با سلام و احترام خدمت دوستان و اساتید
من یک گوشی 6600 دارم که توی قسمت note اون اطلاعات مهمی نوشتم و متاسفانه الان باز نمیشه.وقتی روی اون کلیک میکنم اجرا نمیشه .... هرکاری هم کردم که بکاپ بگیرم روی مموری نمیشه یعنی چند درصد بکاپ میگیره اما خود بخود کنسل میشه....گوشی رو ریست فکتوری کردم اما بازم نشد.
اگه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم....
با تشکر
باز نشدن دفترچه یادداشت گوشی نوکیا 6600
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: باز نشدن دفترچه یادداشت گوشی نوکیا 6600
,
با چه برنامهاي سعي كرديد بكاپ بگيريد؟
اگر ريست فكتوري كرديد كه ديگه اون نوت هم حذف شده
با چه برنامهاي سعي كرديد بكاپ بگيريد؟
اگر ريست فكتوري كرديد كه ديگه اون نوت هم حذف شده
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
fسلام دوست عزیز. ممنون از پاسخت....با خود گوشی بکاپ میخواستم بگیرم که نشدو بعد بصورت اتفاقی قسمت نت پاک شد توی فایل منیجر. یعنی اگه پاک شده باشه دیگه اصلا راهی نداره ریکاوری بشه از مموری گوشی؟اخه از مموری کارت میشه بازیابی کرد. یکی بمن گفت بوسیله باکس میشه مموری گوشی 6600 رو بازیابی کرد ایا درسته؟...........ممنوووووون

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
منظور از مموري، مموري داخلي هست يا مموري كارت؟
مموري داخلي رو فقط با برخي باكسها كه امكان ريكاوري دارند ميشه ريكاورد كرد، اما اگر مموري كارت هست، به راحتي با كامپيوتر و برنامه O&O ِDisk Recoovery ميتونيد ريكاور كنيد
منظور از مموري، مموري داخلي هست يا مموري كارت؟
مموري داخلي رو فقط با برخي باكسها كه امكان ريكاوري دارند ميشه ريكاورد كرد، اما اگر مموري كارت هست، به راحتي با كامپيوتر و برنامه O&O ِDisk Recoovery ميتونيد ريكاور كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد