معرفی و نظرسنجی آنتی ویروس Avast

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست

آیا از آنتی ویروس Avast استفاده کرده اید؟

پايان نظرسنجي در یک‌شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۴۶ ق.ظ

تا به حال استفاده نکرده ام
1
13%
استفاده می کنم خوب است
3
38%
استفاده می کنم خوب نیست
0
بدون راي
استفاده می کردم خوب بود
2
25%
استفاده می کردم خوب نبود
2
25%

مجموع رای گیری: 8

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

معرفی و نظرسنجی آنتی ویروس Avast

پست توسط brid7sky »

تصویر  ویروس Avast مدتی است که به دلیل قدرت بالا در مقابله با ویروس ها جای خود را بین کاربران باز کرده است. این آنتی ویروس با بهره مندی از جدیدترین تکنولوژی ها در حفاظت از کامپیوتر و مقابله همه جانبه با ویروس ها، جاسوس افزار ها و دیگر عوامل مخرب است. این آنتی ویروس با ظاهر ساده و عملکرد اتوماتیک، بدون تغییری در سرعت عملکرد سیستم شما از سیستم محافظت میکند و همچنین با بروز رسانی همیشگی، امنیت کامل را برای شما تضمین می کند.
اگر از این آنتی ویروس قدرتمند تا به حال استفاده نكرده اید توصیه می كنیم حتما این كار را انجام دهید . مطماً باشید پشیمون نمی شوید! . محافظت این نرم افزار از اینترنت و شبكه آنلاین (البته فقط در نسخه ایترنت سیكوریتی ) بسیار قدرتمند می باشند . كه بعضی از ویژ گی هایش این است كه پلاگینی برای حفاظت از outlook Microsoft دارد . البته این آنتی ویروس در برخی از موارد بعضی c r 4c k ها را به عنوان ویروس شناسایی می كند كه ضریب بالایی هم ندارد و فقط در برخی از نرم افزار ها اینگونه است. آپدیت های این نرم افزار مناسب می باشند نه اینكه سبك باشند مثل : نود32 و نه اینكه مثل نورتون و كسپرسكی سنگین باشند . این آنتی ویروس اسكریپت ها آلوده ای را كه در رایا نه یا سایت ها اجرا می شوند را غیر فعال می كند . شاید از نظر شما و برخی از دوستان نسخه قبلی این نرم افزار زیاد جالب نبود ولی در نسخه جدید شاهد تحولاتی بسیار در آنتی ویروس می باشیم .

