تداوم محبوبیت ویندوز ایکس پی در برخی کشورهای اروپایی

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

تداوم محبوبیت ویندوز ایکس پی در برخی کشورهای اروپایی

پست توسط sinaset »

تداوم محبوبیت ویندوز ایکس پی در برخی کشورهای اروپایی
علیرغم گذشت یک سال و نیم از پایان پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز قدیمی و 15 ساله XP هنوز هم استفاده از این سیستم عامل به طور گسترده در برخی کشورهای اروپایی ادامه دارد.
 تصویر  خبرگزاری فارس: تداوم محبوبیت ویندوز ایکس پی در برخی کشورهای اروپایی
به گزارش فارس به نقل از زد دی نت، بررسی ها نشان می دهد یک سوم صاحبان مشاغل و موسسات و شرکت های دولتی در شرق اروپا کماکان از ویندوز XP بر روی رایانه های خود استفاده می کنند.
یافته های موسسه امنیتی بیت دیفندر نشان می دهد کشور اکراین در این زمینه درصدر است و ویندوز XP بر روی 41.2 درصد از رایانه های بخش دولتی و خصوصی این کشور نصب شده و در حال استفاده است.
پس از اکراین مجارستان با سهم 37.5 درصدی در رتبه دوم بوده و رومانی نیز با 34 درصد جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است.
رتبه چهارم با 24.05 درصد مربوط به لهستان و رتبه پنجم با سهم 18.7 درصدی مربوط به مولداوی است. کشورهای دیگری همچون اسلوواکی، بلغارستان و جمهوری چک با سهم 10.61، 6 و 4.7 درصدی در رتبه های بعدی هستند.
بیت دیفندر ناسازگاری برخی نرم افزارهای مورد استفاده در این کشورها با ویندوزهای جدیدتر را عامل اصلی این مساله دانسته و پیش بینی کرده که در آینده با تشدید مشکلات امنیتی ناشی از استفاده از ویندوز XP افراد و شرکت ها به تدریج استفاده از این سیستم عامل را کنار می گذارند.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”