پرستو صالحي كهمتولد نهم آبان ماه 1356 در تهران است در ادامه ميگويد: از كودكي چيزي به ياد ندارم، يعني درحقيقت چيزي به ذهنم نميآيد، اما در دوران نوجواني چه در خانه و چه در مدرسه، هميشه در حال روياپردازي براي بازيگر شدن بودم كه سر انجام به آن رسيدم. تحصيل در رشته تئاتر را نيمه كاره رها كردم و از سال 76 كار بازيگري را آغاز كردم، يك برادردارم به نام «امير» كه دانشجوي كامپيوتر است . صالحي در ادامهميگويد: اگر بخواهم خودم را در يك جمله معرفي كنم، بايد بگويم: «پرستو صالحي» آدم كله شقي است
وي همچنين در مورد «شهرت» ميگويد: شهرت چيز جذابي است، اما در جاهايي نيز مخل آسايش است،به هر حال آنهايي كه در اين رشته كار ميكنند بايد با شهرت كنار بيايند... صالحي ميگويد: «زيادميخندم... آخرين باري كه گريه كردم، يادم نيست، اما اصولا خيلي كم گريه ميكنم و اگر هم پيش بيايدفجيع گريه ميكنم، اما بر عكس آنقدر زياد ميخندم تا جايي كه بيشتر با دوستان و آشنايان هستم، در حالخنده ميباشم». صالحي در پايان به اين پرسش كه چه نمرهاي به خود در كار هنري ميدهد، ميگويد:به خودم نمره 10 ميدهم، كه البته براي من جاي خوشحالي است، اين نمره، يعني اين كه جاي كار كردندارم... اميدوارم به زودي اين نمره را به بيست تبديل كنم.