Yoshida:از پروژه ی نسل بعدی دیوید کیج بسیار هیجان زده می باش

در اين بخش مي‌توانيد جديدترين اخبار بازي‌هاي رايانه‌اي را مطالعه بفرماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Shiraz
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 489 بار
تماس:

Yoshida:از پروژه ی نسل بعدی دیوید کیج بسیار هیجان زده می باش

پست توسط Atlas »

تصویر
به فبریه ی ۲۰۱۳ بر میگردیم.زمانی که سونی برای اولین بار اطلاعاتی را از کنسول نسل هشتم خود به اشتراک گذاشت و در آن نمایش برای اولین بار کنترلر DualShock4 را نیز مشاهده کردیم.در این مراسم دیوید کیج نیز حضور داشت و با منتشر کردن دمویی قدرت موتور گرافیکی نسل بعد خود را به نمایش گذاشت.اما در E3 2013 زمانی که آقای یوشیدا در حال معرفی کردن بازی های کنسول pS4 بود یک تریلری با نام Dark Sorcer به نمایش گذاشته شد.گرافیک از سر تا سر این دمو سرازیر بود و اعلام شد که پروژه ی نسل بعدی دیوید کیج برای Ps4 بسیار با کارهای قبلی دیوید کیج تفاوت دارد.
اما به تازگی آقای شوهی یوشیدا به فرانسه و به استودیوی دیوید کیج یعنی Quantic Dream سفر کرده اند و اعلام کرده اند که از پروژه ی نسل بعدی دیوید کیج بسیار هیجان زده می باشند و به آن اطمینان کامل دارند.ایشان همچنین در حساب شخصی خود اینگونه گفته اند که:
من به استودیوی دیوید کیج در فرانسه سفر کردم و نظرات خودم را در رابطه با Beyond:Two Souls به آنها اعلام کردم.من از پروژه ی نسل بعدی آنها نیز دیدن کردم و بسیار به موفقیت آن ایمان دارم.
هنوز مشخص نمی باشد که نام پروژه ی بعدی دیوید کیج چه می باشد و اطلاعاتی نیز راجع به آن منتشر نشده است.ممکن است این بازی نسخه ی جدید عنوان Singularity باشد که بعید به نظر می رسد اما این پروژه از سال ۲۰۱۲ در دست ساخت قرار دارد.
 [External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار بازي‌ها”