سلام دوستان
بنده چند عدد دامنه با پسوند ir از یکی از نمایندگان فروش nic.ir خریداری کردم. تمامی دامین ها در سایت مبدا nic.ir ثبت شدند اما تعدادی از دامنه در پنل نمایندگی به صورت معلق قرار گرفتند. حالا برای تمدید این دامنه ها با مشکل مواجه هستم. هیچ گزینه ای در پنل نمایندگی برای تمدید این دامنه ها وجود نداره. نه میشه دوباره ثبتش کرد و نه تمدید و نه کار دیگه ای.
مهلت دامنه هام در حال اتمام هستش و پشتیبانی نمایندگی فروش پاسخگو نیستند.
تنها کاری که میتونم بکنم اینه دامنه رو از پنل nic.ir تمدید کنم با مبلغ 2 یورو معادل 16 هزار تومان که این مبلغ چهار برابر چیزی هستش که من به نمایندگی میدم. با توجه به اینکه تعداد دامنه های (به این صورت معلق) من بالاست هزینه زیادی رو باید متحمل بشم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان
مشکل جدی برای تمدید دامنه Ir
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
Re: مشکل جدی برای تمدید دامنه Ir
با پشتیبانی نمایندگی تماس گرفتید؟
خوب اگه نمایندگی امکان تمدید نداره از یه نمایندگی دیگه اقدام کنید / فقط کافیه توی پنل خودتون توی سایت nic.ir رابط مالی رو تغییر بدید به نمایندگی جدید
خوب اگه نمایندگی امکان تمدید نداره از یه نمایندگی دیگه اقدام کنید / فقط کافیه توی پنل خودتون توی سایت nic.ir رابط مالی رو تغییر بدید به نمایندگی جدید

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد

- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
Re: مشکل جدی برای تمدید دامنه Ir
هنوز مهلت دامنه ها مونده. چندجا تست کردم قابلیت ثبت و حتی تمدید نمیدن. اما بالاخره تونستم با پشتیبانی نمایندگی ارتباط برقرار کنم ظاهرا میتونن مشکل رو حل کنن. باز هم ممنون از راهنماییتون