عجيب ترين درخواست براى تغيير نام يك نوزاد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

عجيب ترين درخواست براى تغيير نام يك نوزاد

پست توسط Kingman_62 »

مردى كه بر سر نامگذارى تنها فرزندش با همسرش دچار اختلاف شديدى شده بود، پس از ۸ ماهگى نوزاد براى تغيير نام وى به دادگاه مراجعه كرد.اين درخواست تغيير نام از سوى قضات دادگاه تجديد نظر رد شد.

به گزارش خبرگزاری «انتخاب» به نقل از ایران، چندى پيش مردى براى تغيير نام نوزاد ۸ ماهه اش به دادگاه مراجعه كرد و گفت: وقتى بچه ام به دنيا آمد، بدون اينكه به نظر همسرم توجه كنم بلافاصله براى او شناسنامه گرفتم ولى وقتى كه با شناسنامه و شيرينى به خانه آمدم، به جاى اينكه همسرم از اين مسأله خوشحال شود، به شدت با من برخورد كرد.

اين مرد اضافه كرد: ابتدا مخالفتش را جدى نگرفتم و تصور مى كردم كه او بالاخره كوتاه مى آيد ولى بعد از چند هفته همسرم با قهر به خانه پدرش رفت و گفت اگر قرار باشد كه در زندگى بيشترين فشار و مشكل را من تحمل كنم و تو بخواهى من و نظر من را نديده بگيرى نمى توانم با تو زندگى كنم. وى افزود: وقتى ديدم حاضر نيست به هر قيمتى به خانه برگردد سعى كردم كه چند تن از بزرگان فاميل را براى وساطت و ميانجيگرى به خانه پدرش بفرستم ولى همسرم باز هم حاضر نشد كه دست از رفتار خود بردارد و تنها گفت در صورتى حاضر به بازگشت به خانه است كه اسم نوزادمان را طبق خواسته او تغيير دهيم.

اين مرد ادامه داد: حالا پس از ۸ ماه در حالى كه حتى نتوانسته ام كودكم را يكبار به اسمى كه برايش شناسنامه گرفته ام صدا بزنم و با رفتن همسرم از خانه عملاً تمام زندگى ام را از دست داده ام، تصميم گرفته ام طبق خواسته زنم اسم فرزندمان را عوض كنم.

با دادخواست اين مرد قاضى دادگاه با توجه به اينكه اسم انتخاب شده براى كودك معنا و مفهومى نداشت و از سوى ديگر نماينده حقوقى ثبت احوال نسبت به اين تغيير نام اعتراض كرده بود، پرونده براى بررسى نهايى و صدور حكم قطعى به دادگاه تجديد نظر ارسال شد.

قضات دادگاه تجديد نظر اعلام كردند به علت حفظ اعتبار اسناد سجلى و شناسنامه و جلوگيرى از خدشه دار شدن آن، مرد اجازه تغيير نام فرزندش را ندارد.
 تصویر

تصویر

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”