مشکل با فوکوس g5

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

مشکل با فوکوس g5

پست توسط l3izar »

سلام دوستان من امروز گوشی G5 گرفتم ولی دوربینش مشکل داره گوشیم فوکوسش ثابت نیست یعنی فوکوس میکنه دوباره تار میکنه

یه جورایی فوکوسو ول میکنه یه صدایی هم از قسمت دوربین میاد مثل صدای ززززززززد ولی خیلی ریز و کوتاهه

دوستان اگه میشه کمکم کنید
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: مشکل با فوکوس g5

پست توسط Mahdi1944 »

,
اين مشکل مربوط به ماژول‌ها، درايور و کرنل اين گوشي هست، احتمال داره فريموير شما جديد نباشه و اين مشکل رو داشته باشه، ببينيد تاريخ فريموير و نسخه‌ي اون چند هست و با فريمويرهايي که در انجمن براي اين گوشي ارائه شده مقايسه کنيد، اگر جديدتر از اون بود، نصب کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

Re: مشکل با فوکوس g5

پست توسط babak2929 »

l3izar نوشته شده:سلام دوستان من امروز گوشی G5 گرفتم ولی دوربینش مشکل داره گوشیم فوکوسش ثابت نیست یعنی فوکوس میکنه دوباره تار میکنه

یه جورایی فوکوسو ول میکنه یه صدایی هم از قسمت دوربین میاد مثل صدای ززززززززد ولی خیلی ریز و کوتاهه

دوست عزیز منم دقیقا این مشکل رو دارم واین باعث میشه کیفیت عکسام به شدت پایین بیاد از نرم افزارهای جانبی زیادی هم استفاده کردم ولی همون مشکل پا برجاست ایا شما راهی پیدا کردین برای حل این مشکل؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 91 بار
سپاس‌های دریافتی: 202 بار

Re: پاسخ : مشکل با فوکوس g5

پست توسط ali.4171 »

babak2929 نوشته شده:
l3izar نوشته شده:سلام دوستان من امروز گوشی G5 گرفتم ولی دوربینش مشکل داره گوشیم فوکوسش ثابت نیست یعنی فوکوس میکنه دوباره تار میکنه

دوست عزیز منم دقیقا این مشکل رو دارم واین باعث میشه کیفیت عکسام به شدت پایین بیاد از نرم افزارهای جانبی زیادی هم استفاده کردم ولی همون مشکل پا برجاست ایا شما راهی پیدا کردین برای حل این مشکل؟
داخل تنظیمات فوکوس رو بر روی بی نهایت تنظیم کنید مشکل برطرف میشه
ارسال پست

بازگشت به “GLX”