ورم غدد لنفاوی پشت گوش بر اثر کشیدن دندان و زمان بهبود آن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

ورم غدد لنفاوی پشت گوش بر اثر کشیدن دندان و زمان بهبود آن

پست توسط sana694 »

با سلام خدمت آقای دکتر محترم. من 2 ماه پیش یعنی 10 مهر 93 بخاطر عفونت دندانی که 10 -12 سال پیش پر کرده بودم به دندانپزشکی مراجعه نمودم برای کشیدن این دندان عفونی ام و میخواستم برای ایمپلنت اقدام کنم . دکترم دندون عفونت شده ی منو با اون عفونت شدیدش همون روز کشید . و بهش گفتم جناب آقای دکتر ایا دندون عفونی رو میشه کشید ؟ که بهم گفت مشکلی نداره . همون شب که دندونمو کشیده بودم درد شدیدی داشت و با چشمام متوجه بالا اومدن غده لنفاوی زیر گوشم شدم. و دندانپزشکم حتی خشک کننده هم تا 5 روز داده بود که استفاده کردم البته ناگفته نماند که خیلی نامرتب استفاده کردم داروها رو .
و ورمی که در زیر گوشم طوری که با چشم و بدون لمس کردنش دیده میشد . ولی میدونستم بخاطر عفونت دندونمه . و یک ماه گذشت خوب نشدم . دو ماه الان از این ماجرا میگذره و هنوزم خوب نشدم تا اینکه رفتم دکتر متخصص داخلی و برام یک هفته داروی آموکسی سیلین 500 و مترونیدازول تجویز کرد. و تا یک هفته مرتب استفاده کردم ولی خوب نشدم تا امروز بازم به همون متخصص مراجعه کردم و برام آزمایش خون نوشت .
میخواستم بدونم این آزمایش خون برای چیه ؟ خود دکتر گفت برای اینه که بدونم آیا این عفونت سلولهای خونیت رو تغییر داده یا نه .
کلا میخوام بپرسم آیا این عفونت لنفاوی تا 2 ماه به راحتی میتونه تغییراتی در سلولهای خونیم ایجاد کرده باشه یا خیر؟ آیا جای نگرانی هست یا خیر ؟ و چه مدتی طول میکشه تا این ورم لنفاویم ناشی از عفونتم درمان بشه .
آقای دکتر نظر شما چیه ؟ خیلی نگرانم .
هیچ علائمی نظیر ( سرگیجه - سردرد - درد استخوان و مفاصل و درد شکم و حتی این غدد لنفم که ورم داره اصلا درد نداره حتی سفت و محکم نیست بلکه وقتی لمسش میکنم یکم زیر انگشتم حرکت میکنه . و سایزش هم تغییر نکرده . .
آقای دکتر اگه این لنفم بخاطر چرک هست که ورم کرده باشه پس چرا با داروی خشک کننده که استفاده کردم خوب نشد ؟ اگه این تورم بخاطر چرکی شدنش نیست پس بخاطر چی متونه باشه ؟
خیلی نگرانم.
آزمایشو هنوز انجام ندادم
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”