هارد 500 پاسپورتی وسترن، دچار مشکل عجیبی شده و از اونجا که خودم در حین ایجاد این مشکل حضور نداشتم و روی سیستم دیگر و دست شخص دیگری بوده هارد دچار سردرگمی برای حل مشکل شدم (با توجه به اینکه اون فرد هم جواب درستی نمیده)
در ابتدا هارد بر روی سیستم های مختلف و سیستم عاملهای ویندوز7 و مکینتاش و با کابل متفاوت تست شده نتیجه یکسان هست ، هارد برق میرسونه و روشن میشه و چرخش داره دیسک ولی نشون نمیده درایو رو در اکسپلورر و یا دیسک منیجمنت
بعد هارد رو بردم منزل قاب روش رو باز کردم و هاردشبه هارهای لپتاپی هست ولی بردش کمی متفاوت هست و پرتش هم مستقیما مینی پورت یو اس بی 2 هست ( تبدیل ساتا به یو اس بی 2 نداره)
چندبار هارد رو شناخت ولی وقتی اکسپلورر درایو رو لود میکرد توی درایو که وارد میشدی اون رو خالی نشون میداد، با گرفتن پراپرتیز 0 بایت فضای کل هارد و فضای خالی رو نشون میداد
احتمال میدادم شاید هم ویروس باشه، برایرهمین تمام تیکهای هیدن فایل و فولدر و فایلهای سیستمی رو برداشتم که نمایش بده
چند بار کابل رو به پورت لپ تاپ و هارد زدم (بعد از باز کردن برای چک کردن پورت متصل به هارد که لق نباشه و چک کردن جا خوردگی که سر کابل کامل وارد پورت هارد نشه) بالاخره هارد رو روی دیسک منیجمنت نشون داد بصورت کامل و healthy (primary martition) نشون میده بعد هم در my computer دیسک درایو لود شد ، با نشون دادن صحیح میزان فضای کل هارد و فضای خالی هارد و بودن تمام فولدر بندی و لیست بندی صحیح و موجود بودن فایل ها ، ولی خیلی کند بالای صفحه و در نوار آدرس یک خط سبز رنگ (ویندوز 7) شروع به پر شدن از سمت چپ به راست کرد (از نوشته my compuer.... تا به انتها و قسمت سفید و خالی !)
الان تمام فایلها مثل فیلم یا عکس یا exe و غیره بنظر خراب میرسن و غیرقابل استفاده، مثلا عکسها و فیلمها نمایش داده نمیشن یا فابل اجرایی اجرا نمیشه یا فشرده ها اکسترکت نمیشن و خطا میدن
با نرم افزار KMPLAYER هر فیلمی رو که میخوام اجرا کنم ارور میده و در زیرش خط های سراسر 0 رو نمایش میده مثل اینکه تمام فایلها دارای مقدار صفر هستن در تمام بیتهاشون
0000000 0000000 0000000
0000000 0000000 0000000
0000000 0000000 0000000
0000000 0000000 0000000
مشکل چی هست؟
0000000 0000000 0000000
مشکل هارد اکسترنال
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: مشکل هارد اکسترنال
اگر تغذیه برق هم فقط با همان USB است. هارد را وصل کنید، و دقت کنید صدای عجیب و غریب ازش نمیاد؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]