سلام
من سقف خونه رو هالوژن و ریسه ۵۷۳۰ کار کردم. دیشب متوجه شدم که وقتی همه چیز خاموشه , یه نور خفیف تو بعضی هالوژن ها و ریسه ها هست , رفتم کلا فیوز رو قطع کردم , نور ریسه تقریبا رفت ولی هنوز خیلی خیلی کم نور داخلش بود (بعد از قطع فیوز) , ولی هالوژن ها مثل قبل نور خفیف داشت و تغییری نکردن. حالا سوالی که دارم اینه که آیا این طبیعی هست؟ نگران کار سیمکش و برق کار هستم که کارشون رو درست انجام دادن یا خیر؟ اگه طبیعی هست چرا فقط بعضی از ریسه ها و هالوژن ها این نور خفیف رو دارن و بقیه کامل خاموش هستند؟؟؟
ممنون
سوال راجع به هالوژن و ریسه
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
Re: سوال راجع به هالوژن و ریسه
سلام دوست عزیزM@hyar نوشته شده: شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۷, ۱:۵۰ ب.ظ
من سقف خونه رو هالوژن و ریسه ۵۷۳۰ کار کردم. دیشب متوجه شدم که وقتی همه چیز خاموشه , یه نور خفیف تو بعضی هالوژن ها و ریسه ها هست , رفتم کلا فیوز رو قطع کردم , نور ریسه تقریبا رفت ولی هنوز خیلی خیلی کم نور داخلش بود (بعد از قطع فیوز) , ولی هالوژن ها مثل قبل نور خفیف داشت و تغییری نکردن. حالا سوالی که دارم اینه که آیا این طبیعی هست؟ نگران کار سیمکش و برق کار هستم که کارشون رو درست انجام دادن یا خیر؟ اگه طبیعی هست چرا فقط بعضی از ریسه ها و هالوژن ها این نور خفیف رو دارن و بقیه کامل خاموش هستند؟؟؟
برخی پاور های led ظرفیت خازن شون خیلی زیاد هست و باعث میشه چند دقیق ریسه ها نیمه روشن باشند،ولی اگر دایمی باشه تنها دلیلش اتصال بسیار خفیف سیم نول با سطوح گچی و به
اصطلاح زمین هست و جای هیچ نگرانی نیست و هیچ گونه ایرادی نخواهد داشت
جهت رفع این مشکل میتونید جای سیم فاز رو با نول تو ورودی هر ریسه نیمه روشن عوض کنید
موفق باشید
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه

- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4743 بار
- سپاسهای دریافتی: 8769 بار
Re: سوال راجع به هالوژن و ریسه
M@hyar نوشته شده: شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۷, ۱:۵۰ ب.ظ
سلام علیکم
گاهی امواج فرستنده های رادیو تلوزیونی و یا امواج دکلهای موبایل یا بیسیم اگر قوی باشه باعث روشن شدنِ لامپها میشه خصوصاً لامپهای فلوئورسنت و کم مصرف که گاز داخلش هست
.
این امواج میتونه باعث تولید برق ضعیف در سیمها هم بشه که ممکنه باعث روشن شدن لامپها با نور ضعیف بشه .
.
.
==================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های زندگی و خودرو
topic-t107118-984.html
.
topic-t106890-96.html
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا