[FONT=Trebuchet MS]
[FONT=Trebuchet MS][FONT=Trebuchet MS]
در ابتدای مطلب ذکر می کنم که بنده این روش را تست کرده و بروی گوشی بنده بصورت کامل کار می کند و بدون مشکل و بنده در برابر هرگونه صدمه ی احتمالی وارده به گوشی هیچ مسئولیتی را قبول نخواهم کرد و تمامی مسئولیت این امر با شما کاربر عزیز می باشد .
با سلام دوستان
من از این رام به مدت تقریبا 3 هفته کار کردم.
رام فوق العاده روونی هست و همون طور که گفتم توی ANTUTU امتیاز تقریبا 13000 اورد که فوق العاده هست .
این رام برگرفته از رام سامسونگ S5 هست که طرح اندروید 5 یا همون لالی پاپ و داره ...
رام کاملا پایدار هست با وجود اینکه بدترین بلا ها رو سرش اوردم....
ویژگی ها:
- بسیار روون
- در دسترس بودن حداقل 100 مگ از رم تحت بدترین شرایط و خودم بعد از تیون کردنش تونستم تا 310 مگ از رمش و خالی کنم ....
- فول کپی از رایط کاربری تاچ وایز سامسونگ
- وجود فلوت اپ (همون دایره کوچیکی که کنار عکس بالا می بینید ، این نرم افزار همیشه لیست اخرین نرم افزارهای استفاده شده رو در دسترستون قرار می ده که می تونید به راحتی و با بیشترین سرعت بینشون سویچ کنید)
- قدرت و کیفیت صدای فوق العاده
- تبدیل کارت حافظه ی خارجی شما به حافظه ی نصب نرم افزار
و خیلی چیز های دیگه که تجربه کردنش رو می ذارم به عهده ی خودتون ...
معایب :
- دوربین جلو کار نمی کنه ....
- توی بازی ه اگه transporty وجود داشته باشه متاسفانه توی پس زمینه بصورت کم رنگ عکس تصویر زمینه نشون داده میشه...
- وقتی می خوای تعداد هوم اسکرین رو کم یا زیاد کنی لانچر فورس کلوز میشه (البته شاید بخاطر دست کاری هایی که کردم اینطور شده باشه و برای شما اینطور نباشه)
- مشکل خاص دیگه ای ندیدم ، در صورتی که مشکلی دیدی بگید تا در صورت امکان حلش کنم ....
قابلیت هایی که من به رام اضافه کردم :
- روت
- نصب بیزی باکس
- نصب int.d
- تغییرات در فایل بیلد پراب براش افزایش کیفت و سرعت اسکرول و افزایش عمر باتری و ...
حالا می ریم سر اصل مطلب و نصب رام روی گوشی.
شما باید تا قسمت نصب ریکاوری رو از اموزش زیر پیش برید :
rom-miui-y511-t112834.html
بعد از اون شما فایل های زیر (هردو فایل) رو دانلود کنید و به حافظه ی خارجی گوشیتون انتقال بدید و گوشی رو به حالت ریکاوری ببرید و تموم وایپ ها رو انجام بدید و بعد رام اصلی رو نصب کنید و بعد از اون قبل از اینکه گوشی رو ریبوت کنید فایل دوم که پچ هست رو نصب کنید گوشی به درستی بالا بیاد و کار کنه.
لینک رام اصلی :
Please Login or Register to see this code

این مطالب بصورت تخصصی و صرفا برای سایت http://www.centralclubs.com تهیه و تدوین شده و کپی برداری از ان بدون ذکر و لینک کردن سایت منبع قانونا و شرعا حرام می باشد.