من مثل گلی در گلدان بزرگتر هستم : محمود کریمی
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 671 بار
- سپاسهای دریافتی: 660 بار
من مثل گلی در گلدان بزرگتر هستم : محمود کریمی
محمود کریمی در اولین اظهارنظر عمومی خود پس از ماجراهای اخیر، در سخنانی خود را به یک گل که از گلدانی به گلدان دیگر منتقل شده تشبیه کرد.
"یک موضوعی هم درباره ی خودمان عرض کنم. یک گل را وقتی از یک گلدان کوچک خارج می کنند، و در یک گلدان بزرگتر قرار می دهند، تا چند روزی پژمرده است، همه فکر میکنند که این گل مرد، ولی بعد از ده روز دوباره شکوفاتر میشود چون جایش بزرگتر شده گلش هم بیشتر خواهد شد. مولا گلدان ما را عوض کرد و این امتحان و آزمایش من و شماها بود".
وی همچنین حمایت از خود در جریان تیر اندازی خیابانی را مساوی با حمایت از سید الشهدا خواند.
":از همه ی دوستانی هم که از دستگاه سیدالشهدا ع حمایت کردند علی الخصوص از حاج آقا منصور ارضی، حاج سعید حدادیان، حاج محمدرضا طاهری، حاج رضا هلالی و ... تشکر میکنم. از قول اهل بیت ع تشکر میکنم؛ چون آنها پای دستگاه سیدالشهدا ع به میدان آمدند."
[External Link Removed for Guests]
"یک موضوعی هم درباره ی خودمان عرض کنم. یک گل را وقتی از یک گلدان کوچک خارج می کنند، و در یک گلدان بزرگتر قرار می دهند، تا چند روزی پژمرده است، همه فکر میکنند که این گل مرد، ولی بعد از ده روز دوباره شکوفاتر میشود چون جایش بزرگتر شده گلش هم بیشتر خواهد شد. مولا گلدان ما را عوض کرد و این امتحان و آزمایش من و شماها بود".
وی همچنین حمایت از خود در جریان تیر اندازی خیابانی را مساوی با حمایت از سید الشهدا خواند.
":از همه ی دوستانی هم که از دستگاه سیدالشهدا ع حمایت کردند علی الخصوص از حاج آقا منصور ارضی، حاج سعید حدادیان، حاج محمدرضا طاهری، حاج رضا هلالی و ... تشکر میکنم. از قول اهل بیت ع تشکر میکنم؛ چون آنها پای دستگاه سیدالشهدا ع به میدان آمدند."
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
Re: من مثل گلی در گلدان بزرگتر هستم : محمود کریمی
سلام
کسی می داند طرف درگیری چه کار کرده بوده که ایشان تیراندازی کرده؟
کسی می داند طرف درگیری چه کار کرده بوده که ایشان تیراندازی کرده؟
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *

-
- سپاسهای ارسالی: 73 بار
- سپاسهای دریافتی: 705 بار

اخه واس چی باید دست هر کس و ناکسی اسلحه بدن؟!صد رحمت به لیان شامپووووووووووووو
[FONT=Arial Narrow]و بدان ما از تبار [HIGHLIGHT=#0070c0]

- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 732 بار
- سپاسهای دریافتی: 494 بار
- تماس:
افراد مهمی مانند حاج محمود کریمی باید حتما اسلحه داشته باشند تا در مواقع نیاز از خودشون دفاع کنند.هیچ ایرادی هم نداره.
البته تا جایی که بنده خبر دارم اصلا آقای کریمی تیراندازی نکرده و شخصی که همراه ایشون بوده این کارو انجام داده و مجوز حمل اسلحه هم داشته.
به علاوه اینکه مشخص شده شخصی که به سمت خودروی اون تیراندازی شده مقصر بوده و تیراندازی بی دلیل نبوده.
البته تا جایی که بنده خبر دارم اصلا آقای کریمی تیراندازی نکرده و شخصی که همراه ایشون بوده این کارو انجام داده و مجوز حمل اسلحه هم داشته.
به علاوه اینکه مشخص شده شخصی که به سمت خودروی اون تیراندازی شده مقصر بوده و تیراندازی بی دلیل نبوده.
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست.

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
Abdoll@h نوشته شده:افراد مهمی مانند حاج محمود کریمی باید حتما اسلحه داشته باشند تا در مواقع نیاز از خودشون دفاع کنند.هیچ ایرادی هم نداره.
مهم برای نظام یا برای ایران؟
مهندسه؟ دکتره؟ پرفسوره؟ چندتا پروژه عمرانی رو طراحی یا مدیریت کرده ؟ چندتا انسان با تشخیص و تخصصش از مریضی و مرگ نجات پیدا کردن؟
از کی تا حالا مداح انقدر مهم شده که نیاز به حمل اسلحه داشته باشه؟!!!!

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
وقتی کسی به راحتی از زبان سیدالشهدا و اهل بیت و ... حرف میزنه، تکلیفش کاملا روشنه...
طرف خودش متهمه، قاضی دادگاه خودشم شده، رای هم صادر کرده... عدالت اسلامی موج میزنه...
طرف خودش متهمه، قاضی دادگاه خودشم شده، رای هم صادر کرده... عدالت اسلامی موج میزنه...

-
- سپاسهای ارسالی: 671 بار
- سپاسهای دریافتی: 660 بار
از زبان سید الشهدا حرف میزانه، خودش را یک گل شکوفا میدونه و سعی میکنه به بیت رهبری خود را نزدیک نشون بده.
دیگه قاضی یا قانون لازم نیست.
دیگه قاضی یا قانون لازم نیست.

- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 490 بار
لا اله الا الله
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 60 بار
.
.
.
مردک تو هم مفت خوری هستی مثل بقیه که اسم بردی
.
.
.
مردک تو هم مفت خوری هستی مثل بقیه که اسم بردی

-
- سپاسهای ارسالی: 343 بار
- سپاسهای دریافتی: 478 بار
تااونجاکه مامی دونیم زبان سیدالشهداهرگزبه دروغ ووقاحت آلوده نبود!حالاایشون روچه عرض کنم والا!توخودبخوان حدیث مفصل ازاین مجمل!