سلام دوستان,
من مدتی هست که از ایمیل بر روی هاست و دامین اختصاصی خودم به وسیله آوتلوک استفاده میکنم. ارسال و دیافت ایمیل مدتی خیلی خوب کار میکرد. اما الان تمام ایمیل های ارسالیم به هر آدرسی با پیغام زیر برگشت میخوره. ضمنا برای دریافت ایمیل هیچ مشکلی ندارم . نوع ارتباط هم الان که در آوتلوک چک میکنم POP/SMTP هست. بفرماید مشکل کجاست ؟
[BLOCKQUOTE][FONT=Consolas]Your message did not reach some or all of the intendedrecipients<o:p></o:p> [/BLOCKQUOTE]
[BLOCKQUOTE][FONT=Consolas] [/BLOCKQUOTE]
[FONT=Consolas]The following recipient(s) cannotbe reached:<o:p></o:p>
[FONT=Consolas]
[FONT=Consolas] 'Marusca Francina - Piralla spa' on9/6/2013 11:21 AM<o:p></o:p>
[FONT=Consolas] Server error: '550 authenticationrequired'<o:p></o:p>
مشکل ارسال ایمیل از outlook
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل ارسال ایمیل از outlook
,
احتمالا قبلا سرويسهاي ايميل POP3 يا SMTP باز و يا با رمز ديگهاي استفاده ميکرديد و الان رمز گذاري شده يا تغيير کرده
پيشنها من اضافه کردن ايميل سايت به سرويسهاي جيميل يا هاتميل (outlook.com) استفاده کنيد، به اين شکل امکان اتصال اين ايميلها به اغلب کلاينتهاي ايميل روي پلاتفورمهاي مختلف رو خواهيد داشت. يا هم از سرويس دهندهي هاست درخواست کنيد تنظيمات و اطلاعات SMTP يا POP3 سرور رو در اختيارتون قرار بدهند يا اگر محدود شده باز کنند
اما يک سوال، آيا از طريف خود سايت امکان ارسال ايميل رو داريد يا خير؟
احتمالا قبلا سرويسهاي ايميل POP3 يا SMTP باز و يا با رمز ديگهاي استفاده ميکرديد و الان رمز گذاري شده يا تغيير کرده
پيشنها من اضافه کردن ايميل سايت به سرويسهاي جيميل يا هاتميل (outlook.com) استفاده کنيد، به اين شکل امکان اتصال اين ايميلها به اغلب کلاينتهاي ايميل روي پلاتفورمهاي مختلف رو خواهيد داشت. يا هم از سرويس دهندهي هاست درخواست کنيد تنظيمات و اطلاعات SMTP يا POP3 سرور رو در اختيارتون قرار بدهند يا اگر محدود شده باز کنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
Mahdi1944 نوشته شده: ,
متشکرم اون مشکل حل شد اما اضافه کردن ایمیل سایت به جیمیل یا هاتمیل چطور ممکن هست ؟ چون من هنوز هم مشکلات زیادی با اوتلوک دارم . دنبال کلاینت ساده و روانتری میگردم.
در روح و جان من میمانی ای وطن

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
در تنظيمات ايميلها امکان اضافه کردن ايميل وجود داره که بعد از وريفاي شدن (لينک تاييديه ارسال ميکنند) ميشه با اون آدرس هم ايميل ارسال کرد. براي دريافت ايميل هم از کنترل پنل هاست ميتونيد ايميل رو forward کنيد. تا به راحتي امکان ارسال و دريافت ايميل رو داشته باشيد
در تنظيمات ايميلها امکان اضافه کردن ايميل وجود داره که بعد از وريفاي شدن (لينک تاييديه ارسال ميکنند) ميشه با اون آدرس هم ايميل ارسال کرد. براي دريافت ايميل هم از کنترل پنل هاست ميتونيد ايميل رو forward کنيد. تا به راحتي امکان ارسال و دريافت ايميل رو داشته باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد