با سلام
من یک گوشی glx g1 twins دارم
اونو روت کردم و با فونت چنجر تغییراتی در فونت اون دادم البته قبلش رام g1 معمولی رو دانلود کرده بودم و به خیال خودم چاره ای برای مشکلات احتمالی داشتم
ولی وقتی گوشی روی آرم موند و تلاش برای ریکاوری اون از این طریق نتیجه نداد فهمیدم رام اورجینال glx g1 twins با جی ال ایکس معمولی فرق داره !
راستش از چرخیدن تو فرم ها بیشتر گیج شدم تا راهنمایی اما این دستگیرم شد که شما دوستان از بقیه پی گیر تر با سوالات برخورد میکنید .
خواهشم اینه که درمورد راه حل و ابزار های اون منو راهنمایی کنید .
رام از کجا پیدا کنم؟
با چه نرم افزاری ؟
با چه مراحلی؟
در صورت وجود منابعی در اینترنت لطفا لینک بزنید
با تشکر
glx g1 twins روی آرم مانده
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: glx g1 twins روی آرم مانده
. ,
قبلا يکي از کاربران رام اين گوشي رو داشت که متاسفانه اون رو آپلود نکرد. فقط ريکاوري اون رو فرستادند و من هم کاستوم ريکاوري براي اون ساحتم، شما با آموزشهايي که در انجمن هست ميتونيد اين ريکاوري رو نصب کنيد
Please Login or Register to see this code
شايد با اون بتونيد مستر ريست کنيد و گوشي بالا بياد. متاسفانه فعلا فريموير اين گوشي در دسترس نيست
قبلا يکي از کاربران رام اين گوشي رو داشت که متاسفانه اون رو آپلود نکرد. فقط ريکاوري اون رو فرستادند و من هم کاستوم ريکاوري براي اون ساحتم، شما با آموزشهايي که در انجمن هست ميتونيد اين ريکاوري رو نصب کنيد
Please Login or Register to see this code
شايد با اون بتونيد مستر ريست کنيد و گوشي بالا بياد. متاسفانه فعلا فريموير اين گوشي در دسترس نيست

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
. ,
اگر Scatter اون رو نداريد متاسفانه نميتونيد نصب کنيد
به اين کاربر پيام بديد، شايد تونستند در اختيار شما قرار دهند
pesare-bahal95-u291483/
اگر Scatter اون رو نداريد متاسفانه نميتونيد نصب کنيد
به اين کاربر پيام بديد، شايد تونستند در اختيار شما قرار دهند
pesare-bahal95-u291483/
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
سلام برادر من جی1 تک سیم داشتم همین مشکل برام پیش امد یه بار این جور درستش کردم مراحل پایین رو انجام بده
1-گوشیرو به شارژر وصل کن در حالت خاموش
2-سپس کلید ولوم بالا را گرفته و همزمان کلید پاور را فشار فشار دهید ونگهدارید
3-یه محیط یا پنجره باز میشه گزینه های فکتور ریست رو ویپ کش رو بزنید تمام شد
4-اما اگر درست نشد ببرید به نمایندگی اونجا درستش میکنن هیچ هزینه ای هم نمیگیرن
1-گوشیرو به شارژر وصل کن در حالت خاموش
2-سپس کلید ولوم بالا را گرفته و همزمان کلید پاور را فشار فشار دهید ونگهدارید
3-یه محیط یا پنجره باز میشه گزینه های فکتور ریست رو ویپ کش رو بزنید تمام شد
4-اما اگر درست نشد ببرید به نمایندگی اونجا درستش میکنن هیچ هزینه ای هم نمیگیرن