سلام دوستان عزیز. من شماره سریال اینتر نت دانلود منیجر رو میخوام لطفا راهنماییم کنید.ممنونشماره سریال اینتر نت دانلود منیجر
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
شماره سریال اینتر نت دانلود منیجر
سلام دوستان عزیز. من شماره سریال اینتر نت دانلود منیجر رو میخوام لطفا راهنماییم کنید.ممنون
- سپاسهای ارسالی: 694 بار
- سپاسهای دریافتی: 1535 بار
Re: شماره سریال اینتر نت دانلود منیجر
سلام
سایت های ایرانی (مثل دانلودها و...) داخل فایل فشرده معمولا کرک یا سریال نامبر رو هم قرار میدن.
سایت های ایرانی (مثل دانلودها و...) داخل فایل فشرده معمولا کرک یا سریال نامبر رو هم قرار میدن.

حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 369 بار
- تماس:
در این لینک 3 نوع c r 4c k واسه IDM گذاشتم
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Re: شماره سریال اینتر نت دانلود منیجرyuu
من نمی تونم هیچی دانلودکنم یه صحفه میا د ثبت نام وخرید شماره سریال ونام .ایمیل میخواد چیکار کنم کممممک کلافه شدم

-
سلام.خواهشا به دادم برسید دانلود منیجرم زمانش تموم شده و شماره سریال میخواد.دانلود منیجر از uninstallحذف کردم
بعدش وقتی یکی دیگه دانلود میکنم موقعی که نصبش میکنم دوباره ازم شماره سریال میخواد.یعنی از بس دانلود کردم و حذفش کردم دارم دیوونه میشم.راستی نسخه اولی مدلش یادم نمونده.
کمکم کنید

بعدش وقتی یکی دیگه دانلود میکنم موقعی که نصبش میکنم دوباره ازم شماره سریال میخواد.یعنی از بس دانلود کردم و حذفش کردم دارم دیوونه میشم.راستی نسخه اولی مدلش یادم نمونده.
کمکم کنید