یک مدتیه که شارژ رو به لپ تاپم وصل می کنم باید یکم با فیش شارژر بازی کنم تا لامپ شارژر روشن
اونجا که فهمیدم مشکل از جک پاور هست یک اون فیش
جا رفتم تا بتونم اون فیش ساده رو خریداری کنم کسی بهم نمیده ! همه میگن لپ تاپتو بیار برات درستش کنیم
من اصلا به تعمیر کارا اطمینان ندارم و نمیخوام زمانی که خودم می تونم تعمیرش کنم لپ تاپم رو بفرستم
می دونه چطور میتونم این سوکت رو گیر بیارم و
اون قطعه ای که
[External Link Removed for Guests]
چگونه میتوانم جک پاور لپ تاپ hp dv6 رو تهیه کنم
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 232 بار
- سپاسهای دریافتی: 617 بار
Re: چگونه میتوانم جک پاور لپ تاپ hp dv6 رو تهیه کنم
قیمت این قطعه 20 تومنه و از این فروشگاه میتونی به صورت انلاین خرید کنی:
اگه موجود نداشتند باهاشون تماس بگیری حتمآ راهنماییت می کنند :
اگه موجود نداشتند باهاشون تماس بگیری حتمآ راهنماییت می کنند :

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: چگونه میتوانم جک پاور لپ تاپ hp dv6 رو تهیه کنم
شما قصد دارید خودتان تعویض کنید؟
من پیشنهاد میکنم بدین یک تعمیرکار براتون عوض کند. ضمنا زمان تحویل دستگاه بهش سالم بودنش را گوشزد کنید. تا اینطور در صورتی که مشکلی پیش آمد خسارت بگیرید ازش.
البته من مدل لپ تاپ شما را باز نکردم تا به حال، اما از 3 مدل شبیه اش که باز کردم، اکثرا کابل جک آپ از توی لولا و خوشبختانه از روی صفحه محافظ مادربرد عبور داده شد است. اما به هر حال باز کردن خود لولا چون کابل ال سی دی، وایفای و بلوتوث از همون جا رد می شود و خیلی هم ظریف (فلت) هستند بدون داشتن تجربه مطمئن باشید زیر دستتان آسیب خواهند خورد (نمی گم خراب حتما).
اتفاقا چند وقت پیش شاهکار یک نو مهندس بود که صرفا برای تعویض یک ال سی دی اقدام کرده بود اما در همین حین باز و بسته کردن کابل فلت را خراب کرده بود ... و و گاهی یک اتصالی ممکن خسارت روی برد شما هم به بار بیاره !
اگر تجربه دارید یا به هر ترتیب خودتان اقدام کردید، که چه خوب می شود مراحل کار را تصویری مثلا با چند تا عکس از حالت باز لپ تاپ اینجا قرار بدادین تا ما هم استفاده ببریم.
من پیشنهاد میکنم بدین یک تعمیرکار براتون عوض کند. ضمنا زمان تحویل دستگاه بهش سالم بودنش را گوشزد کنید. تا اینطور در صورتی که مشکلی پیش آمد خسارت بگیرید ازش.
البته من مدل لپ تاپ شما را باز نکردم تا به حال، اما از 3 مدل شبیه اش که باز کردم، اکثرا کابل جک آپ از توی لولا و خوشبختانه از روی صفحه محافظ مادربرد عبور داده شد است. اما به هر حال باز کردن خود لولا چون کابل ال سی دی، وایفای و بلوتوث از همون جا رد می شود و خیلی هم ظریف (فلت) هستند بدون داشتن تجربه مطمئن باشید زیر دستتان آسیب خواهند خورد (نمی گم خراب حتما).
اتفاقا چند وقت پیش شاهکار یک نو مهندس بود که صرفا برای تعویض یک ال سی دی اقدام کرده بود اما در همین حین باز و بسته کردن کابل فلت را خراب کرده بود ... و و گاهی یک اتصالی ممکن خسارت روی برد شما هم به بار بیاره !
اگر تجربه دارید یا به هر ترتیب خودتان اقدام کردید، که چه خوب می شود مراحل کار را تصویری مثلا با چند تا عکس از حالت باز لپ تاپ اینجا قرار بدادین تا ما هم استفاده ببریم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]