سلام
به نظر شما بهترین برنامه مدیریت باتری چیه؟
من با Doctor battery ورژن جدید کار میکنم اثری در افزایش باتری نداره در ضمن مشکل اصلی اینه که درست تشخیص نمیده مثلا چندساعت طول میکشه که شارژ بشه..مینویسه مثلا 1:30 طول میکشه اما گوشی G4 روت شده من اگر بخواد کامل شارژ بشه 4 ساعت طول میکشه
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
بهترین برنامه مدیریت باتری
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: بهترین برنامه مدیریت باتری
سلام
یه برنامه هست که بشه موقع اتصال گوشی به کامپیوتر دیگه باطری اون موقع شارژ نشه..راهی هست sky glx
یه برنامه هست که بشه موقع اتصال گوشی به کامپیوتر دیگه باطری اون موقع شارژ نشه..راهی هست sky glx

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
چنين چيزي نميشناسم. اما نيازي هم به چنين کاري نيست، چون باتريهاي جديد هيچ محدوديتي در ميزان شارژ فعلي و زدن گوشي به شارژ وجود نداره و هر زماني بدون توجه به اينکه الان چند درصد شارژ داره ميتونيد اون رو شارژ کنيد و مشکلي براي باتري ايجاد نميشه
چنين چيزي نميشناسم. اما نيازي هم به چنين کاري نيست، چون باتريهاي جديد هيچ محدوديتي در ميزان شارژ فعلي و زدن گوشي به شارژ وجود نداره و هر زماني بدون توجه به اينکه الان چند درصد شارژ داره ميتونيد اون رو شارژ کنيد و مشکلي براي باتري ايجاد نميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: اصفهون
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 12 بار
- تماس:
سلام ..
میشه یکی ی نرم افزار مدیریت باتری ک خوبه معرفی کنه ؟؟
جواب بدین دیگه
میشه یکی ی نرم افزار مدیریت باتری ک خوبه معرفی کنه ؟؟
جواب بدین دیگه