درایور snowy برای ویندوز 8.1
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
درایور snowy برای ویندوز 8.1
درایور مربوط داخل انجمن رو دانلود کردم و با توجه به سایت راهنما برای ویندوز 8 هم پیش رفتم ولی جواب نداد ، درایور خاصی برای ویندوز 8.1 64بیتی هست؟؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: درایور snowy برای ویندوز 8.1
,
خير، درايور خاصي نيست و خود من هم هميشه با ويندوز 8 و 8.1 اينکار رو کردم. ميتونيد درايور ارائه شده براي 6589 رو هم استفاده کنيد، چون اين درايور 6577 رو هم پشنيباني ميکنه
خير، درايور خاصي نيست و خود من هم هميشه با ويندوز 8 و 8.1 اينکار رو کردم. ميتونيد درايور ارائه شده براي 6589 رو هم استفاده کنيد، چون اين درايور 6577 رو هم پشنيباني ميکنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
vaheeed نوشته شده:درایور مربوط داخل انجمن رو دانلود کردم و با توجه به سایت راهنما برای ویندوز 8 هم پیش رفتم ولی جواب نداد ، درایور خاصی برای ویندوز 8.1 64بیتی هست؟؟
سلام یه برنامه هست برای نصب همه درایور ها به اسم DriverPack Solution درایور از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو داره ،منم ویندوز 8.1 64 بیتی استفاده میکنم و درایور اسنویی رو با این برنامه از توش نصب کردم،برنامه سنگینیه یه 6 گیگی باید باشه ، پیشنهاد من اینه که اگه اینترنت سرعت بالا ندارید دانلودش نکنید، یه مجموعه مثل کینگ پرند بخرید توش هست ، البته تبلیغ نشه تو مجموعه های دیگه مثل لرد یا گردو هم داره این برنامه رو،خلاصه مشکلتون با ضریب خطای 0% حل میشه با این برنامه مطمئن باشید ، شک نکنید.

- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 55 بار
سلام
شما میتونید این راه رو بروید که خیلی ساده هستش.
ابتدا نرم افزار کینگو روت رو دانلود کنید سپس اجرا نمایید, بعد از شما میخواهد که گوشی رو به کامپیوتر متصل کنید, و سپس به صورت خودکار درایور گوشی شما رو از اینترنت دانلود و نصب میکند
به همین راحتی و برای همه گوشی ها
اگر سوالی بود در خدمتم.
التماس دعا
شما میتونید این راه رو بروید که خیلی ساده هستش.
ابتدا نرم افزار کینگو روت رو دانلود کنید سپس اجرا نمایید, بعد از شما میخواهد که گوشی رو به کامپیوتر متصل کنید, و سپس به صورت خودکار درایور گوشی شما رو از اینترنت دانلود و نصب میکند
به همین راحتی و برای همه گوشی ها
اگر سوالی بود در خدمتم.
التماس دعا
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]حر ثابت کرد که می توان سرنوشت را از سر نوشت
هر که به آخر کار نگریست ، در آخر کار نگریست
هر که به آخر کار نگریست ، در آخر کار نگریست