سلام وقت بخیر
من حدودا یک سال و شش ماه هست که از سایت دیجی کالا لب تاپ ایسوس سری k5550 v با هارد دو ترا و رم 16 گرفتم.
حدود چندماه هست که لب تاپ یهو هنگ میکنه و سرعت و صدای فن به شدت میره بالا در حدیکه هوای خیلی داغی رو میشه حس کرد. تنها راه حل هم دکمه پاور هست که باید بزنم خاموش روشن کنم.
در 90 درصد مواقع هم وقتی وصل میشم به اینترنت یا کابل شارژ وصل میکنم هم این اتفاق میافته و هنگ میکنه.
سرعت روشن شدن هم خیلی پایین هست با توجه به سیستم.
لطفا راهنمایی کنید در ضمن هنوز گارانتی داره
هنگ کردن لب تاب ایسوس
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: هنگ کردن لب تاب ایسوس
سلام بر شما.
کاربر محترم،ابتدا شما اخرین نسخه ویندوز ۱۰ رو دانلود و سپس نصب کنید.سپس به سایت ایسوس برید و اخرین نرم افزارها مربوط به مدل لپ تاپ خودتون رو دانلود و نصب کنید.
و اینکه،یک انتی ویروس نسبتا خوب مثل همین کواد رو نصب و اقدام به اسکن کامل کامپیوتر کنید.
باتشکر
کاربر محترم،ابتدا شما اخرین نسخه ویندوز ۱۰ رو دانلود و سپس نصب کنید.سپس به سایت ایسوس برید و اخرین نرم افزارها مربوط به مدل لپ تاپ خودتون رو دانلود و نصب کنید.
و اینکه،یک انتی ویروس نسبتا خوب مثل همین کواد رو نصب و اقدام به اسکن کامل کامپیوتر کنید.
باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Re: هنگ کردن لب تاب ایسوس
راهنمایی خرید و فروش [External Link Removed for Guests] در فروشگاه استوک صنوبر
فروشگاه آنلاین استوک صنوبر انواع کامپیوتر ، لپتاپ، قطعات کامپیوتری، لوازم جانبی را به صورت نو و استوک در اختیار مصرف کنندگان و عمده فروشان قرار می دهد.
برای خرید این محصولات می توان به [External Link Removed for Guests] مراجعه کرد و یا با شماره ۰۲۱۸۸۳۹۵۷۲۳ تماس بگیرید.
فروشگاه آنلاین استوک صنوبر انواع کامپیوتر ، لپتاپ، قطعات کامپیوتری، لوازم جانبی را به صورت نو و استوک در اختیار مصرف کنندگان و عمده فروشان قرار می دهد.
برای خرید این محصولات می توان به [External Link Removed for Guests] مراجعه کرد و یا با شماره ۰۲۱۸۸۳۹۵۷۲۳ تماس بگیرید.