تصویر  
یک نرم افزار ضد ویروس قدرتمند و عالی برای افرادی می باشد که با اینترنت و فعالیت های انلاین بیشتر سروکار دارند و فعالیت های از قبیل فرستادن نامه های الکترونیکی و وب گردی وب سایت های معروف را بیشتر انجام می دهند. این برنامه مبتنی بر موتور برنده جایزه Avast! می باشد که تمامی قابلیتهایی را که از یک برنامه آنتی ویروس پیشرفته و مدرن انتظار دارید را به شما ارائه می نماید، این نرم افزار از فناوری ضد نرم افزار جاسوسی تایید شده توسط فرآیندهای بررسی صحت آزمایشگاه های West Coast Labs و همچنین ضد روت کیت و قابلیتهای محافظت از خود بصورت یکجا استفاده می نماید که اکنون سرعت بالاتری در اسکن فایلها و قابلیت شناسایی تهدیدهای مختلف را ارائه می نماید. این ابزار دارای چندین سپرحفاظتی بلادرنگ می باشد که بصورت دائم و پیوسته ایمیل و اتصالات اینترنتی شما را مشاهده و کنترل نموده و فایلهای موجود برروی رایانه شما را در هنگام بازشدن و بستن بررسی می نماید. این نرم افزار بسته ای از برنامه های کاربردی با هدف محافظت از رایانه شما در برابر انواع تهدیدهای احتمالی و آلودگی ناشی ازآنها طراحی و ساخته شده است. از قابلیت های این نرم افزار می توان به سادگی کاربری آن اشاره نمود بگونه ای که چنانچه افراد با داشتن حداقل میزان داشن و مهارت در زمینه رایانه قارد به استفاده از برنامه و قابلیت های آن می باشند.
از دیگر ویژگی های Avast Pro Antivirus:
موتور برنده جایزه آنتی ویروس و ضدجاسوسی
موتور اسکن پیشرفته با محافظت کامل در برابر انواع ویروس ها،‌ کرم ها، تروجان ها و روت کیت ها و نرم افزارهای مخرب
محافظت ضد روت کیت بلادرنگ
استفاده از محیط کاربری بسیار ساده برای کاربران مبتدی
شبیه ساز کد برای شناسایی تهدیدهای مشکوک در محیط مجزا
استفاده از موتور اکتشافی برای شناخت تهدیدهای جدید
محیط کاربری پیشرفته برای کاربران حرفه ای
شناسایی برنامه های ناخواسته بالقوه
آنتی ویروس داخلی
محافظ وب
قابلیت avast! iTrack
آنتی روت کیت داخلی
بروزرسانی های رایگان
اسکنر برای زمان بوت
محافظت از نرم افزار دربرابر غیر فعال شدن توسط برخی ویروس ها
تنظیم نمودن برنامه برای شروع انجام عملیات اسکن
سازگاری کامل با سیستم
زمانبندی اسکن
سپر رفتاری برای مشاهده و کنترل فعالیت رایانه شما برای بلاک نمودن و گزارش رفتارهای مشکوک
سپرمحافظتی فایل سیستمی
محافظ نامه الکترونیکی
پشتیبانی از نسخه های مختلف ویندوز
بهینه سازی چندمنظوره اسکن
ارائه گزارش های نموداری بلادرنگ از اسکن
پردازش خودکار
پشتیبانی اززبان های مختلف
محافظ شبکه قدرتمند
اجرای اسکنر بصورت خط فرمان

تصویر  
 َمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرً  سوره الطلاق 2،3
  هر كس تقواي الهي پيشه كند خداوند راه نجاتي براي او فراهم مي‏ كند.و او را از جائي كه گمان ندارد روزي مي‏دهد، و هر كس بر خداوند توكل كند كفايت امرش را مي‏كند، خداوند فرمان خود را به انجام مي‏رساند، و خدا براي هر چيزي اندازه ‏اي قرار داده است. 
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار

Re: معرفی و نظرسنجی آنتی ویروس Avast

پست توسط ali2914 »

من آواست دارم اما 2 تا مشکل باهاش دارم اول اینکه آپدیت نمی شه و واسه آپدیت وی-پی-ان می خواد دوم اینکه با اینکه از اینترنت سکیوریتی استفاده می کنم فایروالش غیر فعاله ! گزینه فایروالش turn off هست که وقتی روش کلیلک می کنم می گه fire wall not available !
در ضمن منم از لایسنس50 ساله استفاده می کنم . کسی می تونه نسخه دیگه ای معرفی کنه که کامل باشه؟
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

Re: معرفی و نظرسنجی آنتی ویروس Avast

پست توسط brid7sky »

ali2914 نوشته شده:من آواست دارم اما 2 تا مشکل باهاش دارم اول اینکه آپدیت نمی شه و واسه آپدیت وی-پی-ان می خواد دوم اینکه با اینکه از اینترنت سکیوریتی استفاده می کنم فایروالش غیر فعاله ! گزینه فایروالش turn off هست که وقتی روش کلیلک می کنم می گه fire wall not available !
در ضمن منم از لایسنس50 ساله استفاده می کنم . کسی می تونه نسخه دیگه ای معرفی کنه که کامل باشه؟

با مسدود شدن IP‌های ایرانی در اوایل خرداد 1391 توسط سرور آپدیت آنتی ویروس Avast امکان آپدیت آنلاین محصولات این شرکت از داخل ایران غیر ممکن شد.

[External Link Removed for Guests]
 َمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرً  سوره الطلاق 2،3
  هر كس تقواي الهي پيشه كند خداوند راه نجاتي براي او فراهم مي‏ كند.و او را از جائي كه گمان ندارد روزي مي‏دهد، و هر كس بر خداوند توكل كند كفايت امرش را مي‏كند، خداوند فرمان خود را به انجام مي‏رساند، و خدا براي هر چيزي اندازه ‏اي قرار داده است. 
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”