سلام دوستان چندتا سوال در مورد دانشگاه افسری داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید:
-من دیپلم ریاضی داشتم و در پیش دانشگاهی تغییر رشته دادم و به رشته تجربی رفتم ، منابع آزمون برای من کتب رشته ریاضی هست یا تجربی? و همچنین سطح دشواری سوالات چقدر هست?
-در همه ی دانشگاه های افسری در رشته های فنی و مهندسی اولویت با رشته ریاضی هست?( در سایت ارتش این مورد فقط برای دانشگاه ستاری نوشته شده)
-مثل کنکور سراسری معدل کتبی سال سوم در قبولی تاثیر داره?
-بعد از قبولی در آزمون کتبی ، مراحل دیگه استخدام(معاینات پزشکی،گزینش و...) در چه تاریخی برگزار میشه و معمولا چند روز طول میکشه?
سوالاتی در مورد دانشگاه افسری ارتش
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سوالاتی در مورد دانشگاه افسری ارتش
,
شما در رشتههای نظری کلا ربطی نداره که کدام گرایش بوده باشید، مثلا حتی میتونید تجربی بوده باشید و انسانی یا ریاضی کنکور بدید. سوالات شما همون سوالاتی خواهد بود که کنکور اون رو شرکت میکنید
شما در رشتههای نظری کلا ربطی نداره که کدام گرایش بوده باشید، مثلا حتی میتونید تجربی بوده باشید و انسانی یا ریاضی کنکور بدید. سوالات شما همون سوالاتی خواهد بود که کنکور اون رو شرکت میکنید
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد