درخواست فایلهای downloadproviderui.odex و .apk برای G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

درخواست فایلهای downloadproviderui.odex و .apk برای G4

پست توسط h.bouzarjomehri »

سلام دوستان تصویر
متاسفانه بر اثر اشتباه نرم افزار Downloads که بصورت پیشفرض روی اندروید نصب است را پاک کردم. تصویر اگر یکی از دوستانی که G4 داره لطف کنه فایلهای زیر رو از مسیر system>app برام کپی کنه و اینجا قرار بده بسیار بسیار بسیار ممنونش میشم. تصویر تصویر حجم دو تا فایلش روی هم 200kb نمیشه. تصویر
فایلهای:
 downloadproviderui.apk
  downloadproviderui.odex
  پناه حق پیروز و موفق باشین
یاعلی تصویر  
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

Re: درخواست فایلهای downloadproviderui.odex و .apk برای G4

پست توسط slayer_saw »

h.bouzarjomehri نوشته شده:سلام دوستان تصویر
متاسفانه بر اثر اشتباه نرم افزار Downloads که بصورت پیشفرض روی اندروید نصب است را پاک کردم. تصویر اگر یکی از دوستانی که G4 داره لطف کنه فایلهای زیر رو از مسیر system>app برام کپی کنه و اینجا قرار بده بسیار بسیار بسیار ممنونش میشم. تصویر تصویر حجم دو تا فایلش روی هم 200kb نمیشه. تصویر
فایلهای:
 downloadproviderui.apk
  downloadproviderui.odex
  پناه حق پیروز و موفق باشین
یاعلی تصویر  

1- دوست عزیز شما اگه گوشیتون رو به تنظیمات کارخونه برگردونید فکر میکنم مشکلتون حل میشه.از منوی backup & reset گوشی رو ریست کنید تا به تنظیمات اولیه برگرده
2- سعی کنید نرم افزار هایی که بصورت فابریک روی گوشی نصب هستن و قابل حذف بطور معمول نیستن رو با قابلیت دسترسی به روت حذف نکنید و به جاش اونا رو غیر فعال (disable) کنید اینطوری دیگه به مشکل بر نمیخورید
   پشت این نقاب یک جسم وجود نداره, یک آرمانه و آرمان‌ها فراتر از آن هستن که بمیرن   
New Member
تماس:

سلام جناب
چون این دوتا فایل حذف شده با فکتوری ریست درست نمیشه. در واقع اگر یکی این دو تا فایل رو بهم بده و من توی همون مسیر بریزم و بعد فکتوری ریست کنم درست میشه.
بله. درست میفرمایید. یا حداقل اگه کسی میخواد پاک هم بکنه باید یک بک آپ از محتویات اون فولدر بگیره که اگر مشکلی پیش اومد با فکتوری ریست بتونه به حالت اول برگردونه.
ممنون از راهنماییتون
اگر یکی این دو تا فایل رو لطف کنه ممنون میشم.
یاعلی
New Member
تماس:

سلام خدمت دوستان
مشکل بنده حل شد اما دوستان یادشون باشه اگر که میخوان اپلیکیشنهای سیستمی رو پاک کنن قبل اژ هر اقدامی از محتویات مسیر مذکور یک کپی بگیرند تا اگه به مشکلی برخوردند بتونن فایلهای مورد نظرشون رو در مسیرش پیست کنن و فکتوری ریست کنند تا برنامه دوباره نصب بشه. تنها راهش همینه.
یاعلی
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
اگر با System tuner اين کار رو انجام بديد، به صورت خودکار بکاپ هم گرفته ميشه که در صورت نياز قابل ريستور هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “GLX”