برای هر کاری چه نرم افزاری نصب کنیم؟

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

برای هر کاری چه نرم افزاری نصب کنیم؟

پست توسط Mahdi Mahdavi »

سلام دوستان.
هدف از ایجاد این تاپیک خلوت کردن و سبک کردن برنامه های نصب شده روی کامپیوتره . هم کار با سیستم عامل سریع تر و لذت بخش تر میشه و هم از سردرگمی کاربر جلوگیری میکنه.
سعی میشه در هر بخش مثل مرورگر، نرم افزار پخش فیلم ، ادیت عکس یا فیلم و ... بهترین معرفی بشه که نیاز های کاربر رو رفع کنه.
امیدوارم مفید واقع بشه.
چند نکته هم در مورد نصب نرم افزار ها ارائه میشه.
نهایت سعی میشه که نرم افزار های رایگان Freeware معرفی بشه به همراه لینک دانلود
مرجع دانلود ها دو سایت
Please Login or Register to see this code
به روز شد:
با تشکر از   , عزیز ؛ به علت تحریم بودن کاربران ایرانی توسط download.c o m :
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

Re: برای هر کاری چه نرم افزاری نصب کنیم؟

پست توسط Mahdi Mahdavi »

مرورگر :
اول از همه به سراغ سخت ترینش میریم. البته بعد از بخش آنتی ویروس و فایروال :D
در مبحث مرورگر ها بین دو مرورگر Google Chrome و Mozilla Firefox بحثه که کدوم بهتره. اما هیچوقت بحث در مورد IE نبود و چه بهتر که نباشه.
البته وجود IE در برخی موارد الزامیه. مثل ورود به سایت دانشگاه ها و یا برخی سایت های دولتی. در این موارد تنها با IE میتونید از امکانات سایت استفاده کنید.
اما اگر میخواهید از گشت و گذار در اینترنت لذت ببرید چاره ای جز استفاده از فایرفاکس یا کروم ندارید.
طبق تجربیات و مطالعات فایرفاکس همخوانی بیشتری با سایت ها داره. در برخی سایت ها "درصد خیلی کم" به علت برخی مشکلات کد نویسی در کروم به درستی نمایش داده نمیشه. اما سرعت کروم اصلا قابل مقایسه با هیچ مرورگری نیست.
در کل بین این دو مرورگر اختلاف نظر زیاده و گاها به خین و خین ریزی هم کشیده شده این اختلافات :D

پیشنهاد : گوگل کروم
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار

پست توسط ali2914 »

آنتی ویروس و فایر وال چی معرفی می کنید؟ من تقریبا همشو امتحان کردم. پاندا کم حجم و سریعه اما نسخه pro کرک شده پیدا نکردم. آواست هم راضی بودم چون یه کم سیستمم قدیمیه سرعت را پایین نمیاره اما چند ماهه که آپدیت نمی شه . کسپر و نود خیلی خوب هستن اما کنده. نظر شما چیه؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

کاسپر خیلی خوبه ، کمی زیادی ... و به همین دلیل این روزها سنگین.

نود هم خیلی خوبه، کمی زیادی ... و به همین دلیل گاه ساده ترین ویروسها از چشمش پنهان میماند . البته من روی لپ تاپ خودم نود گذاشتم چون سبک ترین آنتی ویروس است واقعاً و خوب این یک فاکتور عالیست برای لپ تاپ. اما واقعا عملکرد امنیتیش هر جند نسبت به قبل بهتر است اما هنوز قابل قبول نیست و من به کاربران عادی پیشنهادش نمی کنم. نود برای اینکه امن بشود خیلی تنظیمات نیاز دارد.

اما من avast و این روزها بیت دفندر (برای ویندوز 8) را توصیه می کنم. اواست هر چند برخی اوقات آپدیتش از داخل کشور محدود می شود اما عملکرد و مصرف منابع سیستمیش در یک تناسب قرار دارند و از این نظر بسیار گزینه مطلوب است.

لینک دانلود این مورد را با توجه به غیر رایگان بودن این نرم افزارها بنده شرمنده ام. اگر دوستان داشتند استفاده ببرید. :-)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط masoud-35 »

avira باتوجه به آپدیت شدن مجانیش نسبتا مناسبه وآنتی ویروس بدی نیست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

به علت استقبالی که از این تاپیک شد و انتظارش رو نداشتم !!! بخش سخته رو هم میگیم.

آنتی ویروس و فایروال:
در این حوضه اگر بخواهید کمی از جیبتون خرج کنید میتونید اینترنت سکیوریتی ها Internet Security شرکت هایی مثل Avast و Kaspersky رو انتخاب کنید. اینترنت سکیوریتی محصولیه که هم قابلیت آنتی ویروس رو داره و هم قابلیت فایروال.
در این حوضه Kaspersky خیلی خوبه. یکی از مزیت های مهم محصولات کاسپرسکی عدم تشخیص کرک ها به عنوان ویروسه.

