يه ترفند براي وارد شدن به ويندوز xp

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تمام ایران سرای من است
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

يه ترفند براي وارد شدن به ويندوز xp

پست توسط h »

این مطلبی رو که من میگم به خدا از جایی نه خوندم نه کسی به من گفته فقط اتفاقی این رو فهمیدم
هنگامی که برای سیستم خود رمز گذاشته و اگر این رمز عددی باشد هنگام ورود به سیستم و زدن رمز میبینید که چراغ num یا همان عدد سیستمتان خاموش است برای اینکه هنگامی که میخواهید وارد سیستم شوید و برای همیشه این چراغ روشن باشد وقتی که وارد سیستم شدید و قبل از زدن رمز خود این چراغ را که خاموش است روشن کنید و وارد سیستم نشوید و از روی دکمه ای که رو صفحه مانیتور است گزینه shut down راانتخاب کرده و سیستم را خاموش کنید (دستی و با زدن دکمه روی کامپیوتر این کار را نکنید ) پس از روشن کردن کامپیوتر دکمه num برای همیشه روشن است و نیازی به روشن کردن آن نمیباشد .
:( :-D
مشترک مورد نظر در قید حیات نمی باشد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

h جان، جالب هست ، شايد بشه به نوعي باگ محسوبش كرد (عمل كردن رويه‌اي در هنگام اجراي رويه‌ي ديگر :-( )
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تمام ایران سرای من است
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط h »

ما خیلی مخلصیم مهدی جان :) :grin:
مشترک مورد نظر در قید حیات نمی باشد
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”