سلام
من 23 سالمه اما هنوز موهای صورتم (ریش ) رشد قابل قبولی نداره .
فقط در قسمت بالای دهان (سیبیل) و چانه رشو داره . در کناره های صورت رشد نداره .اصلاح هم کردم تاثیری نداره .
چیکار باید کرد که دو طرف صورت هم رشد کنه ؟
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
Re: رشد کم موهای صورت
بنده خدا بر خدا رو شکر کن.....
چیزی که شما بهش میگین مشکل الان آرزوی خیلی از ماست ما داریم از موهای صورت فرار میکنیم و به هزار تا بندو بساط مثل لیزر و روغن مورچه و بند انداختن و ..... رو آوردیم. اما فایده ای نداره ...یه هفته که اصلاح نکنیم هر کی مارو ببینه فک میکنه فقط یه ساعت دیرتر از اولین میمون به دنیا اومدیم....
نگران نباش یکی از راهها اینه که هر دو روز یکبار اصلاح کن و با تیغ بزن که کسی متوجه نشه البته اگه خودت دوست نداری کسی متوجه بشه..... متوجه هم بشن از حسودی شاید یه چیزی بگن
چیزی که شما بهش میگین مشکل الان آرزوی خیلی از ماست ما داریم از موهای صورت فرار میکنیم و به هزار تا بندو بساط مثل لیزر و روغن مورچه و بند انداختن و ..... رو آوردیم. اما فایده ای نداره ...یه هفته که اصلاح نکنیم هر کی مارو ببینه فک میکنه فقط یه ساعت دیرتر از اولین میمون به دنیا اومدیم....
نگران نباش یکی از راهها اینه که هر دو روز یکبار اصلاح کن و با تیغ بزن که کسی متوجه نشه البته اگه خودت دوست نداری کسی متوجه بشه..... متوجه هم بشن از حسودی شاید یه چیزی بگن
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!

- سپاسهای ارسالی: 150 بار
- سپاسهای دریافتی: 861 بار
برو حال کن ریش میخوای چیکار مگه مردونگی و بزرگ شدن به ریش و پشمه.
اما در مورد راه حلش توصیه می کنم خودت رو موش ازمایشگاهی نکنی بزار روال طبیعی خودشو طی کنه ، من کسی رو میشناسم که تو سن 30 سالگی صورتش پرپشت شد و تا قبل از اون مثل شما کم پشت و تنک بود.
تنها دارویی که برای شما اثربخشه داروهای هورمونی هستند چون کم پشتی موها رابطه مستقیمی با هورمون های بدن داره ولی مطمعنآ با نتیجه کارشون راضی نخواهی بود چون تا روی دماغ و زیر چشمهات هم مو درمیاد
اما در مورد راه حلش توصیه می کنم خودت رو موش ازمایشگاهی نکنی بزار روال طبیعی خودشو طی کنه ، من کسی رو میشناسم که تو سن 30 سالگی صورتش پرپشت شد و تا قبل از اون مثل شما کم پشت و تنک بود.
تنها دارویی که برای شما اثربخشه داروهای هورمونی هستند چون کم پشتی موها رابطه مستقیمی با هورمون های بدن داره ولی مطمعنآ با نتیجه کارشون راضی نخواهی بود چون تا روی دماغ و زیر چشمهات هم مو درمیاد

- سپاسهای ارسالی: 452 بار
- سپاسهای دریافتی: 762 بار
دوست عزیز در نیاوردن ریش قد کوتاه جوش نزدن صورت و کم بودن غریزه جنسی از جمله علائم کم کاری غدد جنسی هست.شما اگر دو تا از این علائم رو دارید به پزشک مراجعه کنید.

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
خوش به حالت ! شما فردا برو داروخانه یه ژیلت قیمت کن !همونجا سجده شکر به جا میاری
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون