۲۶۶$ میلیون دلار صرف ساخت و هزینه ی تبلیغات GTA V شده است

در اين بخش مي‌توانيد جديدترين اخبار بازي‌هاي رايانه‌اي را مطالعه بفرماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 209
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۲, ۳:۳۴ ب.ظ
محل اقامت: Shiraz
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 489 بار
تماس:

۲۶۶$ میلیون دلار صرف ساخت و هزینه ی تبلیغات GTA V شده است

پست توسط Atlas »

مطمئنا ساخت یک عنوان جهان آزاد بسیار پر خرج می باشد.اما اگر پشت این بازی جهان آزاد راک استار و Take Two باشد مطمئنا وسواس آنها در ریزترین نکات نیز خرج ساخت این عنوان جهان آزاد را چند برابر می کند.براساس مقاله ای که اخیرا یک روزنامه ی اسکاتلندی منتشر کرده اعلام کرده است که ساخت و هزینه ی تبلیغات عنوان GTA V تا کنون ۲۶۶$ میلیون دلار هزینه برداشته است.


این مقاله ادعا می کند که این عنوان در سال اول حدود ۲۵ میلیون نسخه خواهد فروخت و سود حاصلی که برای این دو کمپانی تنها در سال اول به دست می آید چیزی حدود ۱٫۵۶$ “میلیارد دلار” می باشد.

در ماه ژانویه ی گذشته روزنامه ی معتبر Los Angeles Times اعلام کرد که عنوان StarWars:Old Republic که سازنده ی آن Bioware می باشد چیزی بالغ بر ۲۰۰ میلیون دلار هزینه ی ساخت آن شده است و بعد از آن عنوان انحصاری و ریسینگ سونی یعنی Grand Turismo5 می باشد که هزینه ی ساخت آن $۶۰ میلیون دلار شده است.

عنوان Grand Theft Auto هفته ی آینده به صورت جهانی تنها برای دو کنسول Ps3 و Xbox360 عرضه خواهد شد.
تصویر
 [External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار بازي‌ها”