abdolmahdi نوشته شده:n.n14 نوشته شده:تو یه جای خونده بودم که ایران قبلا چند گردان اس 300از بلاروس گرفته ایا این صحت داره
سلام عليكم
من حتي خبر دريافت يك سامانه از كرواسي را قبلا خوانده بودم اما به نظر هيچكدام صحت نداشته باشد.
سلام
به هر حال وجود سامانه پایه اس300 برای ساخت باور در ایران باید 100% صحت داشته باشد ما سامانه باور را بر اساس اس 300 طراحی کردیم و اون رو با نسخه های اس 300 مقایسه میکنیم پس ما حتما یک هسته از اس 300 داشته ایم هرچند ساده و نسل اولی باشد وگرنه به این زودی فکر نکنم که میتونستیم سیستمی بسازیم که تا حدودی از pmu2 بهتر عمل کند
ما تو پدافند خیلی وقته سرمایه گزاری کرده ایم و با امدن باور جزو چند کشور اول دنیا از لحاظ قدرت پدافند میشیم (منطقه همین حالاشم اولیم)
مثل اینکه اس 300 ها از نسخه اولی pmu1 هستند که درسته تعدادشون (5 لشگر) فوق العادست ولی فکر نکنم جلو اسراییل زیاد کارایی داشته باشند حداقل جلو امریکا و اسراییل مگر اینکه ایران خودش با تجربه باور قصد داشته باشد تغییراتی بدد یک راداری اضافه کند و....
با وجود باور و سامانه برد بلند سپاه نیازی به pmu1 ها نداریم ما تو پدافند حرف واسه گفتن داریم
100% رای من خرید جنگنده است با حق وتو روسیه و وضع اقتصادیش و سخن های اخیرشون (تحریم های ایران باید برداشته شود , ما میتونیم وتو کنیم و...) میشد یک کاری کرد ایشالله 60 70 سوخو 30 مدل خوب

میگیریم میگ 29 ها هم با روسیه اپدیت میکنیم ( خبرش را وزیر دفاع گفت همچنین ارتقا تورها)
نیرو هوایی فقط دردش خرید خارجیه از این مسئولان فعلان بخاری بلند نمیشد واسه ساختن جنگنده