با عرض سلام
گوشی رومجبور شدم با sp flashtool رامی که با mtk droid بک اپ گرفته بودم فلش کنم اما گوشی بالا میاد اما سبم کارت رو نمیشناسه چیکار کنم؟؟؟
کمک مشکل پریدن سریال گوشی glx sky dual core سیم رو نمیشناسه
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: کمک مشکل پریدن سریال گوشی glx sky dual core سیم رو نمیشن
,
IMEIها سالم هستند؟ احتمالا IMEI ها پريده باشند كه در اين صورت در همين بخش چندين برنامه روش براي حل اين مشكل ارائه شده كه ميتونيد با استفاده از از اونها IMEIرو دوباره ست كنيد (IMEI اصلي معمولا پشت گوشي زير باتري و روي كارتن اون نوشته شده كه بايد دقيقا همونها رو مجددا ست كنيد)
IMEIها سالم هستند؟ احتمالا IMEI ها پريده باشند كه در اين صورت در همين بخش چندين برنامه روش براي حل اين مشكل ارائه شده كه ميتونيد با استفاده از از اونها IMEIرو دوباره ست كنيد (IMEI اصلي معمولا پشت گوشي زير باتري و روي كارتن اون نوشته شده كه بايد دقيقا همونها رو مجددا ست كنيد)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
Re: کمک مشکل پریدن سریال گوشی glx sky dual core سیم رو نمیشن
iman620 نوشته شده:با این روشی که لینک دادی درست شد اما بعد ریست فمتوری باز سریال میپره چرا؟؟
با سلام.از این [External Link Removed for Guests] استفاده کن.
امام علی (ع):زَکوةُ العِلمِ نَشرُهُ؛زکات علم نشر دادن آن است. میزان الحکمة،ج 8،ص 3958