شرکت هایی مثل AVG , Bit Defender برای اشاعه فرهنگ خرید نرم افزار اصل کرک رو به عنوان ویروس میشناسن که این در مورد AVAST . Avira . Kaspersky و چند محصول دیگه صادق نیست.

در این بخش همونطور که M.Abooali, عزیز گفتند برای آنتی ویروس Avast پیشنهاد میشه. تنها مشکلش تحریم ایرانه که با V_P N مشکل حل میشه و میتونید به راحتی آپدیت کنید.
آپشن خیلی خوبی که Avira برای این مشکل داره اینه که میشه فایل های آپدیت رو از سایت های ایرانی دانلود کرده و در بخش آپدیت آفلاین آویرا اقدام به آپدیت کردن دیتابیس کنیم.
اما Avast خیلی قویتر عمل میکنه و به خاطر سبکی روی سرعت کامیپوتر خیلی تاثیر نداره.
و در مورد فایروال صد درصد محصول شرکت Comodo پیشنهاد میشه.
امکاناتی نظیر +Firewall . Defense که دیفنس پلاس تنظیمات اضافی برای امنیت داره و همچنین Sand Box که نرم افزار های مشکوک رو در محیطی مثل سیستم عامل مجازی اجرا میکنه تا به سیستم آسیبی نرسه.
Comodo Firewall تنظیمات بسیار گسترده ای داره که این تنظیمات برای یک فایروال رایگان عالیه.
همچنین اگر برای یک نرم افزار یک بار Allow کنید و گزینه Create rule رو بزنید از شر پیغام های متناوب و آزار دهنده خلاص میشید.
البته میتونید برای همخوانی کامل از CIS یا Comodo Internet Security هم استفاده کنید. آنتی ویروس و فایروال در کنار هم.
پیشنهادات:
Antivirus: AVAST
Firewall : Comodo
Internet Security : Comodo
دانلود:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

مدیا پلیر:
قابلیت پخش فرمت های مختلف صوتی و تصویری به کدک بیشتر مربوط میشه تا پلیر !
اگر کدک های صوتی و تصویری سیستم شما کامل باشه با ویندوز مدیا پلیر هم میتونید 90 درصد نیازهاتون رو برطرف کنید.
عدم اطلاع از این قضیه برخی رو مجبور به نصب چندین پلیر اعم از KM player. GOM player . VOB Playar , ... برای رفع نیازهاشون میکنه.
شما به تنها چیزی که نیاز دارید کدک هست که فعلا بهترین بسته یا پک کدک مربوط به K-lite codec pack هست. با نصب این بسته کدک و یک پلیر خوب مثل KM Player میتونید از تماشای تقریبا تمام فرمت های صوتی و تصویری لذت ببرید.
با نصب این کدک Windows Media Player Classic هم نصب میشه تا از اجرا شدن تقریبا 100 درصد فایل های مولتی مدیا روی سیستم مطمئن بشید.
چرا KM Player ؟
این پلیر چند مزیت داره که اون رو نسبت به بقیه متمایز میکنه:
1- تنظیمات بسیار وسیع.مثلا تنظیمات برای قدرت سیستم. زبان . قالب . نوع بلند گو. محل و فونت و رنگ زیرنویس . و ...
2- سبک و تقریبا کم حجم و از همه مهم تر رایگان
3- میانبر های بسیار کاربردی. تقریبا هیچ دکمه ای روی کیبورد بی استفاده نیست. هات کی برای تنظیم کنتراست . نور و ...
4- سینک کردن زیرنویس با فیلم تنها با یک دکمه "خیلی اوقات که مثلا زیرنویس کمی از فیلم جلوتر یا عقب تره میشه با زدن کلید های } یا { اقدام به سینک کردن کرد.
نکته1:در نسخه جدید نیاز به نصب فلش پلیر هم هست.
نکته 2: ابتدا KM Player رو نصب کنید و بعد هنگام نصب کدک موقع انتخاب پلیر ها هر سه پلیر Media player classic. Media player , KM Player رو انتخاب کنید.

