XBox One را در حالت عمودی استفاده نکنید!

در اين بخش مي‌توانيد جديدترين اخبار بازي‌هاي رايانه‌اي را مطالعه بفرماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

XBox One را در حالت عمودی استفاده نکنید!

پست توسط mbxbox »

تصویر

طبق گفته مدیر تولیدات و برنامه ریزی مایکروسافت آقای Albert Penello، شما برای بازی کردن با کنسول اکس باکس وان خودتان باید این دستگاه را بصورت افقی قرار دهید!
ایشان در مصاحبه ای با گیم اسپات اعلام کردند که این مساله از محفظه دیسک کنسول سرچشمه می گیرد و بخاطر مسائل خنک نگه داشتن سیستم نیست!
ایشان گفت:
[HIGHLIGHT=#00b050]” ما از حالت عمودی پشتیبانی نمی کنیم! این کار را با پذیرفتن ریسک خراب شدن سیستم انجام دهید! این مساله به خاطر سیستم خنک کردن نیست! ما فقط درایو دیسک کنسول را برای حالت عمودی طراحی نکردیم! زیرا کنسول در حالت خواندن اطلاعات از روی دیسک در حالت عمودی در معرض خطر است! “ 

همچنین در جواب به معترضان ایشان گفت که ما فهمیدیم که ۸۰ درصد از Xbox 360 داران کنسولشان را به حالت افقی قرار می دهند!

MY FIRST UPCOMING VIDEO GAME

[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ماهشهر-شیراز
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

Re: XBox One را در حالت عمودی استفاده نکنید!

پست توسط جعفر طاهري »

سلام

در اين مطلب ياد گرفتيم كه اگر كنسول بازی از شركت مايكروسافت مدل X box one داريم دستگاه را بصورت افقی مطابق با تصوير ارائه شده بر روی ميز قرار بدهيم تا قسمت ديسك خوان آن آسيب نبيند . و نگران شكافهای های ورود هوا به دستگاه كه برروی بدنه هست و در حالت افقی كارائی كمتری دارد نباشيم .

اما اگر كنسول بازی از شركت مايكروسافت مدل X box 360 داريم آيا بايد آنرا بر روی ميز بصورت افقی قرار بدهيم و يا بصورت عمودی قرار بدهيم ؟
وقتی مدير شركت مايكروسافت احتمالاً به عمد، بصورت گنگ مطلب خود را ميگويد و تصاوير موجود بر بسته بندی و كارتن دستگاه X box360 آنرا بصورت عمودی نشان ميدهد آيا علامت ! (تعجب) آخر جمله ايشان يعنی دستگاه را بايد بصورت افقی گذاشت و يا ما خود نيز نميدانيم .
تمام افرادی كه با دستگاههای ديسك خوان كار ميكنند ، ميدانند كه اينگونه دستگاهها بخاطر تاثير جاذبه زمين هنگام كار بايد بصورت افقی قرار داده شوند تا آسيبی به ديسك و هد آنها وارد نشود . اما شركت مايكرو سافت با ايجاد شكافهای تهويه هوا به شكل خاص بر روی بدنه كنسول بازی X box و تصاوير روی كارتن بسته بندی آن باعث شده 80 درصد استفاده كنندگان دچار توهم شده و دستگاه را بجای افقی بصورت عمودی بر روی ميز بگذارند. در نهايت اين مدير محترم تكليف نوع گذاشتن دستگاه X box one را مشخص اما مدل ديگری از اين دستگاه با نام X box 360 را همچنان مبهم گذاشته است.
داستانهای فاطمه امیری کهنوج
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

Re: XBox One را در حالت عمودی استفاده نکنید!

پست توسط mbxbox »

اتفاقا خودم وقتی داشتم X360 میخریدم فروشنده گفت عمودی نذارش؟ گفتم چرا؟ گفت اینجوری بعد ی مدتی که داری باهاش کار میکنی از کار میفته!!!
گفتم خوب به چه دلیل؟ گفت وقتی در حالت عمودی ازش استفاده میکنی گرمای در CPU ش زیاد میشه و CPU میسوزه!
البته خودم مال چندتا از رفیقامو که دیدم به صورت عمودی گذاشته بودن هیچ اتفاقی واسشون نیافتاده بود.
البته به مدل مادربوردش هم بستگی داره...یادمه مادربورد های فالکون و پرمیوم زودتر از کار میافتاد چون دمای CPU ش خیلی زیاد بود حتی میتونستی با دست گذاشتن روی خود دستگاه گرماشو حس کنی.
خدا رو شکر مادر بورد من (JUSPER 2) از اون مدل هایی بود که امکان 3 چراقه شدن(سوختن) به زیر 5 درصد رسیده بود
جالبه که وقتی X360 رو باز میکنی با این که CPU و GPU به وسیله گاز CFC خنک میشه ولی باز جواب گوش نیست و ی جاهایی دماش واقعا بالا میاره.
بهرحال باید کنسول به دستمون برسه تا راجبش قضاوت کنیم!
MY FIRST UPCOMING VIDEO GAME

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار بازي‌ها”