بیش از 80 هزار آیکان Icon باکیفیت و در گرافیک بالا

در اين بخش مي‌توانيد اجناس و كالا هاي خود را با ذكر مشخصات كامل به معرض ديد بگذاريد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
تماس:

بیش از 80 هزار آیکان Icon باکیفیت و در گرافیک بالا

پست توسط M.irani »

این آیکن ها رو خودم قسمت به قسمت دانلود کردم و دسته بندیهاش به شکلیه که حتی با قابلیت جستجو ویندوز به راحتی میتونید برای هر موضوعی تعداد قابل توجهی آیکن با کیفیت پیدا کنید . تعداد دقیق آیکن ها تا این لحظه 81,771 آیکن شده که احتمال بیشر شدنش هم هست ، ضمنا 90 درصد آیکن ها نمونه PNG هم دارند در اندازه های مختلف مثلا 256*256 .

مشخصات:

-- تعداد دقیق 81,771 عدد آیکن
-- حجم بدون فشرده سازی 2.89 GB
-- تعداد 1,784 عدد از آیکن ها فرمت PSD
-- آیکن ها درون بیش از 850 مدل دسته بندی و فولدر مجزا قرار گرفتن
-- مجموعه از به روز ترین و اخرین مدل ها ی ایکن ها هستش و هر روز به روز میشه !

+ برای پر شدن فضای خالی دی وی دی فایل های زیر رو هم اضافه بر آیکن ها تقدیم دوستان ی که سفارش بدن میکنم :

++ 8,000 لوگو شرکت ها ی مختلف به صورت تصاویر برداری ، PSD یا PNG
++ به همراه Smileys 4,614 شامل فرمت های متحرک Gif و ثابت PNG
++ مجموعه ای شامل 3,494 Blog Buttons شامل مجموعه ای کامل از تکمه های مخصوص وبلاگ
++ avatars 1,5430 که به صورت تصاویر متحرک و ثابت هستند .
++ تا DVD جا داره تصاویر زیبای web shots یا National Geographic که همشون گلچین شده هستن .
++ بیش از 100 مگابایت از اخرین نسخه و به روز ترین نرم افزار های تولید و ساخت و ویرایش ایکان ها .

بهای این مجموعه رو بر روی یک عدد DVD با هزینه پست پیشتاز 5 هزار تومان در نظر گرفتم که فکر میکنم نسبت به ارزش این مجموعه قیمت منصفانه ای باشه . ( از دوستان اگر بر روی CD بخوان مشکلی نیست سر قیمت با هم کنار میایم .به دوستانی که مجموعه 'گرافیک بنده رو یا مجموعه تذهیب و قاب عکس و سمبل و .. سفارش داده بودن تخفیف ویژه میدم !
برای تهیه این مجموعه می تونید از طریق ادرس ایمیل (Mohammad.irani[at]yahoo[dot]com) مکاتبه کنید یا تو همین تاپیک اعلام کنید .

تصویر

یک نمونه پیش نمایش دسته بندی ها رو میتونید در تصویر زیر مشاهده کنید .

تصویر

پیش نمایش کاملی از این مجموعه [External Link Removed for Guests] قرار گرفته شده .

سوالی بود در خدمتم .
ارسال پست

بازگشت به “خريد و فروش”