پیشنهاد: نصب کدک K-Lite و پلیر KM Player در کنار ویندوز مدیا پلیر

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

++Notepad :
یک نرم افزار کوچک اما بسیار مفید.
یکی از خوبی های این نرم افزار کاهش تولید CO2 در جهانه.اگر شما برنامه نویس باشید و برای برنامه نویسی از کامپایلر خود همون زبان استفاده میکنید این نرم افزار به شما پیشنهاد میشه.
++notepad با کاهش بار روی CPU باعث کاهش مصرف برق و در نتیجه کاهش تولید CO2 میشه و محیط کاربری زیبا تری نسبت به کامپایلر های C , Pascal , ... داره.
در این نرم افزار میتونید به زبان های Java - ASP . C , C++ , C# , Mathlab , ... برنامه نویسی کنید. تقریبا تمام زبان ها."دستورات تمام این زبان ها رو میشناسه" و پس از پایان برنامه نویسی در بخش Run کامپایلر رو انتخاب میکنید و تمام.
Unlocker :
اگر موقع Delete کردن فایل و یا Safe Remove کردن حافظه های جانبی خطا دریافت میکنید که این دستگاه یا فایل توسط برنامه ای در حال استفاده است این نرم افزار رو استفاده کنید.
طریقه استفاده بسیار راحته.
فرض کنید میخواهید یک فایل رو پاک کنید اما Error میده.
در بیشتر مواقع به این علته که فایل توسط یک برنامه در بند شده و برنامه داره از فایل استفاده میکنه.
کافیه روی فایل کلیک راست کنید و گزینه Unlocker رو بزنید. بعد برنامه هایی که در حال استفاده از فایل هستند رو نشون میده.
میتونید Unlock کنید و یا Kill process رو بزنید که برنامه رو میبنده.

زمینه های درخواستی رو اعلام کنید تا به پیشنهاد نرم افزار بپردازیم.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

System Performance :
در این زمینه نرم افزار های زیادی موجوده. مثل CCleaner یا JV16 که از قدیمی ترین و موفق ترین این ابزار هاست.
ابزار هایی که به پاک کردن هیستوری ها و فایل های Temp و ... و مرتب کردن رجیستری و ... میپردازند.
اما هر کدوم از اونها در یک بخش قوی هستند. و نصب همه اونها در کنار هم توصیه میشه.
اما اگر نیاز به یک نرم افزار عالی در این زمینه دارید ناچاریم یک نرم افزار غیر رایگان رو معرفی کنیم.
Tuneup Utility یکی از بهترین نرم افزار ها در این بخش هست.مزایا:
چک کردن و رفع بد سکتور هارد - اجرای Defragment هارد در مواقع بیکاری سیستم - رفع مشکلات متداول ویندوز با چند کلیک . حالت توربو "اجرای ویندوز با کمترین بار روی سی پی یو و رم برای بدست آوردن حداکثر کارایی سیستم" و ....
امکانات بسیار زیاده.
پس از اولین اجرا تعداد زیادی نکته امنیتی و کاربردی ارائه میشه که میتونید از داخل خود نرم افزار اونها رو تنظیم کنید .
پیشنهاد میکنم در اولین اجرا حتما با حوصله این کار رو انجام بدید تا از قدرت نرم افزار شگفت زده بشید.
اگر مدت زیادی هست که ویندوز نصب کردید و به هر دلیلی قصد تعویض ویندوز ندارید این نرم افزار به شما پیشنهاد میشه

PDF Reader :
اگر نیاز به نرم افزار برای خواندن فایل های PDF دارید دو انتخاب خوب دارید. Adobe reader و Foxit Reader
پیشنهاد در این زمینه Foxit Reader هست که علاوه بر سبکتر بودن هم حجمش کمتره "حدود 16 مگ در برابر 50 مگ" و فارسی رو هم به خوبی پشتیبانی میکنه.

برای دانلود Tuneup Utilities با سرچ عبارت " دانلود Tuneup utilities " انتخاب های زیادی برای دانلود هست. دو لینک برای نمونه میزارم
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: پشت كامپيوتر !
سپاس‌های ارسالی: 10734 بار
سپاس‌های دریافتی: 5977 بار
تماس:

پست توسط nima-rad »

Mahdi Mahdavi نوشته شده:سلام دوستان.
هدف از ایجاد این تاپیک خلوت کردن و سبک کردن برنامه های نصب شده روی کامپیوتره . هم کار با سیستم عامل سریع تر و لذت بخش تر میشه و هم از سردرگمی کاربر جلوگیری میکنه.
سعی میشه در هر بخش مثل مرورگر، نرم افزار پخش فیلم ، ادیت عکس یا فیلم و ... بهترین معرفی بشه که نیاز های کاربر رو رفع کنه.
امیدوارم مفید واقع بشه.
چند نکته هم در مورد نصب نرم افزار ها ارائه میشه.
نهایت سعی میشه که نرم افزار های رایگان Freeware معرفی بشه به همراه لینک دانلود
مرجع دانلود ها دو سایت

سلام بر دوستان عزیز مخصوصاً آقا مهدی گل تصویر

این سایت همانند filehippo است که مشکلات کاربران ایرانی را برای دسترسی به بعضی از نرم افزارهایی که دچار تحریم شدیم برطرف میکند !

