به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری «انتخاب»، مراسم افتتاحیه این فیلم در حضور بیش از 7000 تماشاگر از اقشارمختلف واتیکان در یک سالن مجلل به نمایش در آمد ولی پاپ بنفیکت شانزدهم در این برنامه حضور نداشت.
کارگردان این فیلم می گوید: فکر می کنم پاپ بیش از حد گرفتار امور شخصی است.
در این فیلم که در ایتالیا، فرانسه و آمریکا روی پرده رفته است، جریان "حامله گی حضرت مریم مقدس" و مسافرت او به همراه جوزف به شهر بترهام محل تولد حضرت مسیح، به نمایش در می آید.
شهره آغداشلو بازیگر مطرح ایرانی و برنده جوایز متعدد بین المللی، در این فیلم نقش "الیزابت" را که در سن یالا حمله می شود را به عهده دارد.
آغداشلو در این مورد می گوید: با نقش اصلا آشنا نبودم، حتی تحقیقات زیادی نیز در مورد این نقش کردم، اما مطالب زیادی پیدا نکردم.
وی که سه دهه در آمریکا زندگی کرده است، همچنین گفت: قبلا در خانه ام، انجیل فارسی داشتم، اما کمتر به مطالعه ی آن پرداخته بودم.
آغداشلو در بخش دیگری از گفت وگو افزود: بعضی از مردم بعد از یازه سمتامبراستعدادهای خودشان را ازدست داده اند ، من هم خیلی مشکل برایم پیش امد که زیاد جدی نبود.
کاندیدای دریافت بهترین بازیگر نقش مکمل زن در جشنواره اسکار در سال 2003، اضافه می کند: وقتی در هتلم در فیلادلفیا برای حضور در مراسم افتتاحیه فیلم، آماده می شدم، برخی از مردم به خاطر ایرانی بودنم به شکل خاصی نگاه می کردند و من می تاونستم بفهمم که منظورشان چیست.آنان با ود می گفتند، که این زن در کشور ما چه می کند و چه می خواهد؟
وی گفت: در این موارد من معمولاً لبخند می زنم و یک مکالمه دوستانه با آنان انجام می دهم.
آغداشلو در این مورد، خاطره ای به ذهنش می رسد: پیرمرد 80 ساله ای در مغازه اطراف منزلم است که من همیشه به او سلام می کنم، هر چند او همیشه به محض دیدن من در آن حوالی، خود را قایم می کند.
این بازیگر مطرح ایرانی، جریان بازیگر شدن خود را اینگونه توضیح می دهد: مشکلات زیادی با خانواده ام داشتم، آنان می خواستند من رشته پزشکی را انتخاب کنم، اما من به بازیگری علاقه داشتم. پدرم هم آروزومند تحصیلات بالا برای من بود ولی روی به من گفت اگر می خواهی یک زن ساده خانه دار باشی، پس به این راهی که می روی ادامه بده.
وی ادامه می دهد: بالاخره با مردی آشنا شدم که وقتی به او گفتم می خواهم هنرپیشه شوم از این ایده ی من استقبال کرد. من با او ازادواج کردم او فرشته ی من بود و چراغ هدایت من.
آغداشلو در پایان گفت و گو در مورد بازی در نقش «الیزابت» می گوید: گرچه بازی در این فیلم را افتخار بزرگی می دانم، اما اصولاً از بازی در فیلم های مذهبی خوشم نمی آید!