1- اصولا شما چه انتظاری از یک سیستم واسط پستی cod دارید؟
2- چه امکاناتی مدنظر شماست ؟
3- چه مواردی باعث می شود که یک سیستم جدید را انتخاب کنید؟
خواهشمندیم ضمن شرکت در تاپیک مربوطه , از اسم هیچ شرکت واسط پستی استفاده نفرمایید

باتشکر
مدیر انجمن: شوراي نظارت

AvA21 نوشته شده:پشتیبانی 24 ساعته
کارمزد پایین.
تسویه حساب منظم.
اینا فاکتورهای مهمی هستن

172shop نوشته شده:درصد رو میشه کنار اومد. مهمترین چیز تسویه حساب منظم و کوتاه مدت هست. مثلا زیر پانزده روز. پشتیبانی ۲۴ساعته ملاک نیست. چون هیچ آدم عاقلی ساعت دو شب زنگ نمیزنه پشتیبانی بخواد. مهمترین چیز تسویه منظم و کوتاه مدت هست که حتی اگه درصد بیشتر از سایرین هم باشه,بازم فروشنده ها رو ترغیب میکنه به سیستم شما. سیستم ussd هم یکی از چیزایی که باید داشته باشین. قالب سبک,فرم بسیار ساده و صفحه بدون تبلیغات هم خیلی جواب میده.من خودم فروشنده بودم,سیستم های cod متاسفانه پدر ما رو در میاوردن,البته قدیم قدیما

Velex نوشته شده:172shop نوشته شده:درصد رو میشه کنار اومد. مهمترین چیز تسویه حساب منظم و کوتاه مدت هست. مثلا زیر پانزده روز. پشتیبانی ۲۴ساعته ملاک نیست. چون هیچ آدم عاقلی ساعت دو شب زنگ نمیزنه پشتیبانی بخواد. مهمترین چیز تسویه منظم و کوتاه مدت هست که حتی اگه درصد بیشتر از سایرین هم باشه,بازم فروشنده ها رو ترغیب میکنه به سیستم شما. سیستم ussd هم یکی از چیزایی که باید داشته باشین. قالب سبک,فرم بسیار ساده و صفحه بدون تبلیغات هم خیلی جواب میده.من خودم فروشنده بودم,سیستم های cod متاسفانه پدر ما رو در میاوردن,البته قدیم قدیما
شما در حال حاضر از سرویس های cod استفاده می کنید؟
چه نکات منفی در این نوع سیستم ها وجود داره؟
172shop نوشته شده:Velex نوشته شده:172shop نوشته شده:درصد رو میشه کنار اومد. مهمترین چیز تسویه حساب منظم و کوتاه مدت هست. مثلا زیر پانزده روز. پشتیبانی ۲۴ساعته ملاک نیست. چون هیچ آدم عاقلی ساعت دو شب زنگ نمیزنه پشتیبانی بخواد. مهمترین چیز تسویه منظم و کوتاه مدت هست که حتی اگه درصد بیشتر از سایرین هم باشه,بازم فروشنده ها رو ترغیب میکنه به سیستم شما. سیستم ussd هم یکی از چیزایی که باید داشته باشین. قالب سبک,فرم بسیار ساده و صفحه بدون تبلیغات هم خیلی جواب میده.من خودم فروشنده بودم,سیستم های cod متاسفانه پدر ما رو در میاوردن,البته قدیم قدیما
شما در حال حاضر از سرویس های cod استفاده می کنید؟
چه نکات منفی در این نوع سیستم ها وجود داره؟
اکثر سرویس ها مشابه هم هستن.سرویس ها هم در حد مطلوبی ارایه میشه. فقط مدت زمان تسویه حساب گاهی به ۴۵ روز میرسه و یا گاهی آدم مجبوره بارها زنگ بزنه تا پول رو واریز کنن. از همه مهتر اینه که با سیستم های فروشگاهی معروف سازگاری داشته باشه.مثلا shoping pro که هسته اولیه اکثر فروشگاه ها هست. یه امکان جدید هم هست که تو بعضی سیستما هست که مشتری خرید پستی رو تو خود فروشگاه به صورت تکی یا چندتایی میشه خرید , بدون هدایت به صفحه سیستم پستی. این امکان خیلی جالب و کاربردی هست.