بهترین تعمیرگاه کامپیوتر

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 501 بار
سپاس‌های دریافتی: 124 بار

بهترین تعمیرگاه کامپیوتر

پست توسط arsham33 »

سلام

مشکلی برای کامپیوترم پیش آمده که به نظر نمی رسد مشکل ساده ای باشد و خودم بتوانم حل کنم و احتمالا لازم است، به صورت حرفه ای عیب یابی و بعضی از چیپ ها تعویض شود. با توجه به این موضوع که این کامپیوتر را تقریبا 9 سال پیش خریدم، ممکن است قطعات آن پیدا نشود.
از دوستان خواهش می کنم اگر تعمیرگاه معتبر و مطمئنی را سراغ دارند با من در میان گذارند. در صورت امکان تجریبات خود را با آن تعمیرگاه مطرح فرمایند.

با توجه به اینکه موضوع بسیار حیاتی است، لطفا، لطفا، لطفا دوستان راهنمایی فرمایند.
با تشکر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: بهترین تعمیرگاه کامپیوتر

پست توسط Mahdi1944 »

,
چيزي که بايد در متن سوال باشه، خود مشکل و جزئيات دقيق اون هست. شما چيزي از اين موضوع در پيامتون اشاره نکرديد. لطفا کامل توضيح بديد تا بشه شما رو راهنمايي کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 501 بار
سپاس‌های دریافتی: 124 بار

پست توسط arsham33 »

سلام
از پاسخ شما سپاسگزارم
هدف من از ایجاد این تاپیک معرفی چند مرکز معتبر و مطمئن برای تعمیر pc بود.
مشکل سیستم من از آنجا شروع شد که به دفعات مختلف، به محل اتصال سوکت مانیتور به مادر بورد، ضربه وارد شد. در آخرین این دفعات به یکباره صفحه چندین بار خاموش و روشن شد و در نهایت دیگر تصویر نداشتم و با ریستارت کردن هم این مساله درست نشد. خودم حدسم این بود که چیپ گرافیک و یا سوکت صدمه خورده است. (از onboard استفاده می کنم.) کارت گرافیکی که این سیستم ساپورت می کند فقط agp و pci است و نمی تواند pci-e را ساپورت کند. با توجه به اینکه نتوانستم یک کارت گرافیک agp دست دوم پیدا کنم، تا سیستم را تست کنم و بعلاوه نمی توانم مطمئن باشم که حتی اگر یک کارت پیدا کردم، به صورت plug & play بالا بیاید، به دنبال یک مرکز تعمیرات می گردم که مطمئن باشد و مشتری را اذیت نکند، قطعات را جابه جا نکند و ...
دو سوال دارم:
1- معرفی مرکز تعمیرات معتبر
2- آیا چنین اتفاقی ممکن است منجر به صدمه ای به جز چیپ onboard گرافیک و یا سوکت ورودی مانیتور شود. با توجه به اینکه مانیتور سالم است. فن کار می کند. (مادر بورد: msi، سی پی یو: P4 2.8MHz ، رم: 512MB )

با تشکر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

احتمال زیاد همون سوکت خراب شده کارت گرافیک دست دوم ای جی پی رو هم بگردی پیدا میکنی توی مغازهای کامپیوتر فروشی اما سیستم شما چیز خاصی نداره که کسی بخواد قطعاتشو جا به جا کنه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
New Member

پست توسط pcfix »

انشاء الله که کامپیوتر شما همیشه سالم باشد ولی اگر خراب شد با این شماره تماس بگیرید.

4416 212 0912

تعمیر کامپیوتر در منزل09122124416
جهت تعمیر کامپیوتر خود در منزل یا محل کار تماس بگیرید 4416 212 0912
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”