چاپ اطلس تاريخي خليج فارس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با کتاب و فرهنگ مطالعه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2597
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۱۲:۲۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

چاپ اطلس تاريخي خليج فارس

پست توسط Kingman_62 »

يك محقق گيلا‌ني به تازگي كتاب اطلس تاريخي خليج فارس را چاپ كرد.

دكتر محمود طالقاني استاد جامعه شناس دانشگاه علوم اجتماعي دانشگاه تهران و عضو هيئت علمي دانشگاه پاريس گفت:براي خاتمه دادن به جنجالهاي سياسي و اظهارات برخي كشورها درباره نام خليج فارس‌, من و همكارانم از چهار سال پيش تصميم گرفتيم تا از طريق علمي و دانشگاهي و با جمع‌آوري اسناد و مدارك لا‌زم ثابت كنيم كه نام خليج فارس از ابتدا خليج فارس بوده است.

وي افزود : براين اساس با محققان آلماني ‌, فرانسوي‌ , انگليسي , امريكايي مذاكره كرديم و با توافق دانشگاه تهران و دانشسراي عالي مطالعات كاربري دانشگاه سوربن فرانسه اطلاعات را در اين زمينه جمع‌آوري كرديم .

دكتر طالقاني گفت : در كتاب اطلس تاريخي خليج فارس همه مستندات و نقشه نگاريهاي تاريخي را كه نقشه نگاران و جغرافي دانان پرتغالي ‌, هندي‌ , فرانسوي و آلماني شناسايي و تهيه كردند از طريق مخازن كتابخانه‌هاي ملي اين كشورها اخذ و تجزيه و تحليل كرديم .

اين استاد جامعه شناسي دانشگاه تهران افزود : كتاب اطلس تاريخي خليج فارس به عنوان كتاب ماخذ و منبع تشخيص داده شد و در حال حاضر 850 جلد آن در بلژيك و به سه زبان انگليسي‌ , فرانسه و فارسی منتشر شده است .

اين كتاب در 2 جلد منتشر مي شود و در جلد اول آن كه به چاپ رسيده كليه مستندات تاريخي قرن 16 تا نيمه اول قرن 18 آمده در جلد دوم نيز شامل اطلا‌عاتي از نيمه اول قرن 18 تا دوران معاصر خواهد بود .
 تصویر

تصویر
 
ارسال پست

بازگشت به “کتاب و فرهنگ مطالعه”