اگه کسی متونه راهنمایی کنه
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
- تماس:
اگه کسی متونه راهنمایی کنه
من یه سایت دارم با کامپیوتر خودم که میام اول گوگل هستم با اینترنت جای دیگه که میام اول نیستم،میشه بگید علت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: اگه کسی متونه راهنمایی کنه
سلام بر شما
---
فکر میکنم به تنظیمات مرورگر و نحویه جستجو های هر کامپیوتر هم مربوط بشه (گوگل هوش زیادی داره..)
اما برای پیدا کردن رتبه سایتتون،می تونید به الکسا(alexa.com) هم مراجعه کنید ..
باتشکر.
---
فکر میکنم به تنظیمات مرورگر و نحویه جستجو های هر کامپیوتر هم مربوط بشه (گوگل هوش زیادی داره..)
اما برای پیدا کردن رتبه سایتتون،می تونید به الکسا(alexa.com) هم مراجعه کنید ..
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: اگه کسی متونه راهنمایی کنه
. ,
در سيستم خودتون احتمالا اكانت جيميل رو باهاش لاگين هستيد، گوگل بر اساس رفتار شما آموزش ميبينه كه چه نتايجي بيشتر مد نظر شما هست و همون رو نمايش ميده. اما از يك كامپيوتر ديگه و يا زماني كه لاگين نيستيد، به صورت عمومي و يا منطقهاي نتايج رو مرتب ميكنه و به همين دليل از جاها و كامپيوترهاي مختلف نتايج مختلفي رو خواهيد داشت
در سيستم خودتون احتمالا اكانت جيميل رو باهاش لاگين هستيد، گوگل بر اساس رفتار شما آموزش ميبينه كه چه نتايجي بيشتر مد نظر شما هست و همون رو نمايش ميده. اما از يك كامپيوتر ديگه و يا زماني كه لاگين نيستيد، به صورت عمومي و يا منطقهاي نتايج رو مرتب ميكنه و به همين دليل از جاها و كامپيوترهاي مختلف نتايج مختلفي رو خواهيد داشت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد