بررسی glx z1
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
بررسی glx z1
سلام دوستان من تصاویر بنچمارک این گوشی را دیدم و اطلاعات زیر متوجه شدمدوربین:۵و جلو vgaاندروید ۴.۲۲هسته ای یک گیگاهرتز مدیاتک ۶۵۷۲(من اطلاعاتی در مورد این نوع چیپست ندارم هر کس اطلاعاتی داره ارائه بده.)رم ۵۰۰ مگابایتحافظه ۴ گیگ4 اینچبنچمارک ۱۱۵۳۶نظر شما نسبت به این گوشی چیه؟

-
- سپاسهای ارسالی: 118 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
Re: بررسی glx z1
من تو یکی از سایت ها خوندم که صفحه نمایش این گوشی 264هزار رنگ است که مانند اسنوی بی کیفیت محصوب میشه و از امکاناتی مهمی مانند gps,edgeپشتیبانی نمیکنه که با توجه به داشتن پردازنده یک گیگاهرتز دو هسته ای و اندروید ۴.۲ نا امید کنندس و از لحظ دیگه دوربین هم مطمعنا اسما ۵ هست و کیفیت g3 نداره اما فکر کنم با توجه به قیمت فکر کنم گزینه بدی نباشه
میزنم به سلامتیه حرفای دلم ک ب کسی نگفتم/ب سلامتیه اینکه کوه درد بودم ولی دم نزدم
ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...
ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...

-
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
با توجه به اطلاعاتی که تو سایت glx هست. edge و GPS داره. صفحه نمایش هم به مشخصات اسمی نیست. باید از نزدیک دید.

-
- سپاسهای ارسالی: 118 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
centraluse
دوست عزیز یه نگاه به بخش نظرات این گوشی بندازید خودتون متوجه میشید
دوست عزیز یه نگاه به بخش نظرات این گوشی بندازید خودتون متوجه میشید
میزنم به سلامتیه حرفای دلم ک ب کسی نگفتم/ب سلامتیه اینکه کوه درد بودم ولی دم نزدم