[External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests] 
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

خوب مهدی جان کارت در آمد، :-)

یک نرم افزار بود زمان ویندوز 98 من خوب خاطر ندارم و بلد هم نبودم باش کار کنم، الان مدتی هست فهمیدم اون چه نرم افزار ارزشمندی بود، اما اصلا نمیدونم دقیق کارش چه بود.

بعد از اجرا نرم افزار، و یک گزینه مثلا ریکورد.

نرم افزار مخفی میشد (البته به سبک ویندوز سه و یک میرفت پایین سمت چپ و فقط تایتل بارش بود) بعد با ماوس هر کار بکردی ضبط میشد (البته فیلم نمیگرفت منظورم event ها است). بعدا فکر کنم یک کلیدی بود برای توقف میزدیم یا شاید خودش را باز می کردیم و استپ را می زدیم.

یک مشت متن می نوشت که اون روزها من سر در نمی آوردم، اما بعد نرم افزار یک فایل خروجی به ما میداد، فکر کنم exe نبود، چون مستقل اجرا نمیشد و باید نرم افزار باز می ماند. بعد اگر اجراش بکردیم دقیقا همون کاری که کرده بودی را انجام میداد! کلیک ها و حتی مسیر حرکت ماوس با همان فواصل زمانی. همه چیز همانطور بود.

از اون نرم افزار یک اسم macro یادم هست که یکی از کلیدهاش بود و این را که میزدی دیگر کلی کد نمایش میداد :grin:

من فکر کنم یک برنامه کمکی برای برنامه نویسان بوده باشد یا هر چیزی اما الان که بهش فکر می کنم عجب کارها که نمیشود باش کرد مثل اسپم ::ss شوخی کردم.

اما ماهیت کلی نرم افزار مورد نظر بنده: ایجاد یک سری روال و انجامش توسط روبات ... :D

البته روبات های تبلیغاتی اینترنتی تقریبا همچین چیزایی هستند و زیاد ازشون، اما من دنبال چیزی شبیه همون که در خاطر دارم هستم برای مقاصد خیر خواهانه تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

اول از همه از   , عزیز به خاطر ذکر این نکته تشکر میکنم :razz: . دقت نکرده بودم که Download.com تحریممون کرد .پس به ناچار از این سه سایت سعی میکنیم استفاده کنیم
شد چهار تا.اشکال نداره
M.Abooali, عزیز
راستش به خاطر :-) بعد از جمله "برای مقاصد خیر خواهانه" ترسیدم پیشنهادی در این مورد ارائه بدم!! :grin:
ولی خوب انشاالله که مقاصد خیرخواهانه باشه و دوستان و اعضای انجمن هم به همین قصد این پست رو بخونن.
نرم افزار پیشنهادی یک Key Logger هست که کارش خیلی خوبه.حالا میگم چرا!
علت اصلی " یه بار که خودم نصب کرده بودم برخی تنظیمات رو انجام دادم.بعد دیگه نتونستم خودم ردی ازش پیدا کنم و ناچار از اول نصب کردم ::ss "
Key Logger :
هستند افرادی که برای مقاصد خیر خواهانه قصد نظارت بر سیستم خودشون رو داشته باشند. مثلا پدر و مادری که بخوان از فرزندانشون محافظت کنند و یا کاربرانی که برای مقاصد خیرخواهانه بخوان استفاده کنن. مثلا اطلاع از اینکه میهمانان به چه فایلهایی سر زدند و از این حرف ها.
در این بخش هم ناچار به سراغ نرم افزار های پولی و کرکی میریم.
نرم افزار های زیادی در این بخش هستند اما بهترینشون رو در ادامه میگم.
" الان که دارید اینو میخونید شاید یاد مجری هایی بی افتید که میخوان مثلا میهمان برنامشون رو معرفی کنند و هی قر و فر میان و آخر اعلام میکنن"
و این نرم افزار چیزی نیست جز..
تشویق کنید تا بگم.
Award Key logger
امکانات این نرم افزار به شرح زیر است:
تهیه اسکرین شات از صفحه نمایش با هر بار زدن Click و یا Enter
لاگ کردن کلیه کلید های تایپ شده حتی کلید های ترکیبی مثل Alt , ...
قابلیت مخفی شدن از مسیر نصب.استارت منو . Add/remove Program . پروسه های فعال تسک میجیر. رجیستری و ...
قابلیت فراخوانی با کلید های ترکیبی که گاها به 11 انگشت نیاز داره :shock:
مثل Ctrl+Alt+Shift+tab+D+K
قابلیت ارسال اسکرین شات ها ، کلید های فشرده شده و ... توسط ایمیل در بازه های زمانی مختلف
قابلیت استفاده برای مقاصد خیر خواهانه

ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”