همونطور که در پست های بعدی بیشتر توضیح خواهم داد ، بهترین روش برای ادبیات استفاده از یک کتاب جامع و در صورت ضعف در یک درس
استفاده از یک کتاب جداگانه ی موضوعی هست که به این کتاب ها هم بعدا بیشتر میپردازم
در مورد درس ریاضی تجربی به عقیده ی من ریاضی تجربی خیلی سبز بهترین کتاب هست که نوشته مهندس سروش موئینی هست که
معلم بسیار با سواد و مشهوری هستند و اگر بتونید سر کلاس های ایشون هم حاضر بشید که چه بهتر ...
در مورد تاریخ ادبیات پیشنهاد من این است فقط درصورتی که در این تیپ سوال ضعف جدی دارید کتاب جداگانه تهیه کنید
و در این صورت هم کتاب های زیادی چاپ شده که چندان تفاوتی با هم ندارند! فقط سعی کنید هرچه خلاصه تر و کم حجم تر ...
در موارد حفظی اینچنینی اصل حفظ و یاد آوری منظم است ...
در مبحث ژنتیک معلم های زیادی روش های متنوع و گاه متناقضی! رو تدریس میکنند اما من کتاب ژنتیک کنکور تخته سیاه رو پیشنهاد میکنم
که تا به جال مشکل علمی در اون ندیدم و تقریبا تمام تیپ های ژنتیک رو در بر میگیره
دکتر عمارلو هم روش های خوبی رو تدریس میکنند ، اما تهیه جزوات ایشون تا این لحظه 200 هزار تومن برای شما هزینه دارد! کلاس ایشون هم در آموزشگاه هدف تهران حدودا 1 ملیون و 350 هزار تومان...
چند سالیست که خیلی سبز تبلیغ میکند : فرمول حفظ نکنید ، مفهومی یاد بگیرید!
این حرف که "مفهمی یاد بگیرید" کاملا درسته اما بعد از یاد گرفتن مفهوم باید فرمول ها رو حفظ کرد ، چون اگر بخواهید برای هر سوال ژنتیک سر جلسه ی کنکور کل مفاهیم رو به خاطر بیاورید
کنکور سال آینده سوالات زیست را تمام خواهید کرد!
که البته با یادگیری مفاهیم حفظ فرمول ها چندان مشکل نیست
ژنتیک کنکور هم برای خلاصه تر کردن مطالب گاهی تمام مفاهیم آن را از پایه عنوان نکرده و باید خودتان استدلال کنید و اگر خوب پیش بروید
پس از مدتی حتی سوالات جدید را بدون کمک حل خواهید کرد و شاید راه جدیدی هم ابداع کنید!
در این کتاب ابتدا سوالات اول کتاب را به صورت زوج یا فرد بزنید ، پس از آن هم زدن تست های احتمال و آمیزش واجب کفاییست! سپس به سراغ سوالات سخت تر بروید ...
بعضی می گویند سوالات این کتاب مربط به دهه های قبل است و دیگر قابل استفاده نیست ، اما مهم یادگیری روش و مفهوم و فرمول های آن است که با آن میتوان سوالات سال های بعد را هم حل کرد
مگر اینکه در کتاب درسی تغییری ایجاد شود.
کتاب ژنتیک مهر و ماه هم مثل اینکه چاپ جدیدی منتشر کرده که بسیار پر حجم و وقت گیر است ...
در مورد درس زیست شناسی اگر عمری بود در خدمتیم ...