گوشی بنده اندروید هست و با مشکل جدی روبرو هستم لطفا راهنماییم کنید
کلکتور صفحه نمایش گوشیم در اثر ضربات زیاد سوخته و صفحه نمایش گوشیم سفید رنگ هست ( ضربه زیاد جدی نبوده ، همون ضربات روزمره هست که به هر گوشی وارد می شود اما چون مدل گوشیم جی ال ایکس بود صفحه نمایشش از کار افتاد :دی )
الان گوشیم سالم سالم کار می کنه ، یعنی از کار نیفتاده و به کارش داره ادامه می ده ، حتی چند روز بعد از اینکه صفحه نمایشش سفید شد ( کلکتورش سوخت ) گوشیم چند باری زنگ خورد و من حفظی گزینه تماس رو روی صفحه با انگشتم کشیدم راست و جواب دادم . تمام مخاطب ها و لیست شماره هام روی حافظه تلفنم هست و نمی دونم چطوری ازش یه بک آپ بگیرم و روی یک گوشی دیگه منتقل کنم
البته برنامه های متعددی برای این کار هست و یا حتی از طریق خود contact گوشی میشه انجام داد اما همانطور که گفتم صفحش سوخته و دیگه مثل جواب دادن تلفن نیست که بتونم حفظی گزینه پاسخ را بزنم . می خواستم ببینم راهی هست که با وصل کردن حافظه گوشی به کامپیوتر بتونم لیست شماره هام رو پیدا و کپی کنم ؟ اصلا این شماره ها که توی اندروید بر روی حافظه داخلی گوشی ذخیره می شوند توی کدوم پوشه می روند ؟ محل قرار گیری این داده ها تو کجای حافظه داخلی گوشیم هست ؟ البته اینم بگم دکمه volume down گوشیم سوخته
تازه سوکت هدست هم کار نمی کنه و از کار افتاده البته اینم بگم تا حالا 4 بار دیگه کلکتورش سوخته بود و برده بودمش تعمیر و با حساب گارانتی تعویضش کردند ، اما الان دیگه زمان گارانتیش گذشته و باید حدود 140 ت هزینه کنم و صرف نمی کنه ، می خوام از مخاطبینش بک آپ بگیرم و یه گوشی جدید بگیرم و بک آپ رو بفرستم رو گوشی جدیده ، فقط موندم glx spider1 بگیرم یا lg l90 ؟ می ترسم اگه اسپایدر وان رو بگیرم بازم مثل این هی یه چیزش بسوزه و در بره ، اما هرچی نیگا می کنم از لحاظ عددی همه چیز اسپایدر از ال جی بالا تره ، لطفا در هر دو تا سوال راهنماییم کنید . ( 1) بک آپ گیری از مخاطب بدون دست زدن به صفحه گوشی و با وصل کردن اون به کامپیوتر ... 2) راهنمایی در خرید گوشی بین الجی ال 90 و اسپایدر وان... ) ممنون .