رفع مشکل دیکریپت سامسونگ

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات تلفن همراه خود را مطرح کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

رفع مشکل دیکریپت سامسونگ

پست توسط شقایق یلدا »

سلام دوستان.خواهش میکنم به سوال من جواب بدید.من هنگام گذاشتن پسوورد روی گوشی سامسونگ گلکسی2 در security گزینه set password رو نداشتم و وارد گزینه اینکریپشن شدم.از بین گزینه های مختلف رمزگذاری مثل عدد یا شکل و...فقط گزینه عدد قابل استفاده بود.از وقتی عدد گذاشتم دیگه نمیتونم حذفش کنم.هیچ گزینه ای رو بهم نمیده واسه اینکار و فقط میذاره اینکریپت کنم.یک بار اینکریپت رو امتحان کردم و بعد دوباره دیسکریپت کردم ولی هنوز برای باز کردن صفحه اصلی ازم رمز عددی میخواد.لطفا هرکی بلده راهنماییم کنه.چرا من هیچ کدوم از گزینه های حذف یا تغییر پسوورد را ندارم؟ قبلا گزینه ها بودن و ازشون استفاده میکردم! ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: رفع مشکل دیکریپت سامسونگ

پست توسط Mahdi1944 »

شقایق یلدا,
سلام
شما باید وارد ریکاوری گوشی شده و یکبار پارتیشن دیتا رو فرمت کنید (wipe کافی نیست و ایکریپشن رو از بین نمیبره، حتما باید فرمت بشه)
تمام اطلاعات شما با این کار از بین میره و نیاز هست قبل از اینکار از اطلاعات خودتونرو کامپیوتر و یا مموری کارت بکاپ بگیرید. برای شماره‌ها و بقیه اجزای مورد نیاز میتونید از برنامه Superbackup استفاده کنید. تصاویر و بقیه اطلاعات رو هم با کپی و پیست معمولی به کامپیوتر منتقل کنید و بعد کاری که گفتم رو انجام بدید، مشکل شما رفع خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: رفع مشکل دیکریپت سامسونگ

پست توسط شقایق یلدا »

سلام.از پاسخگویی سریع و توضیحات کاملتون خیلی ممنونم. :razz:
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات تلفن همراه”