ساخت سیستم تصفیه هوا با پوسته بادام زمینی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

ساخت سیستم تصفیه هوا با پوسته بادام زمینی

پست توسط sinaset »

تیمی از محققان دانشگاه ملی مکزیک و مرکز تحقیقاتی «مطالعات پیشرفته» به رهبری رائول پیندا اولمدو متخصص بیوتکنولوژی با بهره‌گیری از پوسته بادام زمینی یک دستگاه فیلتر تصفیه هوا ایجاد کردند.
 تصویر 
به گزارش سرویس علمی ایسنا، این فیلتر زیستی در واقع متکی بر میکروارگانیسم‌هایی مانند قارچ فیوزاریم و باکتری Brevibacterium است که معمولا در پوسته بادام زمینی رشد می‌کنند. این میکروب‌ها ترکیبات سمی را گرفته و آنها را به دی‌اکسید‌کربن و آب تبدیل می‌کنند.

حدود 28 روز طول می کشد تا یک میزان کارآمدی از این موجودات در یکی از این فیلترها سکونت کنند.

علاوه بر این، ساختار توخالی این پوسته‌ها، سطح خود را برای تماس بیشتر با هوا به حداکثر می‌رسانند و مانند سایر مواد فیلترینگ، ذرات موجود در هوا مانند ذرات تشکیل دهنده گرد و غبار و دود را به دام می اندازند.

تا کنون یک نمونه اولیه شبیه به هود آشپزخانه ایجاد شده است و امیدواریم که این فناوری بتواند در طیف گسترده‌ای از فیلترهای هوا استفاده شود. این دانشگاه در حال تجاری‌سازی این نوآوری است.

پوسته بادام زمینی همچنین می‌تواند در ساخت رنگ‌های طبیعی استفاده شود.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”