مشکل با remote destop connections

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

مشکل با remote destop connections

پست توسط Present »

با عرض خسته نباسید خدمت اساتید بزرگ
می خوام با برنامه Remote desktop connections به سرور VPS ام وصل بشم ولی هنگامی که اتصال رو می زنم پیغام زیر رو میده
تصویر
در در قسمت سرویس هام هم این امکان فعاله و فایروال و آنتی ویروس کاسپر م هم غیر فعال کردم ولی مشکل حل نشد
از وقتی نرم افزار VMWARE رو نصب کردم احساس می کنم این مشکل به وجود اومده
ممنون میشم کمک کنید
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: مشکل با remote destop connections

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر روي VPS سيستم امنيتي Kaspersky Endpoint رو نصب کرده باشيد، به محض اولين اجرا دسترسي ريموت رو ميبنده، براي رفع اين مشکل بايد در تنظيمات endpoint پورت مربوط به RDP‌ رو باز کنيد. در صورتي که در حال حاضر دسترسي فيزيکي به VPS نداريد، بايد از سرويس دهنده‌ي خودتون درخواست کنيد که اين تيک رو براي شما بزنه.

خود من براي نصب endpoint و رفع اين مشکل، قبل از نصب اين سيستم، از برنامه‌هاي ريموت ديگه استفاده کرده و اون رو روي سيستم فعال کردم تا زماني که RDP بسته شد به سرور دسترسي داشته باشم و بتونم اين محدوديت RDP رو حذف کنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
محل اقامت: مهم نیست که کجام ، همه جای ایران سرای من است
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 155 بار

Re: مشکل با remote destop connections

پست توسط free love »

سلام.
کسی یه نرم افزار برای ریموت سراغ داره به جز vnc که بتونیم به کلاینت ریموت شیم بدون اینکه کلاینت از صفحه خارج شه . البته من یه dll که خود مایکروسافت ارائه کرده برای اینکار اجرا کردم اما جواب نمیده .
ارسال پست

بازگشت به “شبکه”