با سلام
اخیرا متوجه شده ام تصاویری را که با رزیولیشن بالا ارسال می کنم به اندازه تصویر واقعی که ارسال شده قابل بزرگنمایی نیستند. من گاهی تصاویری را همراه با مقاله ارسال می کنم که اندازه ای از 1000 پیکسل به بالا دارند که گاهی بنا به اهمیت تصویر اندازه ان تا 3000 پیکسل هم می رسد و برای انکه دوستان ان را بعنوان یک تصویر جالب سیو کنند مناسب است اما اخیرا تصاویری را که می فرستم در اندازه کادر صفحه فیکس می شود مثلا در حد اندازه 700 پیکسل و بزرگنمایی وجود ندارد دلیل این مشکل چیست ؟
با تشکر
بزرگنمایی برای تصاویر ارسالی وجود ندارد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: بزرگنمایی برای تصاویر ارسالی وجود ندارد
shafagh 2,
تصاوير به صورت ريسپانسيو با سايز صفحه هماهنگ ميشوند تا دچار پيمايش عرضي نشه صفحه و به هم نريزه، اگر نياز به نمايش اندازه بزرگ دارند بايد لينک تصوير رو در صفحه ديگري باز کنند. همچين ميتونيد از اپلود سنترهايي که tumbnial رو پشتيباني ميکنند استفاده کرده و تصاوير بند انگشتي رو قرار بديد تا با کليک روي اونها در سايز اصلي باز بشه
تصاوير به صورت ريسپانسيو با سايز صفحه هماهنگ ميشوند تا دچار پيمايش عرضي نشه صفحه و به هم نريزه، اگر نياز به نمايش اندازه بزرگ دارند بايد لينک تصوير رو در صفحه ديگري باز کنند. همچين ميتونيد از اپلود سنترهايي که tumbnial رو پشتيباني ميکنند استفاده کرده و تصاوير بند انگشتي رو قرار بديد تا با کليک روي اونها در سايز اصلي باز بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد