوام سرورامو چک کنم باید عضا بگیرم تا صفحه سرورامو از خونه درست ببینم.
آدم بعضی وقتی از تصمیمات بعضی از مسئولین میخواد ...
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: Fairyland
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

پست توسط EhsanHF »

الهی زنده به گور بشی
آخه یکی نیست بهش بگه : مرتیکه ... تو از کجای خودت در آوردی که کاربرهای خونگی به اینترنت پر سرعت نیار ندارن !؟ :-(
نفرین ابدی بر تو !
باز میگن آمریکا مارو تحریم اینترنتی میکنه :x
کمرنگ ترین مدادها ، از قویترین حافظه ها ، مطمئن تر است

[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

در صحت خبر شك دارم، آيا اين محدويت براي تمام شهرستانها هست ؟
قبلا هم اين موضوع مطرح شده بود؛ اما بنده همون روز با مدير شعبه‌ي شيراز سرويس NGSNET صحبت كردم و ايشون اعلام كردند كه هيچ محدويتي براي بالاتر ار 128 نداريم، بلكه ديگه اكانت زير 128 ارائه نمي‌شه (مينيمم 128)
شايد اين محدوديت به خاطر افزايش كاربران ADSL اعمال شده باشه (كمبود پهناي باند :-( )
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

Saeid12345, دلم به حال شما مي سوزه مي خواستي تازه پرسرعت بگيري :grin:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

كيارش,

من پر سرعت را ميگيرم نگران نباش. فوقش با بند پ! :grin:
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

لعنت بر پدر کسي که اين سياست رو گذاشت

بعد ميگن چرا ما از دنيا عقبيم ؟

بابا علتش همين .....

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sir.mohammad
در صورتي كه اين خبر واقعيت داشهت باشه، واقعا جاي تاسف فراوان داره، اما همونطور كه در بالا هم توضيح دادم فكر مي‌كنم اين موضوع يك شايعه باشه و يا براي شركتهاي با كاربر بالا اعمال شده (به خاطر كمبود پهناي باند و ....)
فكر نمي‌كنم سياست دولت باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

آقا مهدي منم اميدوارم در حد شايعه باشه

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

دوستان شایعه نیست و درسته
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

Saeid12345, ببينيم :grin:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
ارسال پست

بازگشت به “شبکه”