من فقط مجبور شدم برای تعویض کلاچ و چهار شاخ میل گاردن ماشین را به مکانیکی ببرم اما ان مکانیک اگرچه تبحری که انتظار داشتم را نداشت اما ادم با خدایی بود و کلی برای پایین اوردن گیربکس و گاردن و تعویض ها وقت گذاشت و کلا پنجاه هزار تومان هم بیشتر نگرفت. البته اگر گود، میز اهنی و گیرپا داشتم ان تعمیر ها را هم خودم انجام می دادم. بهر حال با ذکر این مطالب فقط به دوستانی که می خواهند تعمیرکار ماشین خود باشند یک توصیه دارم. باید اصول مکانیک را بلد باشید یعنی مکانیزم کلی قسمتی را که می خواهید باز کنید بدانید و دوم انکه اگر اولین بار است که قطعات قسمتی را باز می کنید به دقت تمام مراحل باز شدن، جای هر پیچ، پین، واشر و غیره را بدانید و سعی کنید انها را بطور منظم جایی بچینید که بخاطرتان بماند. دوم انکه موقع بستن قطعات بر اعصاب خود مسلط باشید و با عجله قطعات را سوار نکنید زیرا اگر قطعه ای فراموش شد باید دوباره سیستم مربوطه را باز کرده و ان قطعه را هم ببندید که زحمتی مضاعف و خسته کننده است. نکته دیگری که می خواهم بگویم انکه به مکانیک ها بدبین هم نباشید. بسیاری از انها افراد زحمتکش و درستکاری هستند فقط باید برای تعمیر ماشین بهترین ها را پیدا کنید