با سلام ممنون ميشم به سوالاتم براي خريد نوت بوك ibm به مشخصات زير جواب بديد
Lenovo N100 - 0689 5HG
Intel Centrino Duo Core T2500, FSB 667,
(2.0 GHz, Intel PRO / Wireless 3945ABG + Bluetooth),
Microsoft Windows XP Professional,
Fingerprint Reader,
1GB PC2-5300 DDR2 Ram,
100GB SATA HDD,
14.1" WXGA TFT (1280x800) VibrantView + Camera,
Multi-Burner (DVD/RW - CD/RW),
Intel Graphics Media Accelerator 950,
Modem 56K V.92,
Ethernet,
Li-Ion 6 cell battery,
travel weight: 2.7kg,
1 year warranty carry-in
منبع:http://www.fortexiran.com/index.php?option=com_content&task=view&id=84&Itemid=1
1-من قيمت 1.400 دارم كه فروشنده ميگه 400 زير قيمت دارم مي دم آيا قيمتش همينه (قيمت واقعيشو مي خوام)
2-فروشنده ميگه چينيه آيا درسته چون ibm مال آمريكاست
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد باي
IBM Lenovo N100 (سوال)
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
dj_mesmol جان
قيمت اين مدل لبتاپ با اين آپشنها در بازار جهاني حدود 1500 دلار هست که تقريبا همين قيمت بالا ميشه، فکر نميکنم ارزانتر باشه
البته نميدونم تا به ايران برسه چه ميزان کمرکي و ماليات و ... به اون اضافه ميشه و قيمت اون در ايران چند خواهد شد (قيمتي که به شما دادند با قيمت جهاني برابر هست
)
قيمت اين مدل لبتاپ با اين آپشنها در بازار جهاني حدود 1500 دلار هست که تقريبا همين قيمت بالا ميشه، فکر نميکنم ارزانتر باشه
البته نميدونم تا به ايران برسه چه ميزان کمرکي و ماليات و ... به اون اضافه ميشه و قيمت اون در ايران چند خواهد شد (قيمتي که به شما دادند با قيمت جهاني برابر هست
